• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar,yardim edin ihtiyacim var delirmek üzereyim...!!

Kizlaaarr burdamisiniz beni hatirlayaniniz var mi bilmiyorumm ama konuyu bilmeyenler okuyabilir bana o cocuk 4 gun once ilk defa adim atti ve instagramdan ekledi bnde kabul ettim ama dm den yazmiyo dun resim yuklemistm bu sbaah begenmiss ne yapmaliyimm ben smdi o kadar seyden snra

Kizlaaarr burdamisiniz beni hatirlayaniniz var mi bilmiyorumm ama konuyu bilmeyenler okuyabilir bana o cocuk 4 gun once ilk defa adim atti ve instagramdan ekledi bnde kabul ettim ama dm den yazmiyo dun resim yuklemistm bu sbaah begenmiss ne yapmaliyimm ben smdi o kadar seyden snra
Aaaaa super bi haber,demek ki ilk adımı o attı.Sen sor beni neden eklediniz tanışıyormuyuz filan diye?

Vay arkadaş, gözlerim yaşardı bunca zamandan sonra.

Hakkınızda hayırlısı olsun :KK54:

arama bence,face ten de ekleme. belki yalandan bir şey sormak için wassapp tan yazabilirsin. o senle ilgileniyorsa zaten karşılık verir

Yok zaten ben gormeyim diye eziyet ediyodum cunku whatsapta her gordugumde silmistim numarasi numaraninda sadece son 4 rakami aklimda hatrlamiyorumm whatsptan yazarim belki diye facete baktim yok kullanmiyo ssnirim

Baya seyler yasandi ben ona olan hislerimi yazip mesajta atmistm o sadece bna tsk ederim falan demisti istee anca 4 gun once beni eklemis ondan snra hc adim atmamistim sadece whatsaptan resim guncellemelerine bakiyodum o kadar
O zaman bekleyin sakın bir şey yapmayın. Artık onun konuşmak için adım atması lazım

O zaman bekleyin sakın bir şey yapmayın. Artık onun konuşmak için adım atması lazım

Iste bnde bekliyorumm hemen yazsin diye dua ediyorumm kizlar kalpten istedigim icin mi allah karsima cikardi sizcee agustos ayindan beri gormuyodum bi de neden nasil ve ne icin bana geldi blmiyorumm resimlerine baktimm luks yasantisida var biliyosunuz muteahhit oldugunu da

Baya seyler yasandi ben ona olan hislerimi yazip mesajta atmistm o sadece bna tsk ederim falan demisti istee anca 4 gun once beni eklemis ondan snra hc adim atmamistim sadece whatsaptan resim guncellemelerine bakiyodum o kadar
pat diye sizden hoşlanıyorum mu yazdın?

Yok agustos ayinda mesaj atmistimm ama o bana sadece tesekkur ederim dusuncelerin icim falan demisti attigim mesaji paylastim burda da eskilerde var

hmm tüm sayfaları okumadığım için..ta ağustosta diyorsun yani. şimdi seni üzmek istemiyorum da, ilgisi olsa şimdiye çıkmaya başlamış olmalıydınız :S
keşke sen mesaj atmasaymışsın. deneyimlere dayanarak konuşuyorum, genellikle (!) erkeklerin burnu kalkıyor böyle durumlarda. kesinlikle erkek il adımı atmalı diye düşünüyorum. hem "teşekkür ederim" ne demek yani. ben ilgim olmayan birine böyle cevap veririm

Back
X