Ara evler hakkinda bilgi al sizi bikac kere gordum de
Ya onuda dusundumde onun yaninda bn oyun yapamam ki yani mesaj atmak dha basit karsisina gecip ev hakkina bilgi falan alamazdim sonucta kndinizi bnm yerime koyun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ara evler hakkinda bilgi al sizi bikac kere gordum de
Ya numara birakmadi yaptigi evin onune pankart asmis satilik ilan icin numarasini yazmis onu da daha snra ogrendm bn yani ona ait oldgunu
Aaaaa super bi haber,demek ki ilk adımı o attı.Sen sor beni neden eklediniz tanışıyormuyuz filan diye?Kizlaaarr burdamisiniz beni hatirlayaniniz var mi bilmiyorumm ama konuyu bilmeyenler okuyabilir bana o cocuk 4 gun once ilk defa adim atti ve instagramdan ekledi bnde kabul ettim ama dm den yazmiyo dun resim yuklemistm bu sbaah begenmiss ne yapmaliyimm ben smdi o kadar seyden snra
Vay arkadaş, gözlerim yaşardı bunca zamandan sonra.
Hakkınızda hayırlısı olsun![]()
Aaaaa super bi haber,demek ki ilk adımı o attı.Sen sor beni neden eklediniz tanışıyormuyuz filan diye?
Yok, ilk sayfaya baktım sadece.Sen biliyomusun yasananlari canimm
Aaaaa super bi haber,demek ki ilk adımı o attı.Sen sor beni neden eklediniz tanışıyormuyuz filan diye?
Super!!!!!!
1-2 gun bekleyin olmazsa siz yazin derim.
Yok, ilk sayfaya baktım sadece.
arama bence,face ten de ekleme. belki yalandan bir şey sormak için wassapp tan yazabilirsin. o senle ilgileniyorsa zaten karşılık verir
O zaman bekleyin sakın bir şey yapmayın. Artık onun konuşmak için adım atması lazımBaya seyler yasandi ben ona olan hislerimi yazip mesajta atmistm o sadece bna tsk ederim falan demisti istee anca 4 gun once beni eklemis ondan snra hc adim atmamistim sadece whatsaptan resim guncellemelerine bakiyodum o kadar
O zaman bekleyin sakın bir şey yapmayın. Artık onun konuşmak için adım atması lazım
sen şimdi çocuğa ondan hoşlandığını mı söyledin?
pat diye sizden hoşlanıyorum mu yazdın?Baya seyler yasandi ben ona olan hislerimi yazip mesajta atmistm o sadece bna tsk ederim falan demisti istee anca 4 gun once beni eklemis ondan snra hc adim atmamistim sadece whatsaptan resim guncellemelerine bakiyodum o kadar
pat diye sizden hoşlanıyorum mu yazdın?
Yok agustos ayinda mesaj atmistimm ama o bana sadece tesekkur ederim dusuncelerin icim falan demisti attigim mesaji paylastim burda da eskilerde var