Gebeliğe Hazırlık Kızlar yardım edin hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

chatlak_4180

serap
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
535
6
96
44
Kocaeli
:arkadaslar aranıza yeni katıldım,bilgilerinize ihtiyacım var,benim karnımın alt kısmında sol kasıgımda hafif bir şişlik var.dolgunluk desem daha dogru birde sürekli uykum geliyor,ama baska hiç bir belirtim yok adetime 6 gün kaldı iki kere idrar testi yaptım negatif çıktı,idrar testi adet geçikmesinden sonra yapıncamı dogru sonuç verir.ben çok acemiyim bu konularda adetimi bekleyip öylemi test yapıyım.acaba hamilemiyim ama baska hiç bir belirtim yok karnımın altındaki dolgunluktan baskaa lütfen yardım edin.midemin bulanması göğsümde dolgunluk ve vajinal salgı sart mı bu belirtiler olmadan hamile kalma olasılıgı var mı.arkadaslar şimdiden tşk ederim lütfen yardımcı olun.Allah herkese hayırlı bebekler nasip etsin...:1no2:

canım daha çok erken evde test için en az 1 hafta geçmesi gerekiyor idrarda belli olması için. hamilellik belirtisi kişiden kişiye değişir ama inşallah hamilesindir.yine de çok umutlanma hayal kırıklığı kötü oluyor.

senin bahsettiğin belirtiler için daha çok erken canım..test içinde adetinden 15gün geçmesi gerekir.kan testinde çıkabilir..

tşk ederim arkadaslar inan beklemek çok zor,çok istiyorum çünkü hayal kırıklıgı yasamak istemiyorum bekliycez artık baska çare yok.Allah herseyin hayırlısını nasip etsin

Canim Arkadaşlarda Demiş çok Erken Imkanin Varsa Kan Testi Yaptirabilirsin Kan Testinde Sonuç çikiyor Ancak Kendini çok şartlandirma Umarim Hamilesindir Ancak Değilsen çok üzülürsün Fazla Düşünmemeye çaliş Sonocu Bize Bildir Merak Ettim

tşk ederim kararsız tamam bildiricem.bende öyle yapıyorum düşünmemeye çalısıyorum.daha yeni basladık zaten ama ne biliyim her belirtiyi hamileliğe yoruyo insan bide ben çok takarım eger hamile degilsem sol kasıgımdaki dolgunluk ve agrılar ne anlama geliyo valla insanın psikolojisi bozulur.Allah yardımcımız olsun dedigin gibi fazlada takmamak lazım yaaa iyiki buraya üye oldum ve iyiki yorumlarınızı benimle paylasıyosunuz çok rahatlıyorum gerçekten çok tşk ederim sizee iyiki varsınız...

canım en yakın poliklınıkte kan testi yaptır bence.ilişkiye girdiğin günden 12 gün sonra kanda eger hamileysen b hcg seviyesi artıyor.inşallah güzel haberi alırsın.

arkadaşım sen hiçbirşey yokmuş gibi devam et hayatında olursa süpriz olsun sevinmek üzülmekden hayal kırıklıgına ugramakdan daha ıııdır deılmı...ınsallah hamılesındır sevgılerr

tşk ederim arkadaslar,evet hiç birsey olmamış gibi davranım hastalıgımı beklemek en mantıklısı eger geçikirsem test yaptırmaya gidicem sizin sayenizde takmıyorum.26 sına surda ne kaldı dimi :) biraz daha sabır

oncomed hızlı gebelik testi var 3 ytlye adetten bir hafta öncesine kadar doğru sonuç verebiliyor.benim 3 gün önce çıkmıştı.dene istersen

kanda beta hcg baktırsana bu kadar sıkıntı çektiğine değmez bari kesin sonuç alırsın hayırlısı olsun inşallah erken gebelik belirtilerini ayırt etmek çok zordur genel olarak sabah bulantı,göğslerde hassasiyet ve kahverengi halkada biraz genişleme,sık idrara çıkma hatta sık sık idrarın gelmiş gibi hissedersin gidersin çok az yaparsın bunlar yani ......

arkadaslar adet gecikmesi olmadan hiçbirimiz bu hayallerle kapılmalıyım adet belirtisiyle hamilelik belirtiler hemen hemen aynı ,,sonra uzuluyoruz ..en iyisi hiç düşünmeyelim kafamızdan çıkaralım ancak o zaman hamile kalabiiliriz...çünkü vucudumuz hamilelik konusunu ne kadar kafaya takıp düşünürsek ters tepki veriyor..

canlarım valla korkuyorum,kafama takmamaya çalışıyorum eşimde adet dönemimi beklememi istedi eger geçikirse hastalıgım kan testine gidicem suan beklemedeyim.ne kadar umut etmek istemesekte bu içsel birsey bu ay olmasa bir dahaki ay gene aynı sıkıntıları yasıycaz.bünyesel olarak insan heyecanlanıyo ve bir panik hakim oluyo herseyin hayırlısı bakalım haber vericem arkadaslar 26 sında hasta olucam çok az kaldı bende idrar testi olarak octomed kullanıyorum çok iyi dediler...ama su kasıgımdaki agrılar hala devam ediyo yürürken bişey kaldırırken hemen yoruluyorum ve agrı giriyo sanki adet olucakmışım gibi bir agrı oluyo bir haftadır keskin bir süredir bakalım ya adet olucam yada hayırlı haberi alıcam bilmiyorum kısmet herseyin hayırlısı :)

İnşallah hamilesindir canım ama olmazsada kendini fazla hırpalama olurmu birdaha denersiniz.Allah çocuk isteyen herkeze bu mutluluğu yaşatsın inşallah.(banada)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…