- 17 Temmuz 2014
- 602
- 140
- 83
- 31
- Konu Sahibi shudaninciler
bende ebru şallı talip ediyorum ama sadece işime yarayan bölgeler senin gibi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım o zaman bence sen netten videolar flan bul sadece basen yeterli olmayabilir yada imkanın varslonuna yazıl en azından vucudun toparlanır . 20 yasındaydın demi şaşırdım bebek diyince :) ama ne güzeldir kim bilir allah sana bağışlasın :)
bak bu videonun başındaki hareketi yan yatıp yapmalısın ama bacagını asla bırakmayacaksın diğerine deymeyecek kaldırıp indirirken anlatabildim umarım :)
oo çokmu küçük evlenmişşin neama mutlusun önemli olan o . bekar sayılmam aslında benimde 6 yıllık bi ilişkim var ama hala okuyoruz ikimizde senden baya yararlanacak gibiyim her konuda :) ben çok severim çocukları allah inşallah banada nasip eder zamanı gelince
ahhh... hiç sorma herkes bişey sayıldıgımızı söyluyo ama daha ortada bişey yok sayılıp duruyoruzAmin canım allah çocuk isteyen herkese nasip etsin inşallah sende nişanlı sayılırsn o zaman darısı sana diyelimm :)
lastiksiz yap bakalım o destek olmadan daha çok yakıyo sanırım
ahhh... hiç sorma herkes bişey sayıldıgımızı söyluyo ama daha ortada bişey yok sayılıp duruyoruz![]()
evet olabilir . lahana yağı denesene onu sürüp streçle sarıyosun zayflatmak istediğin bölgeyi sonra yap sporunu hem bagrsakları çalıştırıyo hemde 2 kat inceltıyo cok terletiyo ama sakın aşırıya kaçmaLastik zorluk katıyo dio ebru şallı canım ikisinide yaptm lastik daha çok zorluyor gerçekten
sen nasıl evlendin 16 yaşında ailen bişey demedimi? yanlış anlama sakın benim babam hala erken diyoda :)
evet olabilir . lahana yağı denesene onu sürüp streçle sarıyosun zayflatmak istediğin bölgeyi sonra yap sporunu hem bagrsakları çalıştırıyo hemde 2 kat inceltıyo cok terletiyo ama sakın aşırıya kaçma![]()
ya senin listen ne zenginmiş benimki baya kısıtlı ama doyuyorum yinedeBugünkü Menüm:
KAHVALTIMM :
1 Büyük haşlanmış yumurta çift sarılı
1 kibrit kutusu kadr keçi ezine peyniri
1 tabak karpuz
2 Siyah zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
1 lokma vişne reçeli
511 KALORİ
ÖĞLE YEMEĞİM :
1paket mavi yeşil elma lifli kepekli bisküvi
Bugün toplam alınan kalori 1350 kalori
ya senin listen ne zenginmiş benimki baya kısıtlı ama doyuyorum yinede