- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
Merhaba kızlar şu an üniversite öğrencisiyim okulda hoşlandığım bir çocuk var aslında daha önce dikkatimi hiç çekmemişti ama tam okulun kapısından çıkarken bana kapıyı tuttu çok ilgimi çekti bu çok etkilendm hala bu devirde böyle centilmen erkek kaldımı diye düşündüm:) bende kısık sesle teşekkürler dedm ama duydu mu bilmiyortm
işte o günden sonra aklıma girdi kızlar artık görüyorz birbirimizi bakıyorz da en sonn ben oturuyoıdm yanımdaki koltuğa oturdu ama ben onun oturduğunu görünce kafamı çevrdm bi kızla sohbet ediyodm o arada ama hemen dibimdeki koltuğa oturdu yani :)acaba benmle tanışmak içinmi oturmuştu sizce kızlar?ama sonra ben kafamı çevirince kallktı hemen bir dakika falan oturmuştur toplam. çok hoşlandm ondan oda benden hoşlanıyormu bilmyorm ara ara bakışıyorz ama ben diyorm ki bi arkadaş var acaba onla haber göndersm mi biz kız senin adını soruyo senden hoşlanıymş gibisinden o arkadaşla konuıştursam mı bilemedm yani benim tanışmak istemem sizce kötü kız durumuna mı düşürür beni kızlar ilk adımı atmam_?yoksa hala bakışmalara devam edip ondan bi adım gelmesini mi beklemeliyim lütfen akıl verin