kızlar yardım boş gebelik mi

aysequlllll1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
16
3
1
33
kızlar benimde keseye 7haftalık dedi kese boş dedi 7haftalık olabilir mi bilmiyorum çünkü 20 mayısta test yaptırdığımda 2.0 çıkmştı 23unde 1.20 çıkmıştı daha sonra 6haziranda beta yı 781 ve 3gun sonra 3418 olarak aldım 20haziranda gittiğimde ise 7haftalık dedi son adet tarihim bilinmediği düzensiz olduğu için bilemiyoruz keseye göre söyledi acaba yanlışlık olabilir mi 9gun sonra tekrar gel dedi çıkma ihtimali varmı yokmu bilmiyorum kafam çok karışık

Eklentiler

• WP_20160621_12_43_27_Pro.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 227
Can'ım geç döllenme olabilir erken hareket etme asla inşallah bebeğini 10 gün sonra görebilirsin bol bol dua et

sen eğer adet tarihini bilmiyorsan evet acele etmemelisin bekle bence de. benimde adetlerim düzensizdi ben bir masa takvimine işaretliyordum yoksa unutuyordum çünkü.

erken karar vermeyin. Hiç bir sıkıntı olmadığı, adetlerim çok düzenli olup son adetim belli olduğu, geç döllenme söz konusu olmadığı halde 6. haftada çok ama çok zor aldık kalp atışı. 1-2 milim bir embriyodan bahsediyoruz, görülmemesi çok doğal.

Hemen canını sıkma yumurtlama dönemin belli olmadığı için 7 haftalık olmayabilir daha da küçük olabilir endişe etme bir hafta sonra tekrar gir insallah görürsün canım

Kesenin kaç mm olduğunu söyledi mi doktorun. Kesenin içi boş görünüyor ama tahmininizden daha da küçük olabilir. Ben de 5 haftalık iken gittim benim kese bile çık zor görülmüştü

Kesenin kaç mm olduğunu söyledi mi doktorun. Kesenin içi boş görünüyor ama tahmininizden daha da küçük olabilir. Ben de 5 haftalık iken gittim benim kese bile çık zor görülmüştü

altında 25.7mm yazıyor ama bana kese daha küçük geldi bide ben elimdeki kağıtta kesenin içinde siyah çizgiyle belirlenmiş iğne çekirdeği gibi 2tane bişey görüyorum içide siyah yan taraflarına doğru siyah nokta var anlam neremedim.bende haftasını küçük tahmin ediyorum çünkü 7haftalık olsa ilk 2haftasından sonra iki kere kan testi yaptırdım 2.0 ve 1.20 çıktı 2haftalık olsa böyle çıkmazdı değil mi o kan testini yaptırdıktan hemen sonra olduysa 4haftalk fln oluyor ama kese büyük gibi

Kese boyuna göre 7 haftalık gibi duruyor canım ya

hadi ya o zaman boş gibi.peki acaba ikiz olunca kese erkenden daha mı büyük oluyor tek kesede olan ikizlerde acaba bi bilginiz varmı.çunku benim değerim ilk oğrendiğimde 3gunde 4katlamıştı
Güzel yükselmiş canım aslında ama önemli olan ultrasonda görünmesi canım benim inşallah bebeğin vardır ultrasonda görünmemiştir sen tekrar git canım tekrar baktır ultrasonda hatta başka doktora başka cihazla da baktır

inşallah vardır yaaa.bi de poliklinikte baktırıyorum aslında ikisine birden o kadın bana boş gebelikten bahsetmemişti gayet olumluydu kese kucuktu baya 5gun önce bu kdr büyük çıktı anlamsız 29 unda gidicem haber veririm inşallah hayırlısıyla sağlıkla

Kese günde 1-2 mm kadqr büyüyor canım. İnşallah diğer seferde görünür bebişin bende 2 hafta sonra gideceğim bebişimi görmeye bende görememekten korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…