kizlar yardim edermisiniz.

yasemin0168

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
19
0
1
Kizlar ben 2 agustozda adet oldum gayet normal ve agriliydi 3 agustozda erkek arkadasimla bulustuk adet olmama rahmen oral yapmak istedi ve yapti esofmanini cikarmadi. Ustunden 31 agustozda tekrardan yine adet oldum kanamam normal ve pihtiliydi. 28 eylulde tekrardan adet oldum agrili ve pihtili 26 ekimde tekrardan adet oldum oda pihtili ve normal oldu. 24 kasimda adet oldum pihtili ama agrisiz oldu .ben bakireyim. Bu arada. Ve 3 agustozdan beri hic iliskim olmadi hamile olma sansim nedir. Lutfen yardim edin.

Kizlar ben 2 agustozda adet oldum gayet normal ve agriliydi 3 agustozda erkek arkadasimla bulustuk adet olmama rahmen oral yapmak istedi ve yapti esofmanini cikarmadi. Ustunden 31 agustozda tekrardan yine adet oldum kanamam normal ve pihtiliydi. 28 eylulde tekrardan adet oldum agrili ve pihtili 26 ekimde tekrardan adet oldum oda pihtili ve normal oldu. 24 kasimda adet oldum pihtili ama agrisiz oldu .ben bakireyim. Bu arada. Ve 3 agustozdan beri hic iliskim olmadi hamile olma sansim nedir. Lutfen yardim edin.
Sıfırdır!
Annen sana Cinsellik ten bahsetmedi herhalde,
Oral sex ile gebe kalınmaz!

Edit:konuyu yanlış yere açmışsın!

Ya kizlar bilgim inananin yok :( bu ay karnim sis gibi aslinda degil biliyorum midem sisti sadece bide regl agrisiz olunca suphelendim ustune gorme falan sandim inyernetten baktiklarim cok sasirtici seyler yaziyo. Korktum bende.3 agustozfan beri hem regly oluyorum hemde iliskim yok hamilelik korkusu satdi icimi bugun test yaptim sonuc negatif 4 saat sonra baktim bidaha teste cok cok cok hafif pembe gibi geldi bana 2. Cizgi

Fakelikle alakasi yok gercekten ben bu durumu kimseye anlatamadigim icin burayi tercih ettim kelime hatalarim olmustur.cunku ben bu olayi gercekten cok kafamda buyuttum dunya durdu sanki ben cocuk istemiyorum. Adetli iken hamile kalinmaz biliyodum ki erkek arkadasimin organi bana deymedi bile havadan nem kapiyorum suan bosaldimi bosalamadimi hatrlamiyorum.

külli yalan
bu arada hamile kalma şansım mı ? hamile kalma olasılığım mı?
yavrum sen yanlış yere konu açmışsın fanteziler için yukarı sekmeye başka bişeyler yazman gerekiyordu hıhı

külli yalan
bu arada hamile kalma şansım mı ? hamile kalma olasılığım mı?
yavrum sen yanlış yere konu açmışsın fanteziler için yukarı sekmeye başka bişeyler yazman gerekiyordu hıhı
Konuyu actiktan sonra farkettim duzeltemiyorum uzgunum kizlar :(

Fakelikle alakasi yok gercekten ben bu durumu kimseye anlatamadigim icin burayi tercih ettim kelime hatalarim olmustur.cunku ben bu olayi gercekten cok kafamda buyuttum dunya durdu sanki ben cocuk istemiyorum. Adetli iken hamile kalinmaz biliyodum ki erkek arkadasimin organi bana deymedi bile havadan nem kapiyorum suan bosaldimi bosalamadimi hatrlamiyorum.

peki madem gerçekten cahilsin sana gerçeği söyleyelim, tam tamına 3 aylık hamilesin ! erkek arkadaşına söyle de hemen evlenin !

Back
X