Kızlar yardım çok tedirginim :(

-Moonlight-

Bi kızı bi oğlu varmış
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
237
280
103
Merhaba kızlar, haziranda bebiş sürprizi bekliyorum inşallah, yalnız geçtiğimiz hafta sonu gözüm şişti kızardı enfeksiyon başlangıcı vardı muayene fırsatım olmadı eczaneden damla alayımm dedim, eczacı Tobrex isimli bir damlayı önerdi antibiyotik içerikli imiş ve hamileler de kullanılmaz yazıyor prospektüsünde, bişey olur mu korkuyorum :( bu arada bebiş şu an varsa eğer en fazla bir haftalık ve ben damlayı 3 gün kullandım.Benzer bir durum yaşayan varsa yardım lütfen

Merhaba kızlar, haziranda bebiş sürprizi bekliyorum inşallah, yalnız geçtiğimiz hafta sonu gözüm şişti kızardı enfeksiyon başlangıcı vardı muayene fırsatım olmadı eczaneden damla alayımm dedim, eczacı Tobrex isimli bir damlayı önerdi antibiyotik içerikli imiş ve hamileler de kullanılmaz yazıyor prospektüsünde, bişey olur mu korkuyorum :KK43: bu arada bebiş şu an varsa eğer en fazla bir haftalık ve ben damlayı 3 gün kullandım.Benzer bir durum yaşayan varsa yardım lütfen
Canım gözün çok kötü degilse bence kullanma, muhtemelen bisey olmaz ama sadece risk alma diye diyorum, zaten 1 haftaya öğrenirsin olup olmadığını ona göre ilaç kullanırsın ;)

Bişey olacaginı sanmiyorum caanim saglik bu ihmale gelmez.
Bende kullanmadim birsey sonra her ufak birseyde enfeksiyon kapiyor

Canım gözün çok kötü degilse bence kullanma, muhtemelen bisey olmaz ama sadece risk alma diye diyorum, zaten 1 haftaya öğrenirsin olup olmadığını ona göre ilaç kullanırsın :KK66:
Mantıklı, ilaçla biraz iyi oldu tabi 3günde.daha kötü olmasından korkup kullanmıştım ama şuan iyi tşk ederim canım

Bişey olacağını sanmıyorum stres yapmayın ama şunuda unutmayınki Bazen kapılan enfeksiyonlar ilaç kullanıp kullanmamaktan daha çok zarar verebilir bebeğe doktora gitmelisiniz bence yani içiniz rahatlar en azından

Back
X