merhaba kızlar ben 19 yaşındayım üniversite sınavına hazırlanıyorum ikinci senem bu yıl.bu yıl sınav zamanlarında ben dert olan bir konu var ve akıl almam lazım kimseye anlatamıyorum olayı anlatıyorum.benim abimin çocukluk arkadaşının ailesi beni istemeye geldiler yani isteme geldiler derken söylediler annemle benim haberim var çocuğun zaten bütün ailesi biliyo ama ben istemiyorum kıramıyorum kimseyi ailesi çok iyi annem geleceğe yönelik düşünerek mutlu bir evliliğin olabilir çocuğu yıllardır tanıyo ve ailesiylede görüşürüyoruz ama ben abimlerin karşına nasıl çıkarırım onu hem bütün çevremiz tanıyo böyle bişey nasıl olur ? çocuk görüşmek istiyo fakat ben ne yapacağımı bilmiyorum tanıdık diye istemiyorum ve abimlerin çocukluk arkadaşı çocuk beni seviyo aileside çok ısrarcı konuşsam hemen gelinleri belliyolar ve ümit bağlıyolar ben kalp kırmak istemiyorum.sevmiyorum istemiyorum sadece konuşun tanıyın birbirini diyolar ama beni gelinleri belliyor ve bütün umutlarını bana bağlıyolar çocuk konuşmak istiyo kıramıyorum of..çocukla 6 yaş var yardım edin arkadaşlar akıl verin nasıl yapmalıyım annemin dediği gibi ileriye dönük mü düşünmeliyim başkalarının fikirlerine çok ihtiyacım var