Merhaba kızlar.6 senelik bi ilişkim vardı.Hayatımda bi tek onu sevdim.Beni defalarca terketti belki 10 belki daha fazla.Ama her defasında affettim.Son 2 ayrılığı ailelerde biliyordu.Bana ne yalan söylemediği, ne aldatmadığı, ne de yarı yolda bırakmadığı kaldı.Sürekli bunalıma girip ara verip düzelcem diyodu.Sonra kızlarla orada burada eğleniyordu.Ayrılırken bile hayatımı seninle devam ettirmek isterdim ama ben değişemiyorum böyle biriyim işte dedi.Değişmesinden kastı da o çok sorumsuz ve umursamaz biri.Ayrılmadan 5 gün önce bile kiminle karşılaşsam ortak çevremizden oo evlencekmişsiniz diyorlardı.Bi insan bu kadar haklı olur mu diyosunuz belki ama inanın o kadar haklıyım.Ne fedakarlıklar neler yaptım.Bana çok safsın çok iyisin ben seni haketmiyorum sana daha fazla kötülük yapamam dedi.Çok beddua aldım ben toparlayamam kendimi dedi.Daha bi çok kıza da aynı şeyleri yaşatıp beddua almış biri.Her defasında bi daha gelmicem deyip geri döndü.En son ayrılırken beni ölmüş bil dedi kendini bu kadar düşürme gözümde toparlanırsın falan.Ben şimdi ona gece gündüz ah ediyorum.Sizce herkes bi gün yaşattığını yaşar mı ?