Kızlar yardım edin çok kötüyüm...

MiniEtek

ben ona resmen aşığım...
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
2.268
3
158
Diğer
kızlar moralim çok bozuk

10 gun önce falan sözlüme takım bakmaya gıttık sözlüm ben görümcem ve görümcemın eşi sözlüm bizden önce gıtmıstı kığılı ya o daha yakındı görümcemlerde benı aldı gittik mağazaya girdiğimizde sözlümün üzerınde bır takım vardı ve hepımız cok beğendık
çok güzel dedık mağaza da bır takım alana bır takım hedıyeydı nısanlığıda alalım damatlıgıda alim dedim madem böyle bir kampanya var onu da aldık yakasına saten yapılması ve ıkı takımında paçaların yapılması ıcın bıraktık takımları alıp geldık dun takımları aldık tadılattan sözlüm annesıne gösterdı satenın dıkısınde güzel dıkememısler dedık bende annesıde sözlümde onu düzelttırrırız ve daha parlak bır saten yaptırtırız dedık
falan sonra ıste ben ısıme döndum sözlüm işine döndü ben bı ara kayınvalıdeme uğradım dedıkı ben bu kumaşı hiç beğenmedim işte çin kumaşı yapıyolarmış da getiryolarmışta düğüne yakın biz zamanda yeni bi takım alırız falan .......

bütün sinirim altüst oldu o kadar kötüyüm ki sözlümde dün ben onu giycem sende beğendin bende beğendim falan filan dün görümceme gitti takımları giymiş orda bi daha bakmışlar bu arada söz takımının altına aldığım ayakkabının rengını ve parlak oluşunu beğenmemişlerdi üzerinde görünce beğenmişler

NE YAPICAM BEN YAA SÖZLÜM DÜN SENİN ALDIGINI BEĞENDIM ONU GIYCEM DIYORDU BUGUNDE YENI BI TAKIM ALABILIRIZ DIYO

YANİ GİDİP KIĞILI DAN ALDIK İYİ Bİ MARKA OLSUN DEDIĞIM HALDE BÖYLE OLUYO DÜNDEN BERİ ÇOK KÖTÜYÜM YA

ŞİMDİDEN BUNLARI YAŞADIĞIMA İNANAMIYORUM

NE YAPACAĞIM BEN NE OLCAK

canım beğenmediyse gitsin değiştirsin yada cok parası varsa alsın yenisini
sen neden takıyorsunki kafana
senden isteyecek değiller herhalde :uhm:

Senin ve ailen ödemesi gerekiyor bunlari degil mi canim? YAni dogru anladiysam toplam 4 takim alacaksiniz o zaman bu durumda?

canım bu kadar yıpratma kendini o kadar büyütlecek bir durum değil bence.
sözlünde yeni takım almak isterse yine gidip yeni takım beğenin.
bunları sorun yapma ilerde emin ol daha fazla sorun çıkacak.

off cnm kötu bı durum pekı yerıne göturumez mısnız dıkıs kısımlarını beğenmedınızse

Gerçekten sinir bozucu bir durum canım ama ne yapacaksın işte oluyor böyle şeyler. İnan birebir bu olay gibi olmasada bende yaşıyorum bu tarz durumları. Bence bu yüzden sözlünle tartışıp ne kendini nede onu yıpratma. Durum ortadaki dolduruşa gelmiş. Eninde sonunda sana haksızlık yaptığını anlayacaktır.
Şuanda sinirle söylüyorum ne kadar doğru bilmiyorum gerçi.Bence beğenmedikleri takımı al eğer fikrin değişirse düğünde giymek üzere istersin diye söyle sözlüne.Eğer fikrin değişmezsede giyecek birini buluruz de. Ne bileyim canım ya bende yaşadığım için sinir oldumm.

bence senın aıle büyüklerınden bırılerı yanında olsaydı böyle olmazdı... bırdahakı alısverıse tek gıtme mutlaka bırısı yanında olsun... ama yınede sen bılırsın... hayırlısı cnm

takımların ucretını ben ödedım tabıı canım ve bılerek onun aılesınden bırılerıyle gıttım ama bundan sonra ne almaya gıdersem aılemdende bırılerını götürcemm annem abım halam herhangı bırı begenmezse fıkrımı değiştiricem

ben ve sözlüm beğenıyo o gıycek zaten neden karısıyolar yaaa ve en önemlısı sözlüm buna neden ızın verıyo ben kendı beğendıgım seyı değiştirtmem

çok kötüyüm yaaa ılerde ne olcak mobılyalarımı beyaz esyalarımı ben ve sözlüm beğenırse alınmıcak mı

10 şubatta nişan var ve o kadar stresin üzerıne sinirim ltüst oldu bütün hevesim kaçtı

canım beğenmediyse gitsin değiştirsin yada cok parası varsa alsın yenisini
sen neden takıyorsunki kafana
senden isteyecek değiller herhalde :uhm:

benden ısteyıp ıstememelerı değil üzüldüğüm benım ve sözlümün beğendiği şeyin hiç bir önemli olmayıp değiştirilmek istenmesi...

bende dedım o zaman benım gelmeme gerek yok madem benım beğenmmem bırseyı değiştirmıyo sız gıder alırsınız dedım

ama bır kere daha böyle bısey olursa susacağımı hıc sanmıyorum

neden karısılır bu işe anlamam
ne sen nede annesi
önemli olan sözlünün beğenmesi yerimseniben
o giyecek takımı hangisini beğenirse onu giysin

bence kayınvaliden biraz uyguna almanıza kızmış
daha nişanda yapılmadan damatlığıda almanız
onun hoşuna gitmemiş
sende haklısın daha uyguna almış oldun ama
onalr farklı düşünmüşler.
olmuş bir olay olacakta sana söyliyeyim tecrübelerme
dayanarak yazıyorum.
sakin ol büyütmemeye bak yoksa herşey batar sana.
daha yolun başındasın.

Bence hiç kimseyi götürmeyecektiniz o zaman ortalık karışıyor işte....

Sözlününde önce beğenip sonra ailesinin sözünü dinlemesi ayrı o konuya hiç girmiyorum bana ters canım....

Biz eşimle en başından beri her alışverişimize ikimiz gittik ona yapılana da bana da... Ne ondan ne benden kimse yoktu yanımızda çünkü alacağımız her şeyi biz kullanacağız zevk de bizim olmadı değil mi?....

Allah kolaylık versin sana canım....

bana kalsa öyle olması gerek zaten ben kararlarımı tek başıma alıyorum ama demekki müstakbel eşim kendisinin beğenmesi yetmiyomuş

bana kalsa öyle olması gerek zaten ben kararlarımı tek başıma alıyorum ama demekki müstakbel eşim kendisinin beğenmesi yetmiyomuş

ha şunu bileydin kuzum

sen ne alırsan al en güzeli en pahalısı olsun yinede beğenilmez bir kulp bulunur hiçbirşey beğenilmez

ama onlar uyduruk pazarda satılana benziyen bi elbise alırlar şahane olur
dersin moda ikonu kötükedihüso

başıma geldiği için biliyorum
sen boşver te böle yap naniknanik

Bencede gercekten sinir bozucu. Gereksiz yere bir sürü masraf.
Kiz sende iki tanel gelinlik aldirirsin. Ilkini annem begenmedi dersin :çok üzgünüm:
Saka saka

Canım böyle durumlar yaşanabiliyor haklısın.sen elinden geleni yapmışın.kaliteli bi mağazaya götürmüşün.daha ne olsun.kayınvalden bilmeden konuşmuştur.öyle dandik bi marka olmadığı aşikar zaten.sen 2 takım almşın.ya gidip elindekini düzelttircek yada değiştircek.ama bi daha senden takım isteyemezler

çok üzüldüm çok ağladım ama bundan sonra bende ne alırsak alayım aılemden bırılerını götürcem tek başıma karar vermıcem

gerçekten bu işler çok zor en önemlisi eşinizin bu durumda orta yolu bulması sağlıklı adımlar atması aynı şekilde bende

cnım arkaadaşım kıyamam yaa yeni okudum konuyu....:teselli:
bak varya böyle olaylar yaşamamak içinn ben aşkımın izin tarih gelmeden gittim beğendim kendi elbisemi aldım...
oda geldiğinde gittik hatemoğluna oda kendikini aldı. allah var bana para göndereyim senin elbisen için dedi ama ben kabul etmedim. yani herkes kendi elbisesini aldı...
sonra alyanslarımızı ben onunkininparasını ödedim o benimkini...
ayriyetten 2 bilezik taktı nişanda onlarıda alı işte... sen sağ ben selamet...
kimsede yoktu yanımızda ne kavga ne dövüş...
mobilyaları seçerkende aynı şey oldu. kimseye danışmadık etmedik.
Bence de arkadaşımızın dediği gibi düğünden bu kadar evvel alınmasına bozulmuş müstakbel kayınvaliden. demek art niyetli. iyi niyetli biri olsa oohh ne güzel şimdiden haletmişsiniz derdi. takma bence. sen elinden geleni yapmuşsın boşver...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…