Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kızlar yardım edin lütfen ya :(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

melissak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
130
2
Merhaba kızlar... Şu anda gerçekten çıldırmak üzereyim ya. Saçlarım önceden kalındı şimdi ise elimle tutuyorum ve incecik. Gerçekten baya inceldi. Fotodaki gibi olsun istiyorum. Lutfen bana yardım edin ya. Saçlarımın daha gür, kalın ve hacimli olması için ne yapmalıyım? Deneyenler, bilenler varsa lütfen yardım edin :KK43:(

Tesekkurler..

Eklentiler

• IMG_20150128_194448.jpg
    IMG_20150128_194448.jpg
    229,5 KB · Görüntüleme: 193
Canim çam terebenti al sisenin yarisini sampuanin icine dok onunla yika ben acayip daydasini gordum kokusu yikarken kokabilir amakurutunca kokmuyor

Canim çam terebenti al sisenin yarisini sampuanin icine dok onunla yika ben acayip daydasini gordum kokusu yikarken kokabilir amakurutunca kokmuyor
evet bende cok faydasını gördüm bebek sampuanına koyuyorum sisenin yarısı kadarını neredeyse sampuan sıvılasıyor iyce ama saclarım artık sağlıklı bu sayede cok memnunum hızlı da uzuyo tabi sağlıklı olduğu icin

Zeytinyağlı sabun olabilir belki bayağı güçlendiriyor. Bir de sarimsak cok iyi gelir (hatta en iyi gelen o) ama onun da kokusu siniyor benim arkadasim bir sure kullandi sonrasinda ne zaman saclarini duzlestirse fön cektirse vs yani sıcak uygulandiginda bariz sarımsak kokuyor. Ama çok sorun olacagini zannetmem sonucta sadece duzlestirirken bi sarimsak kokusu

Yarim sise cam terebentin cok degil mi??cok sulandirmaz mi sampuani siz hep o kadar mi koyuyorsunuz bi de ne kadarkik sampuana

Merhaba kızlar... Şu anda gerçekten çıldırmak üzereyim ya. Saçlarım önceden kalındı şimdi ise elimle tutuyorum ve incecik. Gerçekten baya inceldi. Fotodaki gibi olsun istiyorum. Lutfen bana yardım edin ya. Saçlarımın daha gür, kalın ve hacimli olması için ne yapmalıyım? Deneyenler, bilenler varsa lütfen yardım edin :KK43:(

Tesekkurler..
Isırgan otlu şampuan kullan..içinde çinko olan besinler tüketin. muz yumurta yeyin. 1 ay sonra dipten çıkanları görürsünüz.

Zeytinyağlı sabun olabilir belki bayağı güçlendiriyor. Bir de sarimsak cok iyi gelir (hatta en iyi gelen o) ama onun da kokusu siniyor benim arkadasim bir sure kullandi sonrasinda ne zaman saclarini duzlestirse fön cektirse vs yani sıcak uygulandiginda bariz sarımsak kokuyor. Ama çok sorun olacagini zannetmem sonucta sadece duzlestirirken bi sarimsak kokusu

O kokuya dayanamam ya. Bayilirim heralde

Ya ben hep duslestiriyodum biraktim duzlestirmeyi. Ama suan ince ve kalin olsun yani boyle duzlestirdigim zaman baya gur olsun su fotodaki kiz gibi. Bu seyi kullanirsam istedigim gibi olur mu?

Sarimsagin kendisini degil de yagini al sur..aktarlarda vardir..kokar ama napcen iste..sur ve uzun sure beklet tum gece mesela kafanda kalsin...ve sac duzlestirici kullanma arti kuafore fone de gitme uzun sure dogal haline birak kendine gelsin biraz..anladigim kadariyla baya zarar vermissin..uclarindan da aldir..saglikli uzasin..

Yarim sise cam terebentin cok degil mi??cok sulandirmaz mi sampuani siz hep o kadar mi koyuyorsunuz bi de ne kadarkik sampuana
Hayir cnm cok sulandirmiyor zaten sisesi kucuk onun yarisini sampuan sisesine dok gercekten acayip kalinlastriyor guclendiriyor cok iyi canim bak sarimsakta denemeye kokuya katlanmaya deger oda cok guclendirir gurlestirir benim stresten hemen saclarim dokulur ama cam terebentini bir yio kullandim saclarim okadar kalinki smdi dojulse ble incelmiyor :))

Saçlarını bir süre rahat bırak nefes alsın. Boyama, düzleştirme. Bende de vardı duştan sonra 1 damla argan yağı sürmek dışında hiçbir şey yapmadım. Boyamayı vs bıraktım, 1 senede gürleşti.

X