kızlar yardım beraber kilo verelimmm :)

shudaninciler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
602
140
83
31
merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım 64 kiloyum hedefim 50 bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
diyet listesi spor zayıflama cayları ne olursa artık :D desteklerinizi bekliyorum bana yardım edin beraberce incelelim :)

1bardak sıcağa yakın ılık suyun içine 1 çorba kaşığı elma sirkesi 1 tatlıkaşığı bal(hakiki çiçekbalı) bunu sabah aç karnına içiyorum bide gece yatarken,(fazla kilosu olanlara 3kez öneriliyo ) öteki türlüyseniz fazla kilonuz yoksa günde 2 kere bunu uyguluyoruz,yemekden 15-20dk önce,,,
bu zayıflama kürü işe yarıyormuş :D kimse yokmu benimle zayıflayacakkk ???

sabah:1 adet domates (en küçüklerden),2 adet kaşar dilimi en incesinden ,yeşillik(size kalmış tere ya da maydonoz),1 yumurta
1 şekersiz çay ya da kahve

kuşluk:bir avuç kuru üzüm ve bir kaç tane ceviz içi..ya da dilediğiniz meyvelerden küçük bir kase(elma,muz,çilek vs)

öğlen:bir kase çorba,bir tabak sebze yemeği(6 yemek kaşığı),küçük bir kase yoğurt

ikindi:bir adet meyve ya da 5-6 tane çubuk kreker..ya da diyet gofret olabilir..

akşam:en geç 18:30 a kadar yemeğinizi yiyosunuz bu anlamda saat burda önemli..yine öğlen ki gibi ya da..2 adet tavuk kanadı ve bol miktarda salata ya da yoğurt olabilir...

18:30 dan sonra yatmadan elma yemenizde ya da form bitki çayı içmenizde fayda var..metabolizmayı hızlandırıcı etki yapıyor...
bide bu diyeti bulldum sabah başlıyorum

henuz kimse yok ama olsun ;) ilk ogunumu yaptim birazdan ara ogune gecicem kahvaltidan hemen sonra koca bi fincan sade Türk Kahvesi ictim su an gayet iyiyim hadi gelin kizlar birbirimize destek olalim bu arada bugun itibariyle boy 1.70 kilo 62.6 hadi bakalim hayirlisi

Merhaba canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın bende kalori sayarak 17 kilo verdim 75den 58 kiloya düştüm hedefim 55 az kaldı ama ben bittim diyet yapmakta zorlanıyorum artk aslnda 60 69 kilo aralığndakilerle zayıflıyordum ama bu aralar kimseler uğramıyor oraya bende sana destek olurum sende benim son kilolarımı vermem için destek olursun olur muuuuu

henuz kimse yok ama olsun ;) ilk ogunumu yaptim birazdan ara ogune gecicem kahvaltidan hemen sonra koca bi fincan sade Türk Kahvesi ictim su an gayet iyiyim hadi gelin kizlar birbirimize destek olalim bu arada bugun itibariyle boy 1.70 kilo 62.6 hadi bakalim hayirlisi

Aslında boyuna göre kilon iyi gibi canm bi kaç kilo yeter gibiiii

cok sevindim tabi destek olurum canim hosgeldin :) :* sende baya vermis gibisin bence yavas yavas kndini cok sikmadan debam et ama sakinbirakma brden brakirsan daha kotu olursun nyse kotu ruhlari kovalim :D bn oncdwn cok zayftm sevgilimle yiye yiye sistim :( o da dalga gciyo simdi gobegimle ama gecilmeyeck gbide dgil yani kocaman ;) o yuzden zayflamak istiyorum zaten bende alisamadim zayflik daha iyiydi

aslinda sende iyisin ama insan kndini gormk istedgi gibi b u lana kadar brakmamali :)

Doğru söylüosun canm zayıflık narinlik bi başka senin göbek benimde basen başa bela ama diyet ve spora devam tabi spor yaptm ben biraz önce pilates haraketlerinden kendime uygun olan haraketleri yapıyorum 20 dk yaptm bugün az oldu biraz normalde 40 dk yaparm sen spor yapio msn canım

ben genelde yürüyüş yaparım bu yuzden bacaklarımda bi sıkıntı yok problem göbek bölgesinde bugunden itibaren mekik + yürüyüş yapcm tek derdim şu göbek gitsin yeter :) pilates bende yaptım ama bacaklarım daha da inceldi göbeğim değişmedi bu yüzden bıraktım sporu ama mekik sureklı devam edecek

Doğru söylüosun canm zayıflık narinlik bi başka senin göbek benimde basen başa bela ama diyet ve spora devam tabi spor yaptm ben biraz önce pilates haraketlerinden kendime uygun olan haraketleri yapıyorum 20 dk yaptm bugün az oldu biraz normalde 40 dk yaparm sen spor yapio msn canım
ya aslında basen hareketleri biliyorumda sana nasıl anlatıcam işte :/ ben netten bakıp sana yazıyım tatlım onlarda işe yarıyo ben bi ara baya üçgen vücuttum üst geniş alt incecik :D

ya aslında basen hareketleri biliyorumda sana nasıl anlatıcam işte :/ ben netten bakıp sana yazıyım tatlım onlarda işe yarıyo ben bi ara baya üçgen vücuttum üst geniş alt incecik :D

Bide bbenim bacaklarım iç bacak özellikle çok yumuşadı gerçekten işe yarayan hareketler bulursan denerim canm çok saol

tabiki ben spora giderken yaptığımız hareketler vardı onları anlatmaya çalışırım netten resimli bulursam paylaşıcam senin için :) sende bana göbek için tavsiyede bulunabilirmisin ne kadar kilo vermissin sarkma oldumu olduysa nasıl toparladın

tabiki ben spora giderken yaptığımız hareketler vardı onları anlatmaya çalışırım netten resimli bulursam paylaşıcam senin için :) sende bana göbek için tavsiyede bulunabilirmisin ne kadar kilo vermissin sarkma oldumu olduysa nasıl toparladın

Oldu canım sarkma dedoğim gibi özellikle iç bacağmda karnmda bayaa yumuşak doğum yatm onun etkiside var tabi azckda kolda var o kadar işte bende vücudumu toparlamaya çalışıyorum evet zayfm ama vücudum istediğim gibi değil inşallah toparlnir

inşallah canım o zaman bence sen netten videolar flan bul sadece basen yeterli olmayabilir yada imkanın varsa spor salonuna yazıl en azından vucudun toparlanır . 20 yasındaydın demi şaşırdım bebek diyince :) ama ne güzeldir kim bilir allah sana bağışlasın :)

inşallah canım o zaman bence sen netten videolar flan bul sadece basen yeterli olmayabilir yada imkanın varsa spor salonuna yazıl en azından vucudun toparlanır . 20 yasındaydın demi şaşırdım bebek diyince :) ama ne güzeldir kim bilir allah sana bağışlasın :)

Şuan ebru şallının 21 günde yağlarınızdan kurtulun dvdsinin içinden kendime yarayan yerleri seçtim ve 40 dk falan haftada 5 gün yapcam geçen hafta bu dvdinin hepsini yapıyordum 1 buçuk saat sürüyo ve çok vaktimi alıyo bende içinden seçmeler yaptm bayaa etkili haraketler yaparken kaslarmn acısını hissediyorum :) tabi sadece bacak yapmıyorum karın kol alt karın hwpsini harmanladm :-D

Bide bbenim bacaklarım iç bacak özellikle çok yumuşadı gerçekten işe yarayan hareketler bulursan denerim canm çok saol

bak bu videonun başındaki hareketi yan yatıp yapmalısın ama bacagını asla bırakmayacaksın diğerine deymeyecek kaldırıp indirirken anlatabildim umarım :)

Back
X