- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Bi abin var babam vefat etti abim 40 yasinda ve cok tutucu sevgili konusunda 21 yasindayim bi sevgilim var su an onu cok seviyorum allah nasip ederse evlenecegim adam o diyebilirim ckk temiz bi cocuk cok iyi niyetli hep uzerime titrer ama abim onu ogrendi ve bana cok kizdi universite koca bulma yrri degil dedi yok seni pazarlar yok uyusturucuya bulasirsin haberlerde gormuyo musun falan filan sacmasapan seyler cocuk imanli durust tertemiz ickisi sigarasi yok yasin okur falan da arada senin benim gibi biri iste ama abim iste sacmaladi cok kizdi gelsin istesinler diyo bi de universite 2ye gectim o da son sinifa su an evlenme gibi bi niyetim yok okul bittikten sonra dusunuyoruz okul bottikten sonra diyorum he seninle evlenecegini mi saniyosun diyo bu arada biz kendi aramizda yuzuk taktik ailesi biliyo ciddi oldugumuzu ama abim boyle soyleyince cok uzuldum hep heyecanli heyecanli dusunirdum aileme onu anlatacagimi tanistircagimi boyle tepki vermelerini beklemiyodum bi de sanki pislenmisim gibi git evlen diyip durdu ya da ayril kendimi cok kotu hisseduyorum kizlar yardim edin nolur