• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar,yardim edin ihtiyacim var delirmek üzereyim...!!

hmm tüm sayfaları okumadığım için..ta ağustosta diyorsun yani. şimdi seni üzmek istemiyorum da, ilgisi olsa şimdiye çıkmaya başlamış olmalıydınız :S
keşke sen mesaj atmasaymışsın. deneyimlere dayanarak konuşuyorum, genellikle (!) erkeklerin burnu kalkıyor böyle durumlarda. kesinlikle erkek il adımı atmalı diye düşünüyorum. hem "teşekkür ederim" ne demek yani. ben ilgim olmayan birine böyle cevap veririm

Canim anlamadigin nokta su biz en son agustos ayinda karsilastik ve bn onun numarasini buldm bi sekilde artikk 1 senedir falan goz goze glmekten biktigim icin ne olursa olsum yazayim dedim ve yazdimm ondan snra rica ederimm dedim bn en son whatspta o kadar o da agystos ayindaydi bi daha ne gorustuk ne de konustukk istee en son instagramda bulmus beni

takip etmeseydın barı sen onu..
bukez sen az agırdan alaydın..

pekı agustostan bu yana gözgöze geldınız mı hiç :KK49:

takip etmeseydın barı sen onu..
bukez sen az agırdan alaydın..

pekı agustostan bu yana gözgöze geldınız mı hiç :KK49:
Sanirim 3 ay onceydi goz goze gelmemiz galiba dediinde haklisin bnde o an heyecanla bi de 7 de kalkar kalmaz tele baktim onun resmi neye ugradgimi sasrdim

ok. süper..
yazarsa havadan sudan konsuursanız mutlaka belirt bence..
kusura bakma pat dıye karsına cıktım bırazda arkadasımın gazına geldım vs dıye.. sonra msjlasmayı uzatma ders calısmam gerek vs dıyerek ara ver bence..
döndüğündede kusuruma bakma dersten sonra bıraz kitap okudum sonrada dalmısım vs..

ok. süper..
yazarsa havadan sudan konsuursanız mutlaka belirt bence..
kusura bakma pat dıye karsına cıktım bırazda arkadasımın gazına geldım vs dıye.. sonra msjlasmayı uzatma ders calısmam gerek vs dıyerek ara ver bence..
döndüğündede kusuruma bakma dersten sonra bıraz kitap okudum sonrada dalmısım vs..

Ya yazsinda bi soeun degil bn gec yazarim ihmal ederim de iste ne dusundugunu blmiyorum suskun kalmasi sinirimi bozuyo madem ekliyom niye yazmiyon ustelik begnmis resmimi de

sen begenme. sen yazma.. 8-9 ay daha bekle..
belkı gozunde küçülttü senı , deniyor boşver yokmuş gbı davranmaya devam...

Bence de siz yazmayın resmini falan da beğenmeyin sessiz kalın. Bem de müteahhit deyince yaşı büyük sanmıştım babadan zengin bu demekki. Her istediği olarak yetişti ise zor bu durum

Bence de siz yazmayın resmini falan da beğenmeyin sessiz kalın. Bem de müteahhit deyince yaşı büyük sanmıştım babadan zengin bu demekki. Her istediği olarak yetişti ise zor bu durum

Aymen oyle villada oturuyo sanirim resimleri var baya luks yasantsi var ya belli yani benim nerde oturdugumuda bliyo yaptrdugi ev bizim mahallede cunku

Aynem oyle bnde senin gbi dusnuyorum zaten villada oturuyo resimleri var gordum altinda 4 5 tane araba faln benm nerde otrdugumuda bılıyo yaı cunku yaptırdıgı bına bızım mahallede ben hr eve geldiğimde goruyodum onu zaten o sekılde tanıstık bakısları etkıledı benı hıc tıpımde degıl aslında bellı havalı oldugu falanda benı neden ekldı neden hayatıma gerı gırdı anlamıyorum ne guzel dusunmuyodum onu sımdı nereye baksam o ınstagramdayım sureklı yazsın dıye

Kizlar, ilk öncelikle nasil bi karar vermeliyim bilmedigimden yaziyorum. Syle baslayim bn umarim yanlis anlatmam. Oturdugum evin yakinlarinda yeni bina yapiliyodu ve her gun aksamlari karsilastigim biri vardi her aksam karsilastigimz icin baslarda dikkatimi cekmemisti fakat ilerleyn zamanlarda oyle bi dikkatimi cekti ki eve gidesiye kadar gzleri benim uzerimdeydi he grdugumde bakis atiyodu bana bakislarindan ve tavrlarindan gercktn cok etkilenmstim oyle ki dusune dusune onu bilincaltima yerlestrmisim ve birden fazla ruyamda grdum onu her ruyamda mutluyuz onunla. Ama daha ismini bile blmiyorum gunlerden bir gun evin onunde asili olan pankartta numara yaziyodu aldim ve kaydettim tele baktim ki whatsaptan resmini grdum o kisi onun resmi megersem mutahitmis o evi yaptiran o yuzden her zaman basindaymis evi yaptirirkn ama smdi ev tamamn btti hc gelmiyo buralara arada geliyo 5 saniye falan gruyorum onu o kadar o da bana bakip duruyo hissediyorum bana karsi bsey hssettigini fakat adim atamiyorum o da atmiyo.. Smdi asil yere gelelim bnde numarasi var ve bn blinmeyenlerden kime ait oldgunu ogrenmk istedm fakat bilgilerini kapatmis ogrenemiyorum bi trlu kim oldgunu ogrensem faceden eklicem ama yokkk.. Bn smdi napmaliyim mesaj atsam ne diye aticam kim oldgunu ve hayatinda biri var mi onu ble blmiyorum ama onunla hep gelecek icin hayal kuruyorum aklimdan cikmayisini seviyorum lutfennn yardim edinn bana kac kez mesajatmaya kalkissamda vazgctim alacagm cvp daha ktu ederse beni diye dsundugumden caresizimmm '(((((
mütahit olduğu için ara. oturduğun yeri tarif et, yapılan binaya gidip mütahitin numarasını iste veya, sonra arayıp daire fiyatı hakkında bilgi almak için aradım de . belki seni yeri tarif edince tanır. numaranı kaydedip whatsapptan falan bakar. sonra adım atmak için elinde numaran olur.

kızlaar sızce ben byle bırısıyle ılıskı yurutebiiırmiyim yani zengin bi kere guclu olmak lazımm onu seviyorum eet cunku onunla mutlu oldugum ruyalar goruyorum ama ıcımde hep olumsuz oldugum tarafta var offfffffff bagırmak ıstıyorum

Tum sayfalari tek tek okudum.
Begensin o bosver.
Bune boyle vurup vurup kacar gibi.
Tanismak istese mesaj atar o sana.

Kizlaar dun yine bi fotografimi begenmisss ya :KK43:
Bende bişey sandım. Konu 2014 ağustos siz hala aynı yerdesiniz. Dedim bir gelisme vardır herhalde. O zamandan beri acilmadiysa ki yaptığı çok yanlış resim begenme falan. Anladigim kadarıyla İlginizi fark etmiş cepte bulunduruyor sizi. Ne açık kapı birakiyor ne kapıyı kapatiyor. Ne kurnazmis öyle.

Back
X