Kızlar yardım edermisinizzz ??

Aslihan3457

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
59
18
88
32
merhaba kızlar adetim 15 gün gecikti 5.gün gecikmemde idrar testi yaptım negatif çıktı ama adetim gelmeden 4 5 gün önceden bu zamana kadar felaket derecede su gibi akıntım var bügünde çok hafif nokta kadar akıntımla birlikte pembe kan gelmiş normalde adetlerim düzensiz ama hiç bu kadar uzamamıştı sizce hamile olma ihtimalim varmı yoksa iltihap falan olabilirmi ne yapmalıyım yardım edermisinizz

Geç döllenme olmuş olabilir ve pembe akıntı da yerleşme kanaması olabilir. İdrar testi bile yapsanız doğru sonuç verir artık. Negatif yada pozitif o sonuca göre doktora gidersiniz

Geç döllenme olmuş olabilir ve pembe akıntı da yerleşme kanaması olabilir. İdrar testi bile yapsanız doğru sonuç verir artık. Negatif yada pozitif o sonuca göre doktora gidersiniz

Bakalım canım yarında geçsinde cuma günü testi tekrarlıcam olmadı duruma göre dediğin gibi doktora gözükmek lazım çok sağol cevap verdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…