• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar yardim edermisiniz ?

ellan17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
177
3
38
İsveç
Kizlar bende 2 senedir sac yolma hastligi diye birsey var gercek adi trikotilomani durtu bozuklugu diye birsey ondan dolayi sacimi ben sifira vurdum 4 kere felan yolmayim diye de ise yaramadi suan yine sacimi 0 a vurdum ben kilolu oldugum icin kilo verirsem mutlu olurum diye dusunmustum ama öyle degilmis sacim olmadigi icin cok mutsuzum gercek sac perugum var ama peruk da 24 saat takamam özel gunlerde takiyorum antidepresan ilaclari icmeye baslayacam kilo alirsam da aliyim umrumda olmaz bu saaten sonra saclarimi ne olursa olsun geri istiyorum benim sizden yardim istememin sebebi su ben her zaman sapka takiyorum dogru duzgun sapka da bulamadim yaz geldigi icin sapka taktigim icin kendimi erkek gibi hissediyorum ister istemez erkek gibi hareketler yapiyorum hic makyaj yapmiyor kendime bakmiyorum sapkayla kendimi erkek gibi göruyorum her zaman bir arkadasimin evindeyken bile sapka takiyorum bana yardim edermisiniz sapka dan baska bisi yokmu yapabilecegim ya ? :(

Oncelikle allah yardimciniz olsun. Bence daha kadinsi sapkalar kullanarak ve bir az makyajla saciniz gelene kadar idare ede bilirsiniz

Cnm geçmiş olsun umarım bu günler geçmişte kalırda saçların yeniden uzar seni tanımıyorum nasıl bi tarzın var bilemem ama şapka ve peruk yerine geçebilecek 3. İhtimal olarak türban yada baş örtüsü var sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm geçmiş olsun umarım bu günler geçmişte kalırda saçların yeniden uzar seni tanımıyorum nasıl bi tarzın var bilemem ama şapka ve peruk yerine geçebilecek 3. İhtimal olarak türban yada baş örtüsü var sanırım

Turban da dusunmustum ben ama simdi namaz kilmiyorum cami ye felan sohbet lere gidiyorum ama namaz kilmayinca turban a baslarsam sanki sahteden daha dogrusu gercekten kapanmis gibi degilmisim gibi hissediyorum

Turban da dusunmustum ben ama simdi namaz kilmiyorum cami ye felan sohbet lere gidiyorum ama namaz kilmayinca turban a baslarsam sanki sahteden daha dogrusu gercekten kapanmis gibi degilmisim gibi hissediyorum

Turban bence de mantikli..

Diğeri de antidepresanlarin hepsi kilo aldirmiyor hatta bir ilaç kilo verdiriyor diye millet alip icmeye calisiyordu..

Psikolojik olarak iyi hissettiğinizde kilo sorununuza da bir çare bulursunuz ama simdi hem kilo hem sac hem psikolojik sorunlarla bas etmek daha zor..

İlaç kullanarak hic olmazsa uç sorundan ikisi gececek

Turban bence de mantikli..

Diğeri de antidepresanlarin hepsi kilo aldirmiyor hatta bir ilaç kilo verdiriyor diye millet alip icmeye calisiyordu..

Psikolojik olarak iyi hissettiğinizde kilo sorununuza da bir çare bulursunuz ama simdi hem kilo hem sac hem psikolojik sorunlarla bas etmek daha zor..

İlaç kullanarak hic olmazsa uç sorundan ikisi gececek

Bana piskologum kilo yapar demisti ? cok sacma ya ben kilo aldirir diye 6 ay bos yere piskologa gidip geldim hic bir sonuc görmeden .s

Cnm sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap lakin içinden geldiğinde kapan kimse zorlamasın seni.bence bu saç olma olayını da kolayca atlatabilirsin çünkü kadınlar çok güçlü bence sen de öylesin. içindeki gücün ve azminle bu sorunuda atlatabilirsin sadece inan yeter

Cnm sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap lakin içinden geldiğinde kapan kimse zorlamasın seni.bence bu saç olma olayını da kolayca atlatabilirsin çünkü kadınlar çok güçlü bence sen de öylesin. içindeki gücün ve azminle bu sorunuda atlatabilirsin sadece inan yeter

öyle zaten guclu olmasaydim cökerdim ben simdiye kadar da guclu olmaya calisiyorum da sac cok zor ya :(

Back
X