Kızlar yardım!.. Dualarınıza ve tavsiyelerinize ihtiyacım var

Love you91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
276
142
33
Merhaba kızlar.Ben yeni üye oldum bu foruma.Ne olur yardım edin.Uzun zamandır bebek istiyorum ama yaşadığım bazı problemler nedeniyle korunmayı dahi bırakamadım.Ama bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum 2 senedir.Bu ay korunmayı bıraktım.Ne olur dualarını ve tavsiyelerinizi bekliyorum.İlk aydan yada kısa sürede bebek haberi alır mıyım sizce?
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Eger ki yumurtlama gunlerinde iliski yasarsan kuvvetli bir ihtimal hamile kalirsin. Ama olmassa da stres yapma korunmayi birakanlarin vucudu etkileri hemen kaldiramiyor. 3 ay ideal suredir hayirlisi olsun senin icin :)

2 yıl ve üzerinden sonra hamilelik düşünenlerin dojtor kontrolünde yapması söyleniyor ama neden bilemiyorum tabi birde yine hamilelik düşünüp korunma bırakıldığında folik asit kullanmak gerekiyormus ek bilgi olarak aklınızda bulunsun. Bu konuları bilen arkadaşlar vardır illaki

İnş olur canım niye olmasın umut Allaha her zaman vardır o herşeyin sahibidir içden gelen duaları mutlaka duyar

Eger ki yumurtlama gunlerinde iliski yasarsan kuvvetli bir ihtimal hamile kalirsin. Ama olmassa da stres yapma korunmayi birakanlarin vucudu etkileri hemen kaldiramiyor. 3 ay ideal suredir hayirlisi olsun senin icin :)
Çok teşekkür ederim desteğin için.Evet uygulama yolu ile takip etmeye çalışıyorum.Gün aşırıda denemelerimiz oluyor.Rabbim benim gibi isteyen herkese hayırlısı ile nasip eder inşallah

Evet bende doktora gittim ama folik asit verdi onun dışında hiçbir bilgilendirmede bulunmadı.Her türlü tavsiyeye açığım.Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.Rabbim bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Evet bende doktora gittim ama folik asit verdi onun dışında hiçbir bilgilendirmede bulunmadı.Her türlü tavsiyeye açığım.Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

Evet bende doktora gittim ama folik asit verdi onun dışında hiçbir bilgilendirmede bulunmadı.Her türlü tavsiyeye açığım.Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim

Stres yapmayın kendinize zaten öyle hooop diye ilkinde kalınmıyor. Zaman alıyor biraz

İnş olur canım niye olmasın umut Allaha her zaman vardır o herşeyin sahibidir içden gelen duaları mutlaka duyar
Amin inşallah dediğin gibi olur.2senedir iyi günlerim olduğu kadar kötü günlerimde oldu,heleki bu çocuk yüzünden çok sevdiğim eşimden beni ayırmaya kalktıkları için bu kadar sabırsızım sanırım.Teşekkür ederim güzel dileklerin ve sözlerin için

Kendini sartlama canim ben ilk korunmayi biraktigim an hamile kaldim ama sans meselesi kimi hemen kalir kimi 5 ay sonra. Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin

Kendini sartlama canim ben ilk korunmayi biraktigim an hamile kaldim ama sans meselesi kimi hemen kalir kimi 5 ay sonra. Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin
Amin canım inşallah sende sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebişini.Anne olma isteği çok başkaymış insan sabredemiyor heleki uzun zaman bekleyişin ardından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…