Kizlar yardim edin bakir sac renginden nasil kurtulurum

ayse_20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
35
0
86
İsviçre
Merhabalar ben 5-6 ay önce saçlarimi kizila boyattim ve sonra soldu rengini begenmedim actirdim,dipler kendi sacimdi altlari kizil olunca heryeri ayni olmadi ama tatli bir renk oldu altin karamel di galiba,sonra ben acma isleminden bir ay sonra heryeri ayni olsun diye bakir tonu attirdim ama onuda hic begenmedim.kizlar simdi size sorum ben bunun üstüne küllü kumral boyasam kapatirmi kapatmazsa findik kabugu boyasam olurmu iki renkte cok hosuma gidiyor yardi medin nolur

canım ne yapıcaksın biliyomusun

öncellikle saçboyasını marketlerden yada kozmetikçilerden alma
git kuaför malzemeleri satan mağazalar varya ordan al
7.1 (küllü kumral) ve yoğun gri(herhangi bi marka olabilir) boya al ama bak mutlaka bu iki renk olmalı
bide oksidan kremleri mutlaka%30 vol. Olsun
bu ikisini karıştır boya saçlarını BAYILACAKSIN inan bana
benim saçımdada bakırımsı kızıllıklar vardı eser kalmadı çok havalı ve doğal oldu herkes soruyor nerde boyattın diye sana yemin ederim harika bi renk oluyo dene inan pişman olmazsın hatta bana tşk bile edeceksin

Benlenaben cevabin icin tesekkür ederim canim ama ben yurtdisinda yasiyorum bu malzemeleri burda bulabilirmiyim bilmiyorum,sirf küllü kumral alip boyasam olmazmi

Merhabalar ben 5-6 ay önce saçlarimi kizila boyattim ve sonra soldu rengini begenmedim actirdim,dipler kendi sacimdi altlari kizil olunca heryeri ayni olmadi ama tatli bir renk oldu altin karamel di galiba,sonra ben acma isleminden bir ay sonra heryeri ayni olsun diye bakir tonu attirdim ama onuda hic begenmedim.kizlar simdi size sorum ben bunun üstüne küllü kumral boyasam kapatirmi kapatmazsa findik kabugu boyasam olurmu iki renkte cok hosuma gidiyor yardi medin nolur

merhaba canım, benimde sana tavsiyem kumral tonları ilk önce arkadaşında dediği gibi küllü kumrala boyayabilirsin daha sonra kumrala dönersin çünkü üst üste küllü tonları boyamak özelliklede küllü kumralı kullanırsan çok mat bir ton olur tecrübeyle sabit, benim sana tavsiyem marka olarak kolestonun perfect serisi, bu profesyonel bir boyadır, marketlerde bulamassın, büyük kuaför malzemeleri satan yerlerde vardır, ama en garantisi inetrnetten almak, sahibinden.cm dan alabilirsin memnun kalacağından eminim, ha bu arada boyama işlemini yapmadan 3 4 gün önce beyaz sabunla yıka boyayı iyce akıt, sonra boya güzel günlerd ekullan canım ;)

Kumral tonlarında alttaki renk etkisini gösterip saç rengi daha sonra açılıyor canım tecrübeyle sabit kahve ya da siyah tonlarında yaptırırsan açılmazmış

frseker isvicre'de yasiyorum canim malzemeleri bulabilirmiyim bilmiyorum sadece küllü kumral alip boyasam olmazmi

Back
X