- 14 Şubat 2017
- 276
- 142
- 33
- Konu Sahibi Love you91
-
İnş olur canım niye olmasın umut Allaha her zaman vardır o herşeyin sahibidir içden gelen duaları mutlaka duyarMerhaba kızlar.Ben yeni üye oldum bu foruma.Ne olur yardım edin.Uzun zamandır bebek istiyorum ama yaşadığım bazı problemler nedeniyle korunmayı dahi bırakamadım.Ama bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum 2 senedir.Bu ay korunmayı bıraktım.Ne olur dualarını ve tavsiyelerinizi bekliyorum.İlk aydan yada kısa sürede bebek haberi alır mıyım sizce?
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Çok teşekkür ederim desteğin için.Evet uygulama yolu ile takip etmeye çalışıyorum.Gün aşırıda denemelerimiz oluyor.Rabbim benim gibi isteyen herkese hayırlısı ile nasip eder inşallahEger ki yumurtlama gunlerinde iliski yasarsan kuvvetli bir ihtimal hamile kalirsin. Ama olmassa da stres yapma korunmayi birakanlarin vucudu etkileri hemen kaldiramiyor. 3 ay ideal suredir hayirlisi olsun senin icin :)
Evet bende doktora gittim ama folik asit verdi onun dışında hiçbir bilgilendirmede bulunmadı.Her türlü tavsiyeye açığım.Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.Rabbim bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah2 yıl ve üzerinden sonra hamilelik düşünenlerin dojtor kontrolünde yapması söyleniyor ama neden bilemiyorum tabi birde yine hamilelik düşünüp korunma bırakıldığında folik asit kullanmak gerekiyormus ek bilgi olarak aklınızda bulunsun. Bu konuları bilen arkadaşlar vardır illaki
Evet bende doktora gittim ama folik asit verdi onun dışında hiçbir bilgilendirmede bulunmadı.Her türlü tavsiyeye açığım.Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.2 yıl ve üzerinden sonra hamilelik düşünenlerin dojtor kontrolünde yapması söyleniyor ama neden bilemiyorum tabi birde yine hamilelik düşünüp korunma bırakıldığında folik asit kullanmak gerekiyormus ek bilgi olarak aklınızda bulunsun. Bu konuları bilen arkadaşlar vardır illaki
Evet bende doktora gittim ama folik asit verdi onun dışında hiçbir bilgilendirmede bulunmadı.Her türlü tavsiyeye açığım.Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
Amin inşallah dediğin gibi olur.2senedir iyi günlerim olduğu kadar kötü günlerimde oldu,heleki bu çocuk yüzünden çok sevdiğim eşimden beni ayırmaya kalktıkları için bu kadar sabırsızım sanırım.Teşekkür ederim güzel dileklerin ve sözlerin içinİnş olur canım niye olmasın umut Allaha her zaman vardır o herşeyin sahibidir içden gelen duaları mutlaka duyar
Haklısınız rabbime sığınıcam ve sabredicem sizdende dualarınızı bekliyorumStres yapmayın kendinize zaten öyle hooop diye ilkinde kalınmıyor. Zaman alıyor biraz
İnşallah cnm teşekkürler.İnşallah sende hayırlısı ile kavuşursun bebeğineİnşallah her şey istediğin gibi olur canım
Sağol canım inşallahİnşallah cnm teşekkürler.İnşallah sende hayırlısı ile kavuşursun bebeğine
Saol cnm inşallaho insafsızların inadına Allah size bi güzel bebekler verecek İnş umudunu kaybetme
Kendini sartlama canim ben ilk korunmayi biraktigim an hamile kaldim ama sans meselesi kimi hemen kalir kimi 5 ay sonra. Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasinMerhaba kızlar.Ben yeni üye oldum bu foruma.Ne olur yardım edin.Uzun zamandır bebek istiyorum ama yaşadığım bazı problemler nedeniyle korunmayı dahi bırakamadım.Ama bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum 2 senedir.Bu ay korunmayı bıraktım.Ne olur dualarını ve tavsiyelerinizi bekliyorum.İlk aydan yada kısa sürede bebek haberi alır mıyım sizce?
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Amin canım inşallah sende sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebişini.Anne olma isteği çok başkaymış insan sabredemiyor heleki uzun zaman bekleyişin ardındanKendini sartlama canim ben ilk korunmayi biraktigim an hamile kaldim ama sans meselesi kimi hemen kalir kimi 5 ay sonra. Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin
Haklısınız rabbime sığınıcam ve sabredicem sizdende dualarınızı bekliyorum
İnşallahİnşallah tez vakitte alırsınız güzel haberler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?