kızlar yardım edin kalçalarım çok küçük ne yapmalıyım :(

konuyu okuyunca dedim:''Allah'ım acaba bir gün bende bu derde düşer miyim'' :27:
inan yerinde olmayı çok isterdim,zira kalçalarım,yuvarlak ve çok dikkat çekiyor o yüzden,hiç istediğim gibi giyinemiyorum.
bence şanslısın.

ya bende etmiyordum ama dikkat etmeye başladım etrafımdakilere hepsinin mi yuvarlak olur depresyona soktular beni

ya düşündüğün şeylere bak ya güzelim benimde küçük dedim ya hatta ablam bugünde söyledi küçük popolusun ama çok seksisin bende ona öyledir dedim ve gülümsedim takıpta ne yapcam takarsan zayıflarsn bak sonra olan popoda gider:9:

konuyu okuyunca dedim:''Allah'ım acaba bir gün bende bu derde düşer miyim'' :27:
inan yerinde olmayı çok isterdim,zira kalçalarım,yuvarlak ve çok dikkat çekiyor o yüzden,hiç istediğim gibi giyinemiyorum.
bence şanslısın.

birazını bana veeeeeer ;) şaka bi yana öyle deme çok büyük olması da problem tamam ama pantolonun bomboş durması inan çok kötü giydiklerin yakışmıyo kötü hissediyosun kendini çok dikkat çeksin falan istemiyorum gerçektan birazcık daha büyük olsa :(

ya düşündüğün şeylere bak ya güzelim benimde küçük dedim ya hatta ablam bugünde söyledi küçük popolusun ama çok seksisin bende ona öyledir dedim ve gülümsedim takıpta ne yapcam takarsan zayıflarsn bak sonra olan popoda gider:9:

sırf daha da küçülmesin diye o kadar çok yiyorum ki gene kilo alamıyorum o ayrı ama bilmiyorum son 2 aydır çok kafama takmaya başladım çnkü çevremdeki herkesin gerçekten yuvarlak kalçaları var bir onlara bakıyorum bir kendime :(

49 kiloydum boyum da 1.65 falan 46 olmuşum işte :(

al sana k.bakma ama afferim demek istiyom dişinme diyorum bak bende çok zayıftım yemek üstüne yemek yerdim nafile tık yoktu psikolojim bozulmuştu herkes çok zayıfsn derdi daha çok bozulurdm sonra doktora gittim ne yesem faydasz dedim tahlil yaptı demir eksikliğinden alamıyormuşum ilaç verdi kullanmaya başladım ve azda olsa kendime geldim popişlerim bana göre küçük ama eskisinden daha iii etrafımdakileri kıskanmıyor değilim ama yinede bunada şükür ha bu arada benim kiloda 48 tatlım hiç bişeyi takmasam istediğim kiloya gelcem popişlerimde büyücek sende takma ok mi:52:

al sana k.bakma ama afferim demek istiyom dişinme diyorum bak bende çok zayıftım yemek üstüne yemek yerdim nafile tık yoktu psikolojim bozulmuştu herkes çok zayıfsn derdi daha çok bozulurdm sonra doktora gittim ne yesem faydasz dedim tahlil yaptı demir eksikliğinden alamıyormuşum ilaç verdi kullanmaya başladım ve azda olsa kendime geldim popişlerim bana göre küçük ama eskisinden daha iii etrafımdakileri kıskanmıyor değilim ama yinede bunada şükür ha bu arada benim kiloda 48 tatlım hiç bişeyi takmasam istediğim kiloya gelcem popişlerimde büyücek sende takma ok mi:52:

doktora gideyim yani değil mi hem ilaç işe yaramış bak sağol canım

amin allah hiç kimseye dert vermesin arkadaşımız yardm istiyo yardımcı olamicaksak lütfen yazmayalım ve burayı işgal etmeyelim:47:

herkes istedigi konuya saygi cercevesinde yorum yapmakta özgür ki diger arkadas kotu birsey dememis aksine iyi dilekte bulunmus...

tatlım şu lopez külotlardan al,15tl:)) $82a53e1edcd1301e890c60cae8809b7e5bafa0030b.webp$korse-lopez-109193-2b.webp$MINIMIZER-LOPEZ-KULOT-10919__41848694_0.webp

ayy nerde bulabilirim :D

iç çamaşırı,korse vs satan yerlerde.Ben bi kozmetik mağazasından aldım,düşün yani:)
internettede satışı var,lopez külot yazsan heryerde çıkıyor ama önce bi etrafına bak,bulursan kargoya falan boşuna para verme:34: 15 tl bak,fazlasını ödeme boşuna:)
ama penti istersen 27tl,ben bizim burdaki pentilerde bulamamıştım.

iç çamaşırı,korse vs satan yerlerde.Ben bi kozmetik mağazasından aldım,düşün yani:)
internettede satışı var,lopez külot yazsan heryerde çıkıyor ama önce bi etrafına bak,bulursan kargoya falan boşuna para verme:34: 15 tl bak,fazlasını ödeme boşuna:)
ama penti istersen 27tl,ben bizim burdaki pentilerde bulamamıştım.

fiyatı önemli değil ya bulayım da :) lopez külot diye mi sorcam yoksa özel bi adı var mı?

Back
X