- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
açıkça söylemek gerekirse ben köşe koltuğu şu sebepten dolayı sevmiyorum. şimdi kalabalık misafir geldiğinde herkes tribün gibi sırayla oturucak sende bi kenarı oturucaksın kime bakıcağını şaşıracaksın. bide salon oturma grubu da almıcakmışsın. yine sen bilirsin benim kendi düşüncem fikrim bu yönde
tatlım fikirler çok önemli öle sölimm:d zaten kararsızım. ancak köşe olarak almayı düşündüğüm köşeyi göstereyim bak . şu şekildeki bir tarafı 3lü kanepe dıger tarafıda 2li bırda ortada köşe modülü var ayrıca ona 2 de berjer ekelmeyı dusunuyorum. yanı baya genişçe bir alan. ama işte bende yınede kararsızım.. :/
şu an için niyetim bu
Eva Köşe Takımı - İstikbal Mobilya
çok hoş görünüyo berjerli olması da iyiymiş
gittim test ettim dokundum çok güzzel tavsiye edilirrDD ee şimdi alıyım önerilerinii D
renk olarak hoş her iki taraf ayrı açılabilir olması güzel berjer oluşu güzelbende kararsız kaldım şimdi hee bide aynı renklerde aynı kumaşlarda normal koltuk takımı da yaptırabilirsin yapıyolar
ama ama amaaa aynı renkler aynı model olcaksa köşe olsun beeD niye birdaha koltuk takımını alım ki:d koltuk takımı alırsam daha spor bişeler alırım sanırım.. off off çok zor arkadaşceğizim çokkk DD
aynen ya çok zor. nasıl olucak nasıl yapıcaz bende bilmiyorumbenimde salon ve oturma odası ayrı olmucak. sen yine bişeyler bakmışsın benim henüz oturma odası konusunda fikrim yok
Aynn katılıyorum ben de misafir için sevmiyorum oturma odası için istiyorum köşe koltuğuaçıkça söylemek gerekirse ben köşe koltuğu şu sebepten dolayı sevmiyorum. şimdi kalabalık misafir geldiğinde herkes tribün gibi sırayla oturucak sende bi kenarı oturucaksın kime bakıcağını şaşıracaksın. bide salon oturma grubu da almıcakmışsın. yine sen bilirsin benim kendi düşüncem fikrim bu yönde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?