Kızlar yardım anksiyetemi yaşadığım

zaman0686

Guru
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
82
23
288
Ankara
Merhaba kızlar anksiyete yaşadım yani kendimi hasta sandım internetten araştırdım koltuğumun altında birşey çıktı doktor korkuttu neyse allahtan birşey yoktu ama bende korku kaldı onu da aştım ama bundan sonrada uykuya dalamama sorunu oldu ilaç kullanıyorum ara ara yaşıyorum bu sorunu bilişsel davranış terapisi alsam yada emdr nasıl olur aceba lütfen yardım cipralex kullanıyorum 20 mg ve strilizan diye bir ilaç ne olur yardım edin bilen yaşayan varsa lütfenn

Cipralex guzel ilac yaa. Tam kafayı biseye takacak gibi oluyorsun icinden bir ses amaan bosver diyor. Reçetesiz satılan bi ilaç zaten doktor tavsiyesine uyun

Merhaba bende hastalık fobisi yaşıyorum anksiyetem var bunun için paxera kullanıyorum çünkü okb takinti eslik ediyor. Hastalık fobilerime ilerlemeden önlemini al terapiye başla.

Cipralex guzel ilac yaa. Tam kafayı biseye takacak gibi oluyorsun icinden bir ses amaan bosver diyor. Reçetesiz satılan bi ilaç zaten doktor tavsiyesine uyun
Ay aynen öylede banamı yaramadı ben birşey hissetmiyorum ama uykuya dalamama korkusunu aşmak istiyorum sadece çünkü uykuyu çok seven bir insandım

Merhaba bende hastalık fobisi yaşıyorum anksiyetem var bunun için paxera kullanıyorum çünkü okb takinti eslik ediyor. Hastalık fobilerime ilerlemeden önlemini al terapiye başla.
paxera nasıl aceba uyku yapıyormu işe yararmı bende ilacımı değiştirsem doktora sorup ne yapsam takılıp kaldım valla ama çözmem lazım bu işi hayat kalitemi düşürdü resmen birde çalışıyorum 3 yaşında da çocuğum var uykusuzluk çok kötü birşeymiş. Gerçekten ama uykuyu çok sevende insandım hayatımda yaşamadım böyle birşey

Uyku için farklı ilaç kullanıyorum doktorum ilaç kombini yapıyor bu konuda iyi bence iyi bir doktora gidin

Uyku için farklı ilaç kullanıyorum doktorum ilaç kombini yapıyor bu konuda iyi bence iyi bir doktora gidin
Ne kullanıyorsunuz aceba bana uyku İçin strilizan verdi ama bir ara Redepra kullandım tolvon yazdılar ama o beni bayılttı resmen yardımcı olursanız sevinirim bir iyi doktor bulamadım kaç tane doktor gezdim bıktım artık ya

ben daha önce antidepresan vs kullanıyordum, uykuya geçişim çok zor oluyor genelde.. hepsini bıraktım. vücudunuzu uyku ilaçlarına bağımlı hale getirmenizi istemem. bırakmaya çalışırken 4 gün uyumadığım oldu, acillik oldum. vücut alışıyor ve devamlı uykuya geçmek için o ilacı istiyor. şu an uyku için melatonina kullanıyorum. bana çok iyi geldi hem de bitkisel. sadece uyku hormonu, o ilaçlardansa bunu denemenizi tavsiye ederim, doktorunuza da danışabilirsiniz.

Vucut melatonine de alışıyo mu acaba

Eşim lösemi tedavisi görüyor, yıllardır anksiyetem var zaten ama doktorum Cipralex’i 10 mg’dan 20 mg’a asla çıkarmıyor ve şu dönemde ciddi anlamda zorlanıyorum bende.

İlaçsız geçiyor, bir iki yıl süpersin tek bi travmada tetikliyor. Allah düşmanımın başına vermesin, eskisinden çok çok daha kötü geldi bu kez.

Merhaba astiniz mi probleminizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…