canım beğenmediyse gitsin değiştirsin yada cok parası varsa alsın yenisini
sen neden takıyorsunki kafana
senden isteyecek değiller herhalde :uhm:
benden ısteyıp ıstememelerı değil üzüldüğüm benım ve sözlümün beğendiği şeyin hiç bir önemli olmayıp değiştirilmek istenmesi...
bende dedım o zaman benım gelmeme gerek yok madem benım beğenmmem bırseyı değiştirmıyo sız gıder alırsınız dedım
ama bır kere daha böyle bısey olursa susacağımı hıc sanmıyorum
kızlar moralim çok bozuk
10 gun önce falan sözlüme takım bakmaya gıttık sözlüm ben görümcem ve görümcemın eşi sözlüm bizden önce gıtmıstı kığılı ya o daha yakındı görümcemlerde benı aldı gittik mağazaya girdiğimizde sözlümün üzerınde bır takım vardı ve hepımız cok beğendık
çok güzel dedık mağaza da bır takım alana bır takım hedıyeydı nısanlığıda alalım damatlıgıda alim dedim madem böyle bir kampanya var onu da aldık yakasına saten yapılması ve ıkı takımında paçaların yapılması ıcın bıraktık takımları alıp geldık dun takımları aldık tadılattan sözlüm annesıne gösterdı satenın dıkısınde güzel dıkememısler dedık bende annesıde sözlümde onu düzelttırrırız ve daha parlak bır saten yaptırtırız dedık
falan sonra ıste ben ısıme döndum sözlüm işine döndü ben bı ara kayınvalıdeme uğradım dedıkı ben bu kumaşı hiç beğenmedim işte çin kumaşı yapıyolarmış da getiryolarmışta düğüne yakın biz zamanda yeni bi takım alırız falan .......
YA CANM BENDEBUGUN BÖLE BI KONU ACMAYI DUSUNUYORDUM BENMDE COK MORALIMBOZUKK senağlamaBENDE GELINLIK KONUSUNDA PAHALI ULTIMATONU ALDIM VE IKI GUNDUR SINIRLERIM ALT UST OLDU SANIRIM VAKIT YAKLASTIKCA HEP BÖLE OLUYOR senağlama
bana kalsa öyle olması gerek zaten ben kararlarımı tek başıma alıyorum ama demekki müstakbel eşim kendisinin beğenmesi yetmiyomuş
takımların ucretını ben ödedım tabıı canım ve bılerek onun aılesınden bırılerıyle gıttım ama bundan sonra ne almaya gıdersem aılemdende bırılerını götürcemm annem abım halam herhangı bırı begenmezse fıkrımı değiştiricem
ben ve sözlüm beğenıyo o gıycek zaten neden karısıyolar yaaa ve en önemlısı sözlüm buna neden ızın verıyo ben kendı beğendıgım seyı değiştirtmem
çok kötüyüm yaaa ılerde ne olcak mobılyalarımı beyaz esyalarımı ben ve sözlüm beğenırse alınmıcak mı
10 şubatta nişan var ve o kadar stresin üzerıne sinirim ltüst oldu bütün hevesim kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?