- 4 Aralık 2012
- 1.638
- 1.491
- 333
yakın zamanda sözüm var. Sevgilimin bi ablası samimi komsumuzdu evli bizim apartmanda oturuyordu. Bastan beri aramızı bozmaya beni aileye kötülemeye çalıştı sevgilimle de küslerdi bu ve bikaç sıkıntı için sıkmamak için özet geçiyorum. Benle hep arasını iyi tuttu ama çok yalancı iki yüzlü davrandı. Beni kötüledi kulağıma geldi yok öyle demedim yok böyle yanlıs anlasıldım vs Ben çok ciddiye almadığımdan he diyip geçtim içinin almadığını kıskandığını biliyorum zaten. Şimdi söze gelmeyeceğim ne işim var sen bişey soracaksan ben yardımcı oluyum sor ama gekmem filan dedi. Sevgilim de arayıp cagırmadı diğer ablalarını çağırdı. Annesi çağırmıstır tabi sevgilime böyle günlerde yanında bulunsn evlenince görüşmezsen görüşme yine demiş. Neyse işte sorum şimdi şu ben istemiyorum gelmesini eğer gelmesin ara söyle desm sevgilim arar gelme der. Kendi de gelse bile benim için bişey değişmez dyor eniştesiyle de küs baska nedenlerden. Sizce bigünlük idare edeyim mi yoksa gelmese mi acayip lafcı ben sonrasnda da aramız bu kadından yüzünden bozulur biliyorum. Sözüm için hediyelik yaptırdım gelmicem diyince seni saymadım diyip süs vermeyim diyorum gekmesne karar verirsek. Vaktinizi aldım teşekkürler şimdiden