kızlar YARDIM edermisiniz akıl danışmaya ihtiyacım var..

görüş derdini anlat güzelce.istemediğini öğrenince oda ailesini dizginler heralde.kırılmasın diye evlilik olmaz ki
ya ben kaç kez dedim istemiyorum sevmiyorum dedim' e bizim oğlan çok iyi tkonuşun bi seversiniz belki birbiriniz diyolar' benim okulum var diyorum ' ' okulunu oku okuma demiyoruz kızım biz sana okul okurkende konuşur tanırsınız birbirinizi diyolar ay bak gene deli oldum

Çocugun maddi durumu mu iyi ki annen geleceğe yönelik düşün diyo

Sacmalama, annen ne biliyo mutlu evliligin olacagini, daha bu yastaki kiza evlilik icin nasi gorucu kabul ediyolar !! Hayir de ben sevip sectigim kisiyle evlenmek istiyorum okuluma bakmak istiyorum de gec, sakin kabul etme. Annene cok cok kizdim !!

Sınav sonuçları ne zaman belli oluyorokula yerlesınce unutur umudu keser bence

Ama sende kırmamak için konuşunca naz gibi oluyor

Abi diyebilirsin hitap ederken:) abınin arkadaşı ya :))
doğru diyosun naz diye algılayabilirler hiç o yandan düşünmemeiştim.ayy hiç hatırlatma ya hep abi dedim ben ya öğrendikten sonra psikolojisinden çıkamadım hiç resmen abi dediğim insan ya

Kırmadan hayır demen çok zor o yüzden kendini kıracağina onları kır ve istemiyorum de bakariz vs deme hayır ben istemiyorum okuyacağım de çekinme bundan. Oku canım çocuğu seviyorum vs yazmış olsan konuş denilirdi sana ama içinde kıpırtı bile yokmuş sen önüne bak hayırlı kısmet demiş annen madem öyle ilerdede bulur seni okuma hayallerin varken oku evlenme.

Sacmalama, annen ne biliyo mutlu evliligin olacagini, daha bu yastaki kiza evlilik icin nasi gorucu kabul ediyolar !! Hayir de ben sevip sectigim kisiyle evlenmek istiyorum okuluma bakmak istiyorum de gec, sakin kabul etme. Annene cok cok kizdim !!
aynen öyle bende öyle düşünüyorum sevdiğim insanla görüşmek konuşmak istiyorum ama benim şu vicdanım kalp kıramamam beni bıktırdı artık hep diyom ben onunla evlenmicem bunu kafanıza yazın çok konuşmamı isterseniz konuşurum ama eğer ahını alırsam affetmem diye

doğru diyosun naz diye algılayabilirler hiç o yandan düşünmemeiştim.ayy hiç hatırlatma ya hep abi dedim ben ya öğrendikten sonra psikolojisinden çıkamadım hiç resmen abi dediğim insan ya
Yok o yönden kızma 6 yaş çok değil de sen ısyemıyorsun sorun o:))
Abi demeye devam et hatta ararsa abine açtır telefonu
Cevap verme mesaja olymsyzda olsa dönme
İdare et unı belli olana kdr

Kırmadan hayır demen çok zor o yüzden kendini kıracağina onları kır ve istemiyorum de bakariz vs deme hayır ben istemiyorum okuyacağım de çekinme bundan. Oku canım çocuğu seviyorum vs yazmış olsan konuş denilirdi sana ama içinde kıpırtı bile yokmuş sen önüne bak hayırlı kısmet demiş annen madem öyle ilerdede bulur seni okuma hayallerin varken oku evlenme.
bende okuma taraftarıyım zaten böyle bişey bana inananın hiç aklımdan geçmedi

aynen öyle bende öyle düşünüyorum sevdiğim insanla görüşmek konuşmak istiyorum ama benim şu vicdanım kalp kıramamam beni bıktırdı artık hep diyom ben onunla evlenmicem bunu kafanıza yazın çok konuşmamı isterseniz konuşurum ama eğer ahını alırsam affetmem diye

ah alacak ne var..
her bizi sevenin ahını alaydık ohooo.. yada her sevdiğimiz bizim ahımızı alaydı..
gönül işi bu ahlık bir durum yok.. kendi kendine sevmiş ancak sen konuşuyorum arada diyorsun ya konuşma umutlanmasın boş yere..

ah alacak ne var..
her bizi sevenin ahını alaydık ohooo.. yada her sevdiğimiz bizim ahımızı alaydı..
gönül işi bu ahlık bir durum yok.. kendi kendine sevmiş ancak sen konuşuyorum arada diyorsun ya konuşma umutlanmasın boş yere..
çok haklısın gerçekten de konuşmak istemediğimi söylediğimde vicdan yapıyolar benim huyum nasıldır biliyomusun şu bazı filmlerde saftirik herkesin her lafına inanan tip vardır ya onlara benziyo :D

çok haklısın bir tek ben böyle düşünüyorum sanıyodum çok sağol gerçekten :)

çok haklısın gerçekten de konuşmak istemediğimi söylediğimde vicdan yapıyolar benim huyum nasıldır biliyomusun şu bazı filmlerde saftirik herkesin her lafına inanan tip vardır ya onlara benziyo :KK70:

ama böyle kendine edersin..
adamın gönlünün keyfi seni germesin..
sen sınavına odaklan önünde uzun bir gelecek var milletin lafıyla hareket etme kendi yolunu kendin bul..

ama böyle kendine edersin..
adamın gönlünün keyfi seni germesin..
sen sınavına odaklan önünde uzun bir gelecek var milletin lafıyla hareket etme kendi yolunu kendin bul..
allah razı olsun gerçekten içimi rahatlattınız bir böyle düşünen ben olmadığımı görünce çok sevindim ve dediklerinizi yapacağım

Bence ilk başta annene sınavlara gireceğini vede evlenmek için henüz erken olduğunu söyle sonuçta 19 yaşındasın benden 1 yaş büyüksün ama her neyse, annen zaten sanırım senin istemediğini anlayınca zorlamaz gibi geliyor. bence mantık evliliği yerine aşk evliliği yap sonuçta para geçicidir ama sevgi kalır.:110: bi insanı ilk gün sevmesen de diğer günler tanısan da sevemezsin en azından ben kendim öyleyim. veya çocukla konuşup istemediğini ısrar etmemesini söyleyebilirsin. abine söylememen de iyi birşey gibi geldi benim abimin arkadaşı benimle evlenmek isteseydi abim gebertirdi o çocuğu ahha:KK15: :D

Bu yasta som altindan erkek de olsa kabul etme
Oku buyu once evlilige sonra bakarsin

merhaba kızlar ben 19 yaşındayım üniversite sınavına hazırlanıyorum ikinci senem bu yıl.bu yıl sınav zamanlarında ben dert olan bir konu var ve akıl almam lazım kimseye anlatamıyorum olayı anlatıyorum.benim abimin çocukluk arkadaşının ailesi beni istemeye geldiler yani isteme geldiler derken söylediler annemle benim haberim var çocuğun zaten bütün ailesi biliyo ama ben istemiyorum kıramıyorum kimseyi ailesi çok iyi annem geleceğe yönelik düşünerek mutlu bir evliliğin olabilir çocuğu yıllardır tanıyo ve ailesiylede görüşürüyoruz ama ben abimlerin karşına nasıl çıkarırım onu hem bütün çevremiz tanıyo böyle bişey nasıl olur ? çocuk görüşmek istiyo fakat ben ne yapacağımı bilmiyorum tanıdık diye istemiyorum ve abimlerin çocukluk arkadaşı çocuk beni seviyo aileside çok ısrarcı konuşsam hemen gelinleri belliyolar ve ümit bağlıyolar ben kalp kırmak istemiyorum.sevmiyorum istemiyorum sadece konuşun tanıyın birbirini diyolar ama beni gelinleri belliyor ve bütün umutlarını bana bağlıyolar çocuk konuşmak istiyo kıramıyorum of..çocukla 6 yaş var yardım edin arkadaşlar akıl verin nasıl yapmalıyım annemin dediği gibi ileriye dönük mü düşünmeliyim başkalarının fikirlerine çok ihtiyacım var

Sinava hazirlanan kizina israrlar koca ayarlamaya calisan annene pes diyorum baska sey demiyorum. Kesinlikle hayir de tavrini koy sende 6 yas buyuk cocuk okulunu bitirmis is guc sahibi gozu acilmamis alacak korpe kiz pesindeler gozlerinede seni kestirmisler muhtemelen kiz okul kazanmadan universiteye gidip gozu acilmadan al bunda koy bunda yapip seni evlendirecekler.
Geleceginden hayatindan ozgurlugunde ve haklarindan kisaca kendinden vazgecmek istemyorsan bu yasta koca aday adayini bile dusunmeyip sinava hazirlanip sana okul bitiminde bir is verecek bir bolumu okursun diplomani alir calisirsin sonrada karsina daha kimler kimler cikar seversin sevilirsin koca bol koca kitligi yok merak etmesin annen. Oncelikle annen sonrada sen aklinizi basiniza alin derim.

Bence ilk başta annene sınavlara gireceğini vede evlenmek için henüz erken olduğunu söyle sonuçta 19 yaşındasın benden 1 yaş büyüksün ama her neyse, annen zaten sanırım senin istemediğini anlayınca zorlamaz gibi geliyor. bence mantık evliliği yerine aşk evliliği yap sonuçta para geçicidir ama sevgi kalır.:110: bi insanı ilk gün sevmesen de diğer günler tanısan da sevemezsin en azından ben kendim öyleyim. veya çocukla konuşup istemediğini ısrar etmemesini söyleyebilirsin. abine söylememen de iyi birşey gibi geldi benim abimin arkadaşı benimle evlenmek isteseydi abim gebertirdi o çocuğu ahha:KK15: :KK70:
heh aynen öyle valla birde benim iki abim var ben tek kızım.annem zorlamıyor böyle klasik anne işte geleceğin iyi olur iyi insanlar seni çok seviyolar falan filan annem zorlamıyor ama ileriye dönük düşün diyo ve senin tam zıttını diyo sevgi aşk gider diyo ben hani sevgilisi olmayan bi kız değilim aşıkta oldum onun için böye bişey bana çok ters geliyo

Sinava hazirlanan kizina israrlar koca ayarlamaya calisan annene pes diyorum baska sey demiyorum. Kesinlikle hayir de tavrini koy sende 6 yas buyuk cocuk okulunu bitirmis is guc sahibi gozu acilmamis alacak korpe kiz pesindeler gozlerinede seni kestirmisler muhtemelen kiz okul kazanmadan universiteye gidip gozu acilmadan al bunda koy bunda yapip seni evlendirecekler.
Geleceginden hayatindan ozgurlugunde ve haklarindan kisaca kendinden vazgecmek istemyorsan bu yasta koca aday adayini bile dusunmeyip sinava hazirlanip sana okul bitiminde bir is verecek bir bolumu okursun diplomani alir calisirsin sonrada karsina daha kimler kimler cikar seversin sevilirsin koca bol koca kitligi yok merak etmesin annen. Oncelikle annen sonrada sen aklinizi basiniza alin derim.
öncelikle bu kadar içten ve güzel yazın çok teşekkür ederim ben okumayı düşünüyorum zaten annemde okumamı istiyo bizim ailevi sıkıntılarımız var öyle olaylar yaşamamı istemiyor iyi bir insanla istiyor ve bende senin gibi diyorum istemiyorum ve sevmediğimle evlenmem

Back
X