Erkek İnfertilitesi Kızlar yardım edin fikir verin lütfennnn

• Konu Sahibi Konu Sahibi arka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

arka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
346
2
48
İzmir
arkadaşlar benim eşimde hareket sorunu ilaçla tedavi oluyu ilk ileri hareket yüzde 5 di 3 ay sonra yüzde 20 nisan sonunda tekrar kontrol var olmazzsa aşılama yaparız demişti doktorum kafam çok karışık bi bekliyim dyom harek az olup hamile kalan yok mu ya kızlar nekadar beklemeliyim sizce eşimde biraz bekliyelim dyo aşılama ya başlasammı ki yada tüp mü yapsam gerci anlımda yoksa ikiside olmaz beklemek allahım sabır versin arkadaşlar bu sorunu olanlar nekadar tedaviden sonra aşılama yada tüp yaptınız fikirlerinize ihtiyacım var böyle olmayınca üzlüyom ama napcam bilmiyorum akla ihtiyacım var

sadece ileri hareket yüzde 20 ye yükseldiyse güzel aşama kaydetmişsiniz.hareketli toplamı %50 üzerinde ise yani a+b+c nin toplamı %50 üzeri ise nasipte de varsa normal yolla olması yüksek ihtimal zaten.istersen bir müddet bekleyebilirsin

sağol canım bende biraz bekleme tarftarıyım yaşımızda genç yaza kadar durayım dyom çevre baskısı bazen fikrimi deyiştiriyo

bence kalite morfoloji ve hareketlilik konusunda garantiye alın öyle tedaviye başlayın. ama siz bilirsiniz. iyi düşünün. umudediyorum ki istediğin gibi olr. en azında eşin azosperm li değil.

bence kalite morfoloji ve hareketlilik konusunda garantiye alın öyle tedaviye başlayın. ama siz bilirsiniz. iyi düşünün. umudediyorum ki istediğin gibi olr. en azında eşin azosperm li değil.

canım zaten düşünmekten kafayı yicem nisanda eşim kontrolu var eyer artış olmadıysa zaten bende aşılama düşünüyom ilk tahliiden artmıştı inş buda artar ve tedav sonuçlanır allah yardımcımız olsun

mrb canımmm sıkı bir tedaviye başlayın bencee vitamin beslenme vs kendinize bir süre koyun o sürede hamile kaldın kaldın yoksa sşılsms denersinizz degerleriniz kötü değill bu bekleme sürecinde kendinde yumurta takibi vs yaptırr hormonlarına baktırr pıhtılaşma tesini yaptır aradan cıksınn benim gibi olmasınn aylarca eşim için ugrastıkkk hamile kaldım ama 8 haftalıkken kaybettik eşimden kaynaklı sandıkk gittik dna hasarı yaptırdık sorun çıkmadı sonra ben yaptırdım meger bende pıhtılaşma sorunu varmış ve kaybımız bundan kaynaklı olabilirmişş((o yüzden şimdi herkese söylüyorum mutlaka yaptırın die

eşinin diğer degerleri nasılll

canım eşimin diyer deherleri iyi renkli ultrasyonla falanda bakıldı bişey çıkmadı bi hormon tahliliyapmadı onuda sordum doktora gerek yok çünkü eşiniz sperm sayısı yüksek hormon bozuk olsa yüksek olmaz dedi ama ben genede nisanda hormon tahlilide yaptrcam eşim zaten vitamin kullanıyo verdi doktr 3 aydr içiyo kür falanda yapıyorum ama sebze yemek çok önemliymiş onu hiç yemiyi midesi almıyo zorluyo ama yiyemiyo alışmamış sağlıklı beslenmiyo pek çok yemek seçer bide eşim 13 yıl sigara içti tiryakiydi günde 3 paket falan birakalı 2 yıl oldu evlendikten sonra bıraktırdım spermin kalitesi ondanda düşmüş olabilir bana gelirsek bende sorun yok çok şükür rahim ulrasyon kontrolleri yumartalıklarım kis miyon yok hormon tahlillerimde güzel şimdili bi sorun yok gibi

Benim eşimdede aynı sorun var. Aslında ürolog olur demişti fakat bekledik olmadı. 2 gün önce tüp bebek merkezine gittim, aşılama istiyordum, doktor bu hızla aşılama olmaz dedi, anca tüp bebek olur dedi. Çok şaşırdım, ilk doktor yani ürolog bize öyle dememişti. Bu doktorda sayıya bakıp söylemiş, bizim için sayıdan ziyade hızlı hareketli sayısı önemli dedi. Benim eşimde günde 3 pk sigara içiyor. Doktor sigarayı bıraksın dedi.Keçi boynuzu içir dedi. Eşim sinirlendi, bahane bunlar dedi. Bilmiyorum, artık üstüne düşmeyeceğim, bekleyeceğim canım. Allah yardımcımız olsun, çok zormuş bu işler ya..

hızı kaç kiii %50 olması lazım diolarr ama kısmet neticede

ya kadın doğum doktorları hiç bekletme taraftarı olmuyolar zaten aşılamayaa da pek umutlu bakmıyolar direk tüp diolarr(benimde öle kaç doktora gittiysem boşuna ugrasmayın tüp yaptırın diolar

canım ileri hız kaç sizin bide sigara inan çok etkiliyo çok şükür eşim bırakalı 2 yıl oldu kilo aldı ama sigaradansa daha iyidir bence bikaç dktr göster sen aşılama istersen kimse tüp yaptıramaz bide tüp merkezi para içn drek tüp demiş ol bilir ama sonuçlarnız nasıl bikaçyere daha göster bakalım onlar ne diycek

Aslında sadece 1 ürolog baktı, sonraki bakan kadım doğumcuydu. Kadın doğumcuya pek güveniim yoktu, o bana sayısı az felan dedi. Eşimin sayısı 38 milyon çıktı. Hızı olarak bir kaç şey yazıyor. Fazla anlamıyorum ki, yazayım size bir bakın. Bir kerede tüp bebek merkezine gittim, oda bana bu hızla aşılama olmaz dedi. Eşim sigarayı hayatta bırakmaz, azaltmazda. Ona göre doktorların bir sebep bulamadığında, söyledikleri şeymiş. Bunu bir doktor değilde, başkasıda dermiş. Birde doktor sperm testleri değişiklik gösterebilir, ruh hali, uykuszluk bile etken olabilir dedi. O yüzden ben bir teste bakıp karar vermem dedi. Eşime bir testi zor yaptırdım, gitmem bahne bunlar diyor canım ya..

Total sayı : 38000
tOTAL MOTOLİTE %34
PROGRESSİF HAREKET +4 %10
YAVAŞ HAREKET +3 %15
YERİNDE HAREKET +2 %9
HAREKETSİZ +1 %66

canım sayınız çok düşük deyil ama hereket düşük bikaç dkr daha göster ayrıca aşılama olur neden olmasın spermleri yıkıyolar aşılamada harek oldukça artıyo eşin sigarayı bırakmalı şimdiden ilaç tedavisine başlamalı

Doktor sayıdan ziyade hız önemli dedi, söylediğin gibi başka doktorada göstermek gerek belki. Ama işte şuan eşim pek depresif, bende oluruna bıraktım. Gittiğim doktor, buranın en iylerinden. Aşılama olmaz ama tek testle buna karar veremem dedi. Sigarayı haytta bırakmaz, beni bırakır, onu bırakmaz :) azaltsa onada razıyım, yok canım ben ondan umudumu kestim. İnşallah Rabbim sesisimizi duyarda, bizlere evlat verir..

amin canım inş zaten herşekilde allahın dedihi olcak olmazsa aşılamadada tüpdede olmaz yani rabbim inş cok bekletmez nedyimmm

merhaba arkadaşlar...bizim sorunumuz şu total sperm 40,2 ama hareketsizlik var doktor proxeed plus verdi ne kadar etki edecek bilmiyorum 3 ay kullanın gelin artış olmazsa aşılama dedi..hareketi ne kadar etkiler acaba inş etkiler hareketsizlik olunca hamile kalma şansı çok az:S

bence sigaradan uzak dursun. benim de eşim sigarayı bıraktı. en azında bir vesile oldu.

Canım sadece hareketlilik sorununuz varsa her arkadaşın söylediği gibi bende sana keçiboynuzu önereceğim bunun yanı sıra kabak çekirdeği, bal-polen-arı sütü, ceviz, incir tüketsin her gün benim eşim son dönemde arginmax da kullanmaya başladı bunların yanında sayımız ml.'de 5milyona hareketliliğimizde %21den %41e ulaştı ve ben her dr.un normal yolla olmaz tüp yapmalısınız sözlerine rağmen geçen ay normal yoldan hamile kaldım bebğim düştü ama o dr.ların hepsinin ağzı kapandı şimdi mecburen biraz bekleyin belki olur diyorlar artık olaya sadece parasal yönden yaklaşıyor dr.lar hepsi işi ticari görüyorlar bizim psikolojimiz vs. hiç umurlarında değil
sen dinleme boşver hormonlarına baktırt muhakkak benim eşimin karyotipine bile bakıldı ama bişey çıkmadı hemen aşılama tüp diye düşünmeyin senin yaşın genç ve sende sorun yoksa tabi şimdi ki dr.um eğer ben dr.sam sen normal yolla bebek sahibi olacaksın dedi.
TEDBİR BİZDEN, TAKDİR ALLAHTAN DİYEREK NOKTALIYORUM SÖZLERİMİ

canım sahol cevabın içn bende şuanda beklemedeyim zaten rabbim hayırlısını versin çok şükür bende sorun yok hareketimiz arttı biraz daha artsa olcak gibi doktorumuz demişti olmaz dye bişey yok sadece biraz zaman alır dedi napalım bekleriz

Olacak olacak Allahımın izniyle canım sadece sabır napalım bizimde sınavımız bu bebişlerimiz nazlı birazcık annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…