Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balık deyip geçme çok zor.Mrb kizlar oncelikle ozur diliyorum konuyu buraya actigim icin esim buyuk bi akvaryum almis daha once hic balik bakmadik hangi baliklari bsleyebilirim bu akvaryumda bilgisi olanlar yardim eder misiniz:)
Beslenmez.Tesekkur edirim kizlarrr bide kaplumbaga ve balik beraber beslenir mi ayni akvaryumda gulmeyin de bilmiyorum yani:)![]()
Akvaryum kaç litre, ne tür bir akvaryum istiyorsunuz? Üresinler yavru göreyim isteğiniz var mı mesela? Daha sert balıkların olduğu bir akvaryum mu istiyorsunuz yoksa sakin mi olsun? Kapağı var mı?Mrb kizlar oncelikle ozur diliyorum konuyu buraya actigim icin esim buyuk bi akvaryum almis daha once hic balik bakmadik hangi baliklari bsleyebilirim bu akvaryumda bilgisi olanlar yardim eder misiniz:)
Valla kac lt bilmiyorum ama eni 80 cm mis nsl oluyo bilmiyorm:) ureme falan degil ama boyle renkli renkli baliklar istiyorm hic bakmadm daha once yapabilir miyim onuda bilmiyormAkvaryum kaç litre, ne tür bir akvaryum istiyorsunuz? Üresinler yavru göreyim isteğiniz var mı mesela? Daha sert balıkların olduğu bir akvaryum mu istiyorsunuz yoksa sakin mi olsun? Kapağı var mı?
Vs vs : ) Akvaryum kurmak kolay bir iş değil. Benim evimde bir ara 5 akvaryum vardı, kendime hakim olamadım : )