ben bayaa kararsız bi tipimdir bişey almam gerektiğinde aylar öncesinden bakar araştırır diidikler dururum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkürler fikirleriniz için kızlar iyi ki varsınız...
geztapo canım çık halısın valla yastık konusu kafama çok takılıyo benim de ama işte dedimya eşimle fikir çatışması yaşıyoruz o çok rahatına düşkün malum yastıklılar oturunca pek bi rahat ondan köşe olursa bari bu olsun dedi diye ona baktım..ama bunların içinde en çok içime sinen amerikan takım ve nilüfer koltuk takımı...
son resimdeki harika rukiyecim daha öncede dedğim gibi eşin çok haklı...gerçekten çaresiz kalınmadıkça köşe kullanmak taraftarı değilm...20 metrekare odan varmış madem neden köşe ile offline edeceksin odayı...köşede ufacık kalacak, sonra diğer koca alan ölü alan olacak..yazıktır yapma sakın pişman olursun...
son resim çok güzel gerçekten berjerlere bayıldım ne kadar hoş ve alımlı duruyor...kesinlikle öyle bişey al derim...
renk olarak da güzel ama nacizane fikrim şudur, senin salonun da kahve krem tonları olduğu için bu seçtiğin renkler yine aynı havayı yaratacak..
gri tonlarını düşün bence..ben bugün alacak olsam gri alırdım, ne modası geçer nede leke kir gösterir....
birde bi tavsiyem daha var geztapomun dediği gibi sakın arkası yastıklı alma bizim canavarlar öyle antin kuntin şeyleri durdurmazlar :) burak'tan bliyorum :) seninki iki tane üstelik o yastıkları toplamakla geçer vaktin :)
son bişey daha pofidik olan puf puf kabarık olanlardan da alma derim ben, çünkü zamanla çukurlaşıyor oturulan yerler göçük gibi görünüyor...
ya süngerimsi minderliden al, yada mindersiz düz yaylı olanlardan al...karar senin canım ama bu yorumları dikkate al bence...
alınca resim eklemyi unutma hemi?? :)
Merhaba. http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=359262 Bu üyelik size mi ait? Ben özel mesaj yazamıyorum da, size özel bir şey sormak istedim. Siz bana özelden e postanızı verebilirseniz belki bu şekilde iletişime geçebiliriz.
hayır gazeldüstübağlara nın değil ,gördüğünüz gibi kandill rumuzlu birine ait ,arkadaş listesinde olduğu için onun mesajları kandill rumuzlu kişinin sayfasında çıkıyor ..
yani alıntı yaptığınız kişi gazel ,sayfaısnı gösterdiğini kiş kandill ..
eylülcüm nedir mesele ben fransız kaldım :)
linke tıkladım gerçekten benim cevaplar görünüyor :)
kandil arkadaş listemde ekli ondan sanırım dimi senin dediğin gibi...
hayırdır ne soracaktı acaba kandile :)
valla canım sanamı yoksa kandile mi bişey soracakmış anlamadım ,acemi galiba ,direk senin adına tıklasa halbuki kim olduğunu görecek ,kandill senin arkadaş listende olduğu için senin mesajların çıkar onun profilde normal ,kandil eşiyle sorunları olan hatta en son boşanmaya karar vermiş biri ,belkide onunla ilgili bişey soracaktı ..
hımmm anladım canım ben en son takimi begendim.