kızlar yardım edin çok kötüyüm

çok zorda kalmışsın ama olur bazen böyle şeyler üzülmemeye çalış aynı şey eşinde olsa ört bas eder kendini haklı çıkarırdı erkeklerin çoğunda bu hal var malesef
umarım eve dönmüştür ve barışmışsınızdır ne yaptınız

dün eşim geldigi için yazamadım kızlar kusura bakmayın olumlu olumsuz yorum yazan herkeze tşkr ediorm dün eşim geldi 2 3 saat uyudu uyandıgında yanına gttim ve herseyi oldugu gibi anlattım önce hiç konuşmadı daha sonra bana biraz zaman ver düşünmem lazım dedi neyin düşünmesi ne olucaksa şimdi olsn dedim gtmemimi istiosn annemlere dedim hayır dedi sadece konuşmak istemiyorum senin bana olan sevgine inanmak istiyorum bunun içinde düşünmem lazım dedi bnde üstüne gtmedim tmm dedim bütün gece konuşmadık ben yine tabi bunada şükrediyorm sabah işe giderken kalktı normalde ben yolcularım onu ama kalkmadım baktım gitmeden odaya geldi basımdan bi kere öptü gtti ayy nasıl ii nasıl sevndm anlatamam size umarm daha iyi durumumuz onu nasıl sevdgmi bilio çünkü ben onsuz yapamam...

hakikaten çantaya koyup eve getirmeniz büyük hata keşke hemen atıverseydiniz kötü olmuş.ama bence eşiniz çok çok olgun davranmış o sinirle çok büyük tartışma çıkabilirdi ama başınızı okşuyor,belliki onunda sevgisi tam size karşı.akşam için güzel yemekler yapın güzel giyinin ve gönlünü hoş tutun affettirin kendinizi inşallah herşey yoluna girer :)

keşke atsaymışsın canım ya valla kötü olmuş bu olay inşallah düzelir:31:diğer durumunuz içinse bir doktor yardımı almanızı öneririm inşallah herşey yoluna girer ne diyeyim :26:

hakikaten çantaya koyup eve getirmeniz büyük hata keşke hemen atıverseydiniz kötü olmuş.ama bence eşiniz çok çok olgun davranmış o sinirle çok büyük tartışma çıkabilirdi ama başınızı okşuyor,belliki onunda sevgisi tam size karşı.akşam için güzel yemekler yapın güzel giyinin ve gönlünü hoş tutun affettirin kendinizi inşallah herşey yoluna girer :)

ewet öyle yapıcam inş. umarım beni tamamen affeder aklında bi şüphe kalsın istemiyorum bu ilşkimizi daha zorlaştrcaktr:5:

dün eşim geldigi için yazamadım kızlar kusura bakmayın olumlu olumsuz yorum yazan herkeze tşkr ediorm dün eşim geldi 2 3 saat uyudu uyandıgında yanına gttim ve herseyi oldugu gibi anlattım önce hiç konuşmadı daha sonra bana biraz zaman ver düşünmem lazım dedi neyin düşünmesi ne olucaksa şimdi olsn dedim gtmemimi istiosn annemlere dedim hayır dedi sadece konuşmak istemiyorum senin bana olan sevgine inanmak istiyorum bunun içinde düşünmem lazım dedi bnde üstüne gtmedim tmm dedim bütün gece konuşmadık ben yine tabi bunada şükrediyorm sabah işe giderken kalktı normalde ben yolcularım onu ama kalkmadım baktım gitmeden odaya geldi basımdan bi kere öptü gtti ayy nasıl ii nasıl sevndm anlatamam size umarm daha iyi durumumuz onu nasıl sevdgmi bilio çünkü ben onsuz yapamam...

canım ya ii olmuş en azından eşin fevri davranmamış inşallah unutulur bu tatsız olay ama sende eşinin gönlünü al kendini onun yerine koy inşallah bir daha böyle tatsız şeyler yaşanmaz herşey düzelir :31:

canım ya ii olmuş en azından eşin fevri davranmamış inşallah unutulur bu tatsız olay ama sende eşinin gönlünü al kendini onun yerine koy inşallah bir daha böyle tatsız şeyler yaşanmaz herşey düzelir :31:

inş. canım gercekten çok haklı ben onun yernde olsm neler yapmştm kim bilir ama zannettigimden daha az tepki verdi ki böle şeylere çok takan biridir rabbime çok şükür..

aklında bişey kalmaması sana bağlı sen güven verip hatanı anladığını ona gösterip gönlünü alırsan aklında hiç bişey kalmaz inşallah merak etme
;)

bundan sonra sen coook daha dıkkatlı ol canım esınde senı sevıyormus bellı mutlulugunuz bozulmasın inşallah:nazar:

bundan sonra sen coook daha dıkkatlı ol canım esınde senı sevıyormus bellı mutlulugunuz bozulmasın inşallah:nazar:
inşallah canım allah kimseye böyle bi şey yaşatmasın bndan snra daha dikkatli olucm kesinlikle.

zor bir durum,ama şuan panik yapmanın bir anlamı yok.Bence evde durma ve gidebileceği heryere git ve ara.O şuan kafasında neler düşünüyordur biz bilemeyiz.Gördüğün yada ulaştığın zamanda sakın yüksek sesle konuşma ve hiç yalan söyleme olduğu gibi anlat kii anlatırken tekleme şuan sana olan güveni biraz sarsılmış elbetteki benim bir arkadaşımında başına böyle bişey gelmişti biiz 4 arkadaş çocuğu aradık bulduk konuştuk ve ikna ettik bekarken görüştüğün arkadaşların varsa eğer onlardan da yardım isteyebilirsin bence eşinin de tanıdığı ve sözünü ciddiye alabileceği kişiden.Geçmiş olsun umarım düzelir bir an önce,ama evlilik çok önemli bir kurum evlenmeden önce eski kıyafetlerimi ve kız arkadaşlıklarımın bir kısmını bile hayatımdan çıkartmıştım.

Demek ki sizi gerçekten çok seviyor.En azından bunu anlamış oldunuz.Size karşı davranısı çok olumlu bu şartlarda bile.Düzelir merak etmeyin.

yaptığın o hareket yersiz ve düşünmeden olmuş ama
hadi gözün aydın eşin büyütmemiş yoksa inan bazı erkeklere kalsa
bunu nasıl büyütürlerdi hassas bir noktada çünkü.
o konu üzerinde eşin sorarsa konuş o sormadan açma
üzerinde duruyormuş gibi olma
kime ait olduğunu bile hatırlamıyorum gençlik de
varlığını bile unuttuğum birşey için aklına kötü şeyler gelmesin de bir daha açarsa o konuyu
yalnız çok aşırı da düşme eşinin üstüne bu aralar ona sevigimi göstereceğim diye
yapmacık pozisyonu falan zannetmesin
her zamanki gibi içten davran doğal ol
ve tekrar gözün aydın seviyorsan acı olaylar yaşamak zorunda kalabilirdin
olmamış şükür diyelim

Son düzenleme:
diyorm ya aklımda bile degildi öyle unutmuşm önemsememiştm keşke o an atsaydım diorum öyle pişmanımki :5:

çok kötü olmuş konuş izza et dicem ama çok büyük hata yapmışsın ben onu yerdim yine ortalıkta bıramazdım zaten kıskanç kocam onu bana yedirirdi heralde...önemsenmiycek bişey değil pek keşke hemen bi şekilde yok etseydin annen dırdır etseydidne bu duruma gelmeseydi...

Back
X