- 25 Temmuz 2013
- 8.108
- 17.436
- 448
200 tane okudumHay Allah razı olsun senden canim:)
Sanada cok dua etceeem
Alllahim senden razi olsun ne muradin varsa versin canim hem ogluna hemde sana ettiğin dualarin kabul olması için dua etcem sana200 tane okudum
allah ne için okuyorsan allah
kabül etsin bende oglum için okuyordum
oglum bu pazar sınava giracek
allah kem gözlerden sakınsın çabuk
nazara oluyor dua edeseniz
çok menmun olurum pazara kadar
Canim benim bana her türlü uyar her türlü dua ederim sanaevet bende tanıyorum
saten dua okyayım diye sonra söyliyecektim
bir araya yardım ederek dolarımızokuyalım
hatim olur dua olur ben arapca okumayı biliyorum
canım 100 okurum dedim ama kısmetin varmış 300 okudum Rabbim ne muradın varsa hayırlı eylesinKizlar yardim eder misiniz suan bu duayi okuyorum ve bitiremedim tikandim kaldim azicik yardim cikar mi acaba
Sevap da olur oruç oruç
Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).
Allah razı olsun canim şimdi dualadim sanada dua ettim bana bu konuda yalniz birakmayip yardim eden herkese dua:ettim rabbim ne duamiz varsa kabul etsincanım 100 okurum dedim ama kısmetin varmış 300 okudum Rabbim ne muradın varsa hayırlı eylesin
Sagolaisn canim bitti şükürler olsun hepinizi duama aldım50 daha okudum
şimdi yatacam
Canim çok önemli bi sinavim var ona hazırlanıyorum hatim agir gelebilir ama sinavim bitince olur tabikidetamam hatim yapalım mazaretim iki gün sonra bitecek hatim okuylım beraber
tamam canımCanim çok önemli bi sinavim var ona hazırlanıyorum hatim agir gelebilir ama sinavim bitince olur tabikide
Tamam canım insallahtamam canım
allah kolaylık versin
sınavın bitince
bildirim yap okuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?