• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar yardim edermisniz

cikolata kiz03

kocasinin prensesi
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
220
84
38
4 aylik evliyim ve esmle 6 yil cikma suremiz oldu ama hep bna kiz gbi trip atar cok kinci herseye karismami istemez bende cok vesveseliyim mesela esime guvendgim halde tldnunu karistrmadan edemiyorum esim abdestinde namazinda evden isine isten evine gelor bna soguk davranmaz ama ben onun her yaptgi seye yprum yapmadan edemiyom cenemi tutamiyom esimde cok kziiyor ve cok snirleniyor vok soru sorarim didiklerim cok kiskanirim esim boyle yapmamami istyor bnden bikcak ben nasil kendmi duzelticem yardim edin lutfen :(

Güvenmiyor musun merak mı ediyorsun? İkisinin ayrımı önemli, eşin güvenmediğini seziyorsa sinirlenir tabi, ona hissettirme. Daha büyük sorunlar yaşanmaz o zaman

Merak ediyorum canim tabi buyuk konusmimde esi e gu enirim yapacak bi kisiligi yok sadece merak ediyorum tabi esimde kzyor bsry yapiyomusum gbi ne soruyosun ne kurcaliyosun dyo oda bni ksikanir ama cok deil hem tlfnumuda karistrmaz guvenir yani cok soruda sormaz ben yapiyorum yaa psikolojim bozuk gbi durduk yere konu acarim sorarim oda kizar kvga ckiyo sebepsiz ve sık tartsma ckiyo artik yaa ben boyle olmak istemiyorum

Merak ediyorum canim tabi buyuk konusmimde esi e gu enirim yapacak bi kisiligi yok sadece merak ediyorum tabi esimde kzyor bsry yapiyomusum gbi ne soruyosun ne kurcaliyosun dyo oda bni ksikanir ama cok deil hem tlfnumuda karistrmaz guvenir yani cok soruda sormaz ben yapiyorum yaa psikolojim bozuk gbi durduk yere konu acarim sorarim oda kizar kvga ckiyo sebepsiz ve sık tartsma ckiyo artik yaa ben boyle olmak istemiyorum
Daha yeni evlisiniz duygu yoğunluğu var şuan ondan bu kadar üstüne düşmeniz. Yani o kadar yıldır böyle olmuş olsaydınız eşiniz evlenmek istemezdi heralde. Psikolojik destek alarak kendinizi rahatmanız mantıklı.

Bana onu cok SIKIYORmussunuz gibi geldi. annemde babamin basinin etini yerdi sorularda. babama her zaman sen annemle iyi evlisin. bu sorulari beni biktiriyor 25 yildir ne yapiyorsun diye sorardim.

6 yıl boyunca hiç kıskanmadın mı ? şuan dibindeyken böyle davranıyorsun, 6 yıl nasıl tutabildin kendini o kadar uzaktayken acaba. bence bu şekilde devam edersen eşin bunalır. sonuçta yapacak adam her halde yapar, boşyere kendini yiyip bitiriyorsun

Back
X