kızlar yardım edin çok kötüyüm

balmmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
272
40
68
35
Malatya
kızlat ben 1 yıllık evliyim 3 buçuk aylık bebeğim var .ilçede yaşıyoruz eşimn maaşı 1000 tl bu paranın 500 krediye ödüyoruz kalanı borçlar faturalar yetişmiyo .ben de en azından çocuğumun bez parasını pazar paramı çıkarabileceğim evde yapabileceğim bi iş arıyorum.sabun olsun bebek şkeri ya da farklı evden yapabileceğim işler var mı nolur yardım edin muhtaç olup umudunn olmaması çok kötü bişey

Allah yardimciniz olsun. Tabi ki böyle isler var. Buraya bile topik acabilirsiniz. El emeklerinizi satarsiniz. muhakkak alan cikacaktir. Kolay değil caresiz olmak. Siz isteyin olur insallah da acaba bu ne kredisi? Yani 1000 liralik maasa 500 kredi cok fazla geldi. Neden çektiniz ki?

Is yapin tabi bulursunuz insallah kazanc saglayacaginiz bi is. Sunu da yapabilirsiniz mesela hazir bez kullanmak yerine eski usulu deneyin. Bezleri kendiniz yikayabilirsinz. Yani bunun gibi kendiniz yapabileceginiz seyleri hazir almak yerine kendiniz yapin

Allah yardimciniz olsun. Tabi ki böyle isler var. Buraya bile topik acabilirsiniz. El emeklerinizi satarsiniz. muhakkak alan cikacaktir. Kolay değil caresiz olmak. Siz isteyin olur insallah da acaba bu ne kredisi? Yani 1000 liralik maasa 500 kredi cok fazla geldi. Neden çektiniz ki?
saol canım Rabbim kimseyi dara düşürmesin.eşim evlenmeden çekmiş ailesine 3 yılı bitmiş şimdi 1 yıl kaldı kredinin.elişi bilmiyorum ama şu sabundur bebek şkeridir o tarzları yapabilirim yapan biri çıkar inşallah yardımcı olur bana

saol canım Rabbim kimseyi dara düşürmesin.eşim evlenmeden çekmiş ailesine 3 yılı bitmiş şimdi 1 yıl kaldı kredinin.elişi bilmiyorum ama şu sabundur bebek şkeridir o tarzları yapabilirim yapan biri çıkar inşallah yardımcı olur bana

Internetten arastirin yapimini öğrenin. Burda da satarsiniz alan da cikar inşallah. Ne kadarlik borcunuz var yani toplamda?

Is yapin tabi bulursunuz insallah kazanc saglayacaginiz bi is. Sunu da yapabilirsiniz mesela hazir bez kullanmak yerine eski usulu deneyin. Bezleri kendiniz yikayabilirsinz. Yani bunun gibi kendiniz yapabileceginiz seyleri hazir almak yerine kendiniz yapin
haklısın canım onu yapabilirim bide bebeğime sütüm yetmio mama takviyesi yapıyoruz para borca bile yetmiyo bunun mutfak alışverişi maması bi çok masraf var.eşim deçok üzülüyo 14 saat çalışıyo elinden geleni yapıyo kuzum en azından destek olabilsem yükünu azaltsam ikimiz de üzülüyoruz aramızda ister istemez sorunlar çıkmaya başladı

Internetten arastirin yapimini öğrenin. Burda da satarsiniz alan da cikar inşallah. Ne kadarlik borcunuz var yani toplamda?
yani kredi 6bin tl diğer borçlar da10bin canım.öğrenirim öğrenmesine de nereye kime satcam blmiyorum.malzeme parasını borç bulacağım için satıp tavsiye eden olsa kazanç yapaym derken iyice borç yapmam

yani kredi 6bin tl diğer borçlar da10bin canım.öğrenirim öğrenmesine de nereye kime satcam blmiyorum.malzeme parasını borç bulacağım için satıp tavsiye eden olsa kazanç yapaym derken iyice borç yapmam

Allah yardim etsin gercekten. Cok zor. Insallah sikintilariniz azalir, rahat günler sizi bekler insallah...
Dogru diyorsunuz daha da borca batmamak lazim.. insallah bulursunuz kolay bir yol..

Allah yardimcin olsun canim bebegini birakabilecegin bir tanidigin akraban dostun yok mu? Onlara birakip ise girsen yani nerde yasiyorsun bilmiyorum ama bir cafeye lokantaya girebilirsin belki aylik maasin olur el isinden daha cok kazandirir. El isindede boncuk isini onerebilirim zahmetlidir ama para kazandirir

haklısın canım onu yapabilirim bide bebeğime sütüm yetmio mama takviyesi yapıyoruz para borca bile yetmiyo bunun mutfak alışverişi maması bi çok masraf var.eşim deçok üzülüyo 14 saat çalışıyo elinden geleni yapıyo kuzum en azından destek olabilsem yükünu azaltsam ikimiz de üzülüyoruz aramızda ister istemez sorunlar çıkmaya başladı
Uzuldum bende ya. Insallah felaha erersiniz. Esinize destek olun yumusak dille ona guvendiginizi herseyin hallolacagini falan soyleyin ki bi de huzursuzlugunuz artmasin
bi yerle anlasip mesela pastaneyle oraya pasta satabilirsiniz bilmiyorun iste bas ortusu havlu kenarlarina oya yapip satabilirsiniz. Allah yardimciniz olsun

Bence bebegi annene ya da kaynana birakip kredi bitene kadar ise gir calis incik boncukla para kazanamazsin

Allah yardim etsin gercekten. Cok zor. Insallah sikintilariniz azalir, rahat günler sizi bekler insallah...
Dogru diyorsunuz daha da borca batmamak lazim.. insallah bulursunuz kolay bir yol..
saol canım inşallah yardımcı olan çıkar iyi dileklerin için çokk teşekkür ederim

Ilcede o tarz is bulmak zor olablir. Burdan yapan bile ciksa kendi sehrinden size yer tavsiyesinde bulunamaz. Ya bi arkadasn dediği gibi yapip bu forum uzerinden saticaksiniz ki olye bir topic var ya da kaynananz gelip çocuğa bakicak siz de calisicaksiniz. Madem borcta onlardan dolayi cekilmos yardim etmeliler.

Uzuldum bende ya. Insallah felaha erersiniz. Esinize destek olun yumusak dille ona guvendiginizi herseyin hallolacagini falan soyleyin ki bi de huzursuzlugunuz artmasin
bi yerle anlasip mesela pastaneyle oraya pasta satabilirsiniz bilmiyorun iste bas ortusu havlu kenarlarina oya yapip

Allah yardimcin olsun canim bebegini birakabilecegin bir tanidigin akraban dostun yok mu? Onlara birakip ise girsen yani nerde yasiyorsun bilmiyorum ama bir cafeye lokantaya girebilirsin belki aylik maasin olur el isinden daha cok kazandirir. El isindede boncuk isini onerebilirim zahmetlidir ama para kazandirir
canım malatya nın bi içesindeyiz çok küçük bi yer çalışma imkanı sıfır bide bebeğim daha çok küçük emiyo az da olsa tek seçeneğim o uyurken bi iş yapabilmek evde bu bncuk işi için nereyle irtibata geçebilirim ki

bende cam bezi felan satıyorum mutfak beziyle kaliteli tutturursan etrafında varsa iyi iş

Esinizin annesi veya sizin anneniz eger bebeginize bakarsa sizde bir kafeye girersiniz ya da kalici bir is bulmaya calisin asude baharin dedigi gibi incik boncukla olacak is degil gibi sanki.

Evden yapacağınız işler çok gelir sağlamaz.
Bence bir işe girin.
Asgari ücrete iş bulsanız, bebeğide bir yakınınıza bakarırsanız baya rahatlarsınız.

bi yerle anlasip mesela pastaneyle oraya pasta satabilirsiniz bilmiyorun iste bas ortusu havlu kenarlarina oya yapip satabilirsiniz. Allah yardimciniz olsun
elişinden anlamıyorum zaten burada pazarda satılıyo alan yok çünkü herkesi elinden geliyo buralarda canım . tek bi tane pastane var onlarda kendi yapıyo üzmemeye çalışsam daarada kırıcı oluyorum yokluk kötü çnkü annemler yardım ediyodu onlar da ev yaptırıyo zor geçiniyorlar çok saol canım

Bence merdiven silebilirsin
Cocugunu k.validene falan birakabilirsin(tabi yakinsaniz) hem bir kac saatinizi alir hem bence parasida iy
Bizim merdivenci yavas yavas sirket gibi oldu simdi 2000den fazla geliri var.bence bunu dusun derim

Back
X