Kızlar yardım çok stresliyim

womennn

19.12.2019
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
1.638
1.491
333
yakın zamanda sözüm var. Sevgilimin bi ablası samimi komsumuzdu evli bizim apartmanda oturuyordu. Bastan beri aramızı bozmaya beni aileye kötülemeye çalıştı sevgilimle de küslerdi bu ve bikaç sıkıntı için sıkmamak için özet geçiyorum. Benle hep arasını iyi tuttu ama çok yalancı iki yüzlü davrandı. Beni kötüledi kulağıma geldi yok öyle demedim yok böyle yanlıs anlasıldım vs Ben çok ciddiye almadığımdan he diyip geçtim içinin almadığını kıskandığını biliyorum zaten. Şimdi söze gelmeyeceğim ne işim var sen bişey soracaksan ben yardımcı oluyum sor ama gekmem filan dedi. Sevgilim de arayıp cagırmadı diğer ablalarını çağırdı. Annesi çağırmıstır tabi sevgilime böyle günlerde yanında bulunsn evlenince görüşmezsen görüşme yine demiş. Neyse işte sorum şimdi şu ben istemiyorum gelmesini eğer gelmesin ara söyle desm sevgilim arar gelme der. Kendi de gelse bile benim için bişey değişmez dyor eniştesiyle de küs baska nedenlerden. Sizce bigünlük idare edeyim mi yoksa gelmese mi acayip lafcı ben sonrasnda da aramız bu kadından yüzünden bozulur biliyorum. Sözüm için hediyelik yaptırdım gelmicem diyince seni saymadım diyip süs vermeyim diyorum gekmesne karar verirsek. Vaktinizi aldım teşekkürler şimdiden

Yahu bir durun.
Gün olur devran döner.
Daha eş değilsiniz, sevgilinize ablası konusunda bir şey söyleyip de gazlamayın adamı.
Emin olun siz evlenince onlar can ciğer kuzu sarması olur, kötü olduğunuzla kalırsınız.
En iyi gelin, en politik olandır.
Gelene canım cicim, gidene vah vah, bu kadar aile işlerine karışmayın.

Seni saymadim ne demek ya ?
Bi cesitsiniz
Gelirse eğer size düşen ağzına laf vermemek
Seni saymadim ondan hediye yok dersen
Ben bile konuşurum senin hakkında
Azıcık mantık

yakın zamanda sözüm var. Sevgilimin bi ablası samimi komsumuzdu evli bizim apartmanda oturuyordu. Bastan beri aramızı bozmaya beni aileye kötülemeye çalıştı sevgilimle de küslerdi bu ve bikaç sıkıntı için sıkmamak için özet geçiyorum. Benle hep arasını iyi tuttu ama çok yalancı iki yüzlü davrandı. Beni kötüledi kulağıma geldi yok öyle demedim yok böyle yanlıs anlasıldım vs Ben çok ciddiye almadığımdan he diyip geçtim içinin almadığını kıskandığını biliyorum zaten. Şimdi söze gelmeyeceğim ne işim var sen bişey soracaksan ben yardımcı oluyum sor ama gekmem filan dedi. Sevgilim de arayıp cagırmadı diğer ablalarını çağırdı. Annesi çağırmıstır tabi sevgilime böyle günlerde yanında bulunsn evlenince görüşmezsen görüşme yine demiş. Neyse işte sorum şimdi şu ben istemiyorum gelmesini eğer gelmesin ara söyle desm sevgilim arar gelme der. Kendi de gelse bile benim için bişey değişmez dyor eniştesiyle de küs baska nedenlerden. Sizce bigünlük idare edeyim mi yoksa gelmese mi acayip lafcı ben sonrasnda da aramız bu kadından yüzünden bozulur biliyorum. Sözüm için hediyelik yaptırdım gelmicem diyince seni saymadım diyip süs vermeyim diyorum gekmesne karar verirsek. Vaktinizi aldım teşekkürler şimdiden

Gelirse gelir gelmezse gelmez.
Kendi bileceği is.
Ona da bir hediye alın gelirse verirsiniz.

Ayrıca laf edecek olan gelmese de eder.
Aramızı bozar diye düşünürseniz bozar.
Önce kendine sonra sevgiline güvenmeyi öğrenmelisin.

Gereksiz olur gelmesin demek. Gelmezse beni istemediler diye arkanızdan konuşacak.

Ben sizin yerinizde olsam, gelmezse bile söz hediyeliğimden ona ulaştırırım.
Azıcık kafa çalıştıralım lütfen, görümceyle kötü olabilirsiniz ama bu davranışınızla kv kp, eş dost akrabanın gönlünü kazanır, görümceyi de utandırırsınız.

Bi ablasi derken gercek ablasi mi yoksa komsu abla gibi bisey mi.

Gelmemesi kötü olur, sonra ailenin diğer üyeleri tarafından haklıyken haksız duruma düşersiniz. Siz karışmayın onlar ailece bu konuda karar versin sonra sizin başınıza kalır. Ayrıca onun gelmemesi etrafın dedikodu yapması demektir.Kimseye laf vermeyin içinizde yaşayın.

Herkes kendinden sorumludur.Kötüyse kötü.Sen niye onunla kötü oluyorsun.Yok süs vermemek yok çağırmamak.Böyle davranırsanız kadın yaptıklarında haklı derim.Demek ki siz de kindar birisiniz.

Onlar kardeş aralarına girme lütfen sen kardeşinle küstüğünde gidip gönlünü almak için çaba harcamaz mısın? Gelicek tabiki demek ki birşeye kırgın sen güzelce davet et ve lütfen öyle istemiyorum deme şimdiden böyle dersen ileride kafan çok ağırır

Daha sözde gelin görümce tartışması yaratmayın. Siz davet edersiniz gelmezse kendisi bilir. Arkanızdan konuşması gayet normal aile içi de küslükleri seven bi tip belli.

İyi de kadın sana iyi davranmış yardımcı olurum söze gelmem demiş sevgiline kızdığı için

Gelirse ver hediyesini herkese davrandığın gibi davran

Gelmese de ertesi gün götür evine abla gelemedin ama olsun gönlünün bizimle olduğunu biliyorum de ver hediyeliği

Sen iyi davran bir sıfır öne geç yarın onlar barıştığında sen kötü gelin aramızı o açmıştı denilen kişi olmazsın

Yanlış yaparsın.
Kendine düşman edinmen çok çok yanlış. Ki bu düşman kardeşi. Şimdi o ablaya düşmanlık etsen, hediyelik vermemek gibi çocukça tepkiler versen o kardeş sanıyor musun ki annesine diğer kardeşlerine bunu koz olarak kullanmayacak?
Kayınvalideniz şimdi görüşemezseniz görüşmeyin der belki ama o da kızı. O da kıymetlisi. Eninde sonunda el kızı geldi kardeşlerin arasını bozdu diyecek. O geçinemediğin tek kardeş olacak dört düşman görümce ve seni sevmeyen bir kayınvalide.
Durduk yere kendi huzurunuzu bozarsınız.
Benim de pek sevmediğim bir kayınbiraderim var. Ama benim sevmem önemli değil. Onlar kardeşler. Biliyorum ki zor zamanında bizim yanımıza ilk koşacaklardan olacak. Aileden yani o da. Dolayısıyla bunu kesinlikle yansıtmıyorum kimseye kendimi de doldurmadan orta karar bir ilişkiyle idare ediyorum.
Eşim için de yapmam gereken bu. Arada çok kötü olaylar olmamışsa, ağır sözler edilmemişse, kendi hakkınızı korumanız gereken bir durum yoksa ben kardeş arasını bozmayı doğru bulmuyorum.
Kadın sizle kavga eder, ağır cümleler kullanır, iftira atar tamam görüşmem ara bozarım de. Haklısın derim. Ama sizin durumda böyle ciddi bir durum da yok.
Şu durumda kimse kardeşi ve eşi arasında kalmak istemez.
Hediye de verin, gelmesine de karışmayın.
Şunu da söyleyeyim nişan aşamasında ailemi sildim onu sildim bunu sildime de pek inanma. Benim kuzenimin düğününde büyük olaylar kavgalar oldu. Kuzenim tek şartla evliliğe devam etti aileyle görüşülmeyecekti. Ta ki hamile kalana kadar.. Eşi ama onlar da babaanne dede ve hala olacaklar. Silemem ki. Çocuğun hatırına görüşelim dedi. Ve şimdi nefret etse de bayramda seyranda görüyor.
Bunu da hesaba kat mutlaka.
Silemezsin her zaman karşına çıkacak o görümce ama bayramda ama doğumgünlerinde. Saygını bozma bu nedenle.

görmezden gel yeter bu kadr ince planlar düşünme bence seninde ondan farkın yok belli.

siz karışmayın bence
artı hediyelikten ona da yapın gelmezse bir şekilde ulaştırın
herkesin gözünde yıkıcı ara bozucu değil yapıcı olursunuz

Back
X