Kızlar yardım edin çok kafam karışık ne yapacağımı bilemiyorum! :(

HcRt_

♥uNutuLmu$muyduM ?
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
653
5
116
Kocaeli
Selam kızlar 20 yaşında üniverste 2. sınıf öğrencisiyim. 6 aylık bir ilişkim vardı..ve ortada hiçbr şey yokken 2 gün öncesine kadar bana deliler gibi aşık oldugunu söyleyen adam sırf "trip attığım için" benden ayrıldı... şok oldum ne tepki vereceğimi bile bilemedim.. ben böyle şeylere gelemiyorum ilgisiz biriyim kimse için değişemem dedi bana... oysaki birbirimizi çok seviyorduk gerçekten sevgiisine inancım sonsuzdu 6 ayda en fazla 2-3 kez tartıştık onlar da çok küçük şeyler... çok acı çekiyorum ne oldugunu anlamadan bitti bana akıl verebilecek olan var mı?...

Iki insanin tartismasi birbirini sevmedigini gostermez, iki insanin tartismamasi da birbirini sevdigi anlamina gelmez.

Ayrilmissa eksik biseyler vardir mutlaka. ayrilma sebebin ne olursa olsun, eger erkek terk etmisse hicbirsey yapmamak daha iyi..

Eksik veya yolunda gitmeyen bir şeyler olsa bunu mutlaka hissettirirdi... Asla böyle bi durum sözkonusu değildi ki... 2 gün öncesinde her şey yolundaydı...

Bu erkekler cok iyi rol yaparlar. Eger cok sevseydi hemen oyle gidemezdi. geri donebilir. ama iliskide biraz ciddiyetsiz geldi bana

Sevseydi küçücük sorunu büyütüp ayrılmazdı gitmezdi bence.Yolunda gitmeyen içine sinmeyen durumlar vardı demek ki.Eğer seviyorsa da zaten o anki sinirle böyle yapmıştır ve geri dönecektir.Senin yapman gereken bence bişey yapmamak kararı kendisi vermiş sonuçta.

Ya çok açık söyleyeyim trip olaylarından ben de hiç hoşlanmıyorum.
He ortada büyük bir sorun vardır,karşı taraf anlasın diye biraz trip yapılabilir ama küçücük olayları büyüten kadın ya da erkek bana da çok itici geliyor.
Sonuçta hiç kimse birbirinin kahrını çekmek zorunda değil.
Eğer haksızsan arkadaşım bence özrünü dile.
Yok eğer haklı sebeplerin varsa bekle zaten seviyorsa gelecektir.

Selam kızlar 20 yaşında üniverste 2. sınıf öğrencisiyim. 6 aylık bir ilişkim vardı..ve ortada hiçbr şey yokken 2 gün öncesine kadar bana deliler gibi aşık oldugunu söyleyen adam sırf "trip attığım için" benden ayrıldı... şok oldum ne tepki vereceğimi bile bilemedim.. ben böyle şeylere gelemiyorum ilgisiz biriyim kimse için değişemem dedi bana... oysaki birbirimizi çok seviyorduk gerçekten sevgiisine inancım sonsuzdu 6 ayda en fazla 2-3 kez tartıştık onlar da çok küçük şeyler... çok acı çekiyorum ne oldugunu anlamadan bitti bana akıl verebilecek olan var mı?...

İlgisiz miş değişemez miş... Yok artık! Bahane aramış..

İlgisizse ilgi de beklemeyecek o zaman ilişki de olmayacak...1-2 günde karakteri mi değişti.. İnsan kızdığı zaman kırıldığı zaman trip atar bende atarım bu nazlanmak değil,kırılmaktır ve düzeltilmelidir.. Beyefendiyi hep el üstünde tutacaksın,kırılmayacaksın(senin kalbin yok ya)
:47: :47: :47:

Neyse canım bahane aramış,bulmuş..Büyük ihtimalle bir süre sonra döner o zaman ciddi ciddi sorarsın bu saçmalığı..:ssz:

sağolun kızlar. ben hiçbir şekilde aramayı veya mesaj atmayı düşünmüyorum. hatalı olan apaçık o. tamam trip atılmasını sevmiyor olabilir karakteri böyle olabilir fakat bu ortada hiçbir şey yokken çekip gitmesini gerektirmezdi, beni böyle üzmeye değmezdi.
Ararsa kendisi arasın, ben bir şey yapmak istemiyorum çünkü gerçekten kırıldım...

sen trip yaparsın sana derki canım trip olaylarını sevmiyorum lutfen yapma oturur konusur sen anlamazsın ısrarla devam edersin haklı derim ama daha durya bu kdr basitmi ilişkiyi bitirmek cabalamadan fedakarlık yapmadan cekip giden adam veya kadından birsey olmaz ama boyle ansızısın gidenlerin donusude ansızın olur soyliyim aradıgını bulamayınca istikamet sen olucaksın

dünden beri gözümün yaşı durmuyor. annem babam evde herkes durumu çaktı gözümün içine bakıyorlar.. aslında mutsuzluktan çok öfkeliyim şuanda. ortada bir şey olsa veya aramız bozuk olsaydı derdim ki zaten ayrılık rüzgarları esiyordu olması gereken oldu. böylesi çok daha zormuş...

Bahane gibi geldi bana. Bir anda durup dururken benim de terkedildiğim olmuştu, sonradan çıktı kokusu. Başka sebepler vardır ama olayı büyütmeden ayrılmak istemiştir. Ama öyle olsa bile suçlamayın kendinizi, eğer bir sorun varsa söylemesi ve konuşulması gerekirdi. Kendisi kolay yolu seçmiş. Her erkek farklıdır fakat genelde bu tür durumlarda 1 yıl sonra bile olsa geri dönüyorlar, ayrılık kararını veren taraf kendisi olduğu için içi içini yer

tek dileğim pişman olması. daha önce de benzer şeyler yaşadım. sonu hep aynı: pişman olurlar geri dönerler ama iş işten geçmiş olur... bu üzüyor beni... yok yere her şeyi mahvetti.

neden içiniz içinizi yesin diye bekliyorsunuz?

sebep göremiyorsanız ve seviyorsanız sorgulayın..

yani artık aşılmalı bu seven gelir, seviyorsa arar mantığı..

eee siz de seviyorsunuz siz arayın.. siz mücadele edin :44:

hep erkekler yapacak değil ya...

kusura bakmayın ama biraz da sevgiye sahip çıkmak lazım.. kolay değil öyle bitti demek çekip gitmek... bana bir açıklama yap diye hesap sorabilmeli insan..
sonrasında oturup ağlanır ama önce bir sorgulamak gerekir..

akışına bırakmak sizi de suçlu yapıyor bana kalırsa..

Blöf yapıyor arkadaşım. Eğer ki trip olaylarından hoşlanmıyorsa bir daha yapma diye sana ders vermiş olabilir. Tabi ayrılmasını gerektirecek başka bahaneleri varsa onu bilemem. bekle bakalım döner mutlaka tıpış tıpış bu kadar seviyorsa

tek dileğim pişman olması. daha önce de benzer şeyler yaşadım. sonu hep aynı: pişman olurlar geri dönerler ama iş işten geçmiş olur... bu üzüyor beni... yok yere her şeyi mahvetti.

Biz insanlar yaşadığımız her olaydan veya yaşanılanlardan ders çıkarmayı her zaman için bilmeliyiz :34:

Daha önce de buna benzer bir olay yaşamışsınız fakat sonuç her seferinde ayrılık olmuş (geri dönüşleri bi kenara bırakıyorum )

Sizi sorgulamak haddime değil fakat anlayamadığım bir şey var

Neden sonucunu bildiğiniz birşeyi tekrar tekrar yapıp,kendinize acı çektiriyorsunuz bunu anlamıyorum.anlayamıyorum
:34:

Neyse ...
:44:

Dün gece yataga yattıgımda bir dusundum. Ve bizim hikayemiz bu kadar basitlesecek bir hikaye degildi. Karsisina cikip kafamdaki tum sorulari soracagim. Yuzume karsi da bitti diyebiliyorsa gercekten bitmistir ben elimden geleni yapmis olurum..

alışırsın yokluğuna hiç merak etme.ölümün soğuk yüzüne bile alışıyor insan...

Elbette alisilir nelere alismadik ki bu zamana kadar? Olum disinda herseyin bir cozumu var, denemekten ne cikar...

Aranızda benimki gibi ayrılıklar yaşayanlar varsa tecrubelerinizi yazın kızlarr lütfen...

Bende sevgilimle ayrılık yaşadım hemde sebebi benim için öyle ayrılcak kadar büyük şeyler değildi.
Çok acı çektim öfkelendim hayatımdan silcem unutcam vs dedim ama bi taraftan beni çok sevdiğini hala hissettim ve ne aradım ne sordum.
O kendisi geldi bana artık daha güçlü sevgimiz belkide bu ayrılıklar güçlendirmiş olabilir...

Back
X