Kızlar yardım (doğumla ilgili)

Aksine riskli bir gebelik değilse ilişki öneriyor doktorlar .
Yanlış bilmiyorsam çoğu doktor 32. Haftadan sonra tekrar bilgilendirme yapıyor ve birçok kadına ilişki yasağı getiriyor.
Tabi istisnalar, bebeğin kesedeki konumu vs hepsi değişken şeyler.
Ama ilişkinin doğumu tetikleyebileceği bir gerçek, o da rahim kasılması sebebiyle.
Kimi de 40. Hafta olur doğum başlasın diye ilişkiye girer gene tık yok.
Gerçi ondan mı oldu bilinmez, gelesi varmış bebişin diyelim biz buna:)

Yanlış bilmiyorsam çoğu doktor 32. Haftadan sonra tekrar bilgilendirme yapıyor ve birçok kadına ilişki yasağı getiriyor.
Ama ilişkinin doğumu tetikleyebileceği bir gerçek, o da rahim kasılması sebebiyle.

Benim kuzenimin dogumuda iliski sonrasi başladi 🤭🤭🤭 gecen anlatiyordu daha sakin iliskiye girme diye. Tabii gelesi varmis bebişin.

Kesinlikle çünkü ben doğurmak için herşeyi yaptım 😂 40+2 de anca geldi hanımefendi😂😂

Haberdar et bizleri kuzum. Hakkınızda hayırlısı olsun

Kanamam durdu sancı da gözükmüyor nstde. Bu gece de yatıracaklardı ama eve dönmek istedim birşey olursa hastane yakın zaten. Cuma günü tekrar kontrole çağırdılar. Progesteron ilacı yazdı, hep yatacakmışım bir süre. Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için :KK200:

Back
X