Kızlar Yardım edin lütfen/konu tekrarı

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.341
882
Gebelik topiklerinde cevap veren kimse yok lütfen bu konum biraz burada kalsın kimseye soramıyorum buradan başka :KK43: Kızlar selamlar cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim beta hcg de değerim 115 çıktı daha çok yeni dedi doktor bugün wc ye gittiğimde peçeteye ufak ufak çok açık renklerde kahverengi akıntımın geldiğini görüyorum kendi doktoruma bugün hamile olduğumu söyledim telefonda şuan seni çağırsamda kalp atışı ve kese göremeyiz dedi haklı değerimin belli bir noktaya gelmesi lazım imiş 23 nisan tarihinde randevu verdi ama bu kahverengi akıntılar beni çok korkutuyor bir bilginiz var mı lütfen yardımcı olun kendim çok sağlıklı düşünemiyorum açıkçası :cry:

kanama için doktorunuz bişey demedi mi ... 8. haftada yaşamıştım bende canım ... kan görmedikçe korkma demişti ama muayene ettikten sonra ... bilemedim şimdi rabbim bebişini ve seni korusun ...

beni. her iki gebeligimde de kahverengi lekelenmelerim oldu. Doktor kirmizi kan gormedikce korkma demisti

Hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah

kanama için doktorunuz bişey demedi mi ... 8. haftada yaşamıştım bende canım ... kan görmedikçe korkma demişti ama muayene ettikten sonra ... bilemedim şimdi rabbim bebişini ve seni korusun ...

Cumartesi günü aldım haberi o günden bugün öğlene kadar bir şey yoktu ki cnm doktorumla da sabah konuştum haber verdim gebeliğimi öğlen başladı aslında başladı da demeyeyim wc ye gittiğimde kahverengi ama suluboya düşün kahverengi renk o şekilde çok açık kahverengi :KK43: aradım kendi doktorumu ameliyattaymış asistanı açtı :KK43: :KK43:

Cumartesi günü aldım haberi o günden bugün öğlene kadar bir şey yoktu ki cnm doktorumla da sabah konuştum haber verdim gebeliğimi öğlen başladı aslında başladı da demeyeyim wc ye gittiğimde kahverengi ama suluboya düşün kahverengi renk o şekilde çok açık kahverengi :KK43: aradım kendi doktorumu ameliyattaymış asistanı açtı :KK43: :KK43:

anladım canım önce sakinliğini koru bişey olmaz allahın izniyle ... genellikle yaşanıyor hemen hemen her hamilenin başına geliyor üzme kendini ... için rahat etsin dersen bi acile git baksınlar ... yada haberi aldığın doktorunu ara ama telaşlanma ... ne zaman aradın bilmiyorum ama tekrar ara doktorunı belki çıkmıştır

beni. her iki gebeligimde de kahverengi lekelenmelerim oldu. Doktor kirmizi kan gormedikce korkma demisti

Hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah

Sağol cnm Allah Razı olsun kan yok bende de sütlü kahverengi bir akıntı çok korkuyorum ya of :KK43: Allah korusun Rabbim herkesin bebeğini korusun :KK43:

anladım canım önce sakinliğini koru bişey olmaz allahın izniyle ... genellikle yaşanıyor hemen hemen her hamilenin başına geliyor üzme kendini ... için rahat etsin dersen bi acile git baksınlar ... yada haberi aldığın doktorunu ara ama telaşlanma ... ne zaman aradın bilmiyorum ama tekrar ara doktorunı belki çıkmıştır

Daha yeni aradım canım 1 saat sonra ararsanız ulaşırsınız dedi, watsup dan da yazdım doktoruma inşallah birşey olmaz :KK43:

Canım Hiç stres yapma. Bir çok hamilelikte oluyor lekelenmeler, kırmızı olmadığı sürece sorun olmaz ama tabi ki dikkatli ol. Elinden geldiğince dinlen, uzan, kendini yorma.en önemlisi stres yapma, başına ne gelecekse engel olamazsın zaten ama stres seni kötü etkiler, iyi düşünmeye çalış.
Bir de bu durumda genelde doktorlar progestan veriyor, doktorunla görüşürsen verebilir.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

bende de cok olurdu hamileligin basindan sonuna kadar hep oldu. ilk oldugunda adet olmam gereken gundu kahverengi akinti olmustu yerlesme kanamasi demisti doktor

Canım Hiç stres yapma. Bir çok hamilelikte oluyor lekelenmeler, kırmızı olmadığı sürece sorun olmaz ama tabi ki dikkatli ol. Elinden geldiğince dinlen, uzan, kendini yorma.en önemlisi stres yapma, başına ne gelecekse engel olamazsın zaten ama stres seni kötü etkiler, iyi düşünmeye çalış.
Bir de bu durumda genelde doktorlar progestan veriyor, doktorunla görüşürsen verebilir.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Çalışıyorum canım :KK43: Allah tan masa başı işim çok hareketli değil işim elimden geldiğince kalkmamaya çalışıyorum inşallah bir şey olmaz zor buldum kaybetmek istemiyorum her şey Allah tan gelecekse de ondan gelsin ama Allah tan kanamam yok sadece kahverengi akıntım var açık renkli :KK43:

henüz çok küçük oldugundan ultrasonla görünmez dedigi gibi ama tekrar bi hcg degerini görmek isteyebilir doktorun hala da artış var mi gebelik devam ediyor mu diye, bide büyük ihtimal progestan adında düşük önleyici hap ve igne verecek,bugün bende de oldu ordan biliyorum, sen bence doktorunun beklerken acile gidip tahlil yaptir.
eski konularindan biliyorum uzun zamandir bebek istiyordun.Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.2015 aralikta dogum yapacaklar topigine bekliyorum

Bende olmamıştı ama çok duyuyorum çevremde, kahverengiyse yerleşme kanamasıymış

Bende ilk aylarda aynı durumu yaşadım, ilkinde doktoruma gittim sordum yerleşme kanaması oldugunu soylemişti. Yinede ilk fırsatta doktorunuzla görüşün, içiniz rahat eder.
Hayırlısi olsun, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeginizi.

Lekelenme çok doğal tatlım korkma , bendede olmuştu .. Kırmızı kan olmadığı sürece hiçbirşeycikler olmaz korma.. Hayırlı uğurlu olsun bebişin :21:

Bende ilk aylarda aynı durumu yaşadım, ilkinde doktoruma gittim sordum yerleşme kanaması oldugunu soylemişti. Yinede ilk fırsatta doktorunuzla görüşün, içiniz rahat eder.
Hayırlısi olsun, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeginizi.

Allah ım inşallah bir şey olmaz teşekkür ederim cnm :KK43:

X