kızlar yardım edebilirmisiniz

anotomi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
3.967
1.424
448
Mrhb kizlar benim icin onemli olan bi konuda sizden yardim istiyorumm
Bosanma esnasinda kredi borcu bitmemis evin mal paylasimi nasil olur .?
Daha borca başlayalı 6 ay oldu evin degeri suan150 95 bin kredi cekildi esyalarda paylasilabiliyormu bu arada evlilik 28 yillik cocuklar buyuk de olsa es nafaka alirmi erkek emekli calisiyorda evin kredi cekilmeyen parasinda kadinin emegi cok cocuklar anneden taraff es calisiyor gorunmesede emekli masindan nafaka baglanir mi bunlari ogrenmeye cok ihtiyacim varr ücretsiz avukata da basvura bilir degilmi nolur bilenler soylesinn

Ev satılır yada eşlerden parası olup almak isteyen kredi Çekilen Kısım harici kalan tutardan yarısını karşı tarafa öder. Yani ondan satın alır.
Kadın çalışmıyosa boşandıktan sonra evliliğinden sonra maddi olarak daha kötü şarta düşecekse nafaka bağlanır böyle bi durum yoksa çocuklarda büyük olduğu için bağlanmaz.

Resmi olmayan kazancı ispatlamadan o paradan bi talepte bulunulmaz.

Tasinmazlarda kredide olsa satilir veya yari yariya borcu odemekle yukumlu olup mal paylasilabilir.

Ev satılır yada eşlerden parası olup almak isteyen kredi Çekilen Kısım harici kalan tutardan yarısını karşı tarafa öder. Yani ondan satın alır.
Kadın çalışmıyosa boşandıktan sonra evliliğinden sonra maddi olarak daha kötü şarta düşecekse nafaka bağlanır böyle bi durum yoksa çocuklarda büyük olduğu için bağlanmaz.

Resmi olmayan kazancı ispatlamadan o paradan bi talepte bulunulmaz.
Ozman yada kredi kapatilir kalan kisim paylastirlir degilmi hic bi geliri yok cocuklardan biri okuyorr cok tesekkur ederimm

Allah yardımcınız olsun bu süreç çok zor benim de annem babam ben 10 yasındayken ayrıldı annem o zaman ücretsiz avukat için baroya başvurmuştu ve çıkmıştı sanırım maddi durumunun yetersiz olduğuna dair bir belge istemişler avukat tutmak için yani. Bu şekilde tek celsede bitmiş. Problem ne bilmiyorum ama ev de satışa çıkarılıp 2 ye bölünür diye biliyorum ben.

Allah yardımcınız olsun bu süreç çok zor benim de annem babam ben 10 yasındayken ayrıldı annem o zaman ücretsiz avukat için baroya başvurmuştu ve çıkmıştı sanırım maddi durumunun yetersiz olduğuna dair bir belge istemişler avukat tutmak için yani. Bu şekilde tek celsede bitmiş. Problem ne bilmiyorum ama ev de satışa çıkarılıp 2 ye bölünür diye biliyorum ben.
Cok tesekkur ederim tabiyki bosansinlar istemiyorum ama babam umrumda degil tek derdim annem ve kardeslerim

Cok tesekkur ederim tabiyki bosansinlar istemiyorum ama babam umrumda degil tek derdim annem ve kardeslerim

Belli bi yaştan sonra dayan dayan nereye kadar eskiler hep çocukları için dayanmış ama annenize sıkıntı üzüntü çektiriyorsa ayrılmaları en doğru olanı bence... Anneniz bu yaştan sonra rahat huzurlu yaşasın maddi şeyler halledilir..

Belli bi yaştan sonra dayan dayan nereye kadar eskiler hep çocukları için dayanmış ama annenize sıkıntı üzüntü çektiriyorsa ayrılmaları en doğru olanı bence... Anneniz bu yaştan sonra rahat huzurlu yaşasın maddi şeyler halledilir..
Bizde oyle dusunuyoruz hic bi zman refah icinde yasamadik ama huzurda yoktu evet cok maddi sıkıntı çekerler ama huzurumuz olur en kucuk kardesim bile korkmuyor keske yillar once olsaydi ama annem korktu hepp

Back
X