Al birini vur ötekine 2 yıllık aöf okumanın sadece ne mezunusun dendiğinde ön lisans diye telaffuz etmekten başka bir faydası olacağını sanmıyorum.
Hmm birde bazı durumlarda iyi bir işi olupta rütbe atlamak isteyenlerin işine yaradığını söyleyebilirim.
bu süre içerisinde yapabileceğim farklı bir alan olsa başka bir bölüm okuyabilme şansım olsa okurdum tatlım ama zaten çalışıcam çalışırken aynı zamanda aöf çalışmamada engel olmadğı içn aöf düşündüm zaten..peki sence hangisi büromu halkla ilişkilermi...? hangisinde daha çok iş war..büro gibi gelio baana amaa..
valla bilmiorum ki, büro yönetimi okuyan 2 arkadaşım var ama onlar da benim çalıştığım kuruma girdiler, özel sektörde pek etkili olmuyo böyleşeyler, genellikle iş tecrübene bakıyolar, bu konuda yardımcı olamayacağım canım yaa hiç bi fikrim yok, dedimya ben sadece müdürlükte bana lazım olacağı için okuyorum yoksa 2 yıllık okumazdım, üniversite sınavlarına falan girsen başaramazmısın acaba
4 yıllık halkla ilişkiler okumuş biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çok ilgi çekici, harika bir bölüm gibi görünebilir ama içi beni, dışı seni yakar hesabı
al birini vur ötekine derken neyi kasdetmeye çalıştın anlamadım tatlım??? senin 4yıllık bölümün olmasa,olsa bile şehir dışında okumaya durumun olmasa,çalışmak zorunda olsan ve bu yüzden sadece aöf tercih edebilsen sen ne yapardın...4yıllığı yok bu 2 bölümün...olsa ben okumazmıyım..ben mi istiyorum 2yıl okumayı..ama insanlar EN AZ 2 YILLIK MEZUN istiyolar..bu bölümlerin 4 yıllığı olsa keşkee... mirmirmirmir benneyaptımki
Halkla ilişkilerde iktisada giriş uygarlık tarihi gibi herkesin çok kaldığı dersler var büro yönetimi kpss de faydalı olabilir bu bölümde pek iş ilanı görmedim ancak şöyle yaparsan iş bulursunm bu bölümlerden birini okuyup mezun olup işletme yada iktisad bölümlerinden birine geçiş yapıp (3ten aöf de)ingilizceni bu arada geliştirip bir yerdede mesela muhasebe bürosunda çalışıp en basiti mali müşavirlik sınavlarına girerek 4 yıllık mezun olduktan sonra mali müşavir olabilirsin kpss de şansını deneyebilirsin bankalara işletme mezunu olarak başvurabilirsin v.s.Lise mezunu olarak iş bulman çok zor ancak pazarlamacılık falan..2 yıllık mezunlarında iş bulması tecrübeye birazda şansa bağlı...Hangi bölümü hangi okulu seçersen seç kendini geliştirmen lazım...Hangi bölümü seçeyim değilde ben ilerde ne yapmak istiyoruma karar verirsen iki bölüm arasında kalmazsın.Bir not daha Aöf nin sözel bölümlerde en zor bölümü Halkla İlişkiler diyorlar konuştuğum kişiler çok sözel ağırlıklı oku oku bitmiyor...Kolay gele...
ben h.ilişkiler okudum 2 yıllık bitti,,zorda değildi bence kolay,,sayısaldan anlamayan birinin görüşleri bu,,evrim arkadaşının dediği mantıklı cnm,,bende bu sene iktisata geçmeyi düşünüyorum.
sayısalın iyi olsaydı örgünde MYO Muhasebe okumanı tavsiye ederim
bu bölüme girebiliyormusun?...ben düz lise sözelciydim hiç kalmadan örgünde bitirdim okulu ama çok çalıştım ve sayısalım çok ilerledi...muhasebeci her zaman aranır.ayrıca bu bölümü bitirince serbest muhasebeci olarak büro açabiliyorsun.bence sayısalıda yaparsın
bende aynen sizin gibi ticaret meslek lisesi bilişim teknolojılerı alanından mezun oldum bu yıl tercihleri bekliyorum 2 yıllık istediğim yer olmazsa bende aöf düşünüyorum.hakkımızda hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?