- 20 Temmuz 2018
- 1.635
- 1.803
- 83
- 37
- Konu Sahibi Siyahruhluu
-
Yüksekten uçması gerekiyor zaten ucamamasinin sebebi buVeterinere goturun ucmazsa yuksekten duserse nolacak?! Belki ucamiyo bisisi var
Neden asagi inmis peki belki hasta bi veteriner gorsun oyle ucurunYüksekten uçması gerekiyor zaten ucamamasinin sebebi bu
Araştırmalarıma göre yuva için inerlermiş bu yavru değil belli yani manevra yapamamista olabilir bilmiyorum goturucem yarın inşallah ölmezNeden asagi inmis peki belki hasta bi veteriner gorsun oyle ucurun
Ebabil kuşu olabilir...
Ankarada oturduğunuzu gördüm, Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesine götürün, biz veteriner çözüm bulamayınca kedimizi oraya götürmüştük.
Farklı vakalarla ilgileniyorlar, yardımcı olurlar.
Gitmeden önce telefon açın, ilgili hocanın hangi saatte müsait olduğunu söylüyorlar.
Ben çoğu veterinere güvenmiyorumKuşlar için özel ilgi duyan veteriner hekim gerekiyor diye biliyorum, vaktinde papağan forumlarında fakülteyi önermişlerdi (hocayı hatırlamıyorum ne yazık ki) , en güzeli kuşla ilgilenen hocayı/hekimi sorup öyle götürün.
Arkadaşlar ebabilim sabahın erken saatlerinde uçtu ve gitti çok değişik hissediyorum umarım arkadaşlarını bulmuştur
Evet çok duygusalım inşallah onu bekleterek iyice uzmemisimdirDemek ki şoka uğramış yavrucak, bazen cama çarpıp sersem gibi oluyorlar, sıcak da çarpmış olabilir.
Çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?