Kizlar yardim beta hcg kaç olmaliiii

Deniz yazici

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
339
278
18
28
Kizlar bat gunum 13 ekimdi ben 1 gün öncesi idrar testi yaptim cikti 13 ekimde de bat günü yani kan testi verdim 109.7 çiktı normal mi yoksa değeri düşük mü adet günüm geçmeden yaptim degeri az mi sizce kac haftalik oluyor internetten bakinca 3 haftaya denk geliyor

Kizlar bat gunum 13 ekimdi ben 1 gün öncesi idrar testi yaptim cikti 13 ekimde de bat günü yani kan testi verdim 109.7 çiktı normal mi yoksa değeri düşük mü adet günüm geçmeden yaptim degeri az mi sizce kac haftalik oluyor internetten bakinca 3 haftaya denk geliyor
yanlıs bakıyon :) adetın gecmıs 3hafta degıl 4 haftalıksın o deger de 4 haftaya uygun 1 2 gun asagı yukarı fark edebılır o da problem degıl :)) ha bı de hayırlı olsun :))

yanlıs bakıyon :) adetın gecmıs 3hafta degıl 4 haftalıksın o deger de 4 haftaya uygun 1 2 gun asagı yukarı fark edebılır o da problem degıl :)) ha bı de hayırlı olsun :))
Tesekkur ederim cnm darisi isteyenlerin basina bugun adet gunumude sayarsam 3 gün o kan degeride 3 gun once ölçüldü ben endişeleniyorum 😑

Kızlar bakarmısınız Ben enson 23 eylül korunmasız ilişki yaşadım ve 2 ekim gibi sadece lekelenme oldu 5 ekim kan testi yaptırdım 2.0 çıktı beta değerim adet olmadım ve şuan çok aşırı sağ kasığımda ağrı var batıyor gibi sizde hamilelik varmı geç döllenme olabilir mi 23 ağustos düşük yaptım ondan snra hiç adet olmadım 2 ekim gibi lekelenme oldu sadece

Back
X