- 23 Mart 2023
- 148
- 28
- 18
- 30
- Konu Sahibi yudum zorunlu
-
Yumurtlama doneminiz gibi geldi yumurta catladiginda lekelenme ve agri olabiliyorKizlar gecen ay düsük yaptim ustune adet gordüm bitti bügün pembesi leke geldi adetim biteli 11 gün oldu acaba nedir açık pembe
Devam ediyor mu lekelenme döngünün kaöıncı günündesinizIlk defa yasiyorum boyle birsey
Düşükten sonra ne kadar lekelenme oldu ve lekelenmeniz bittikten sonra mı adet oldunuzKizlar gecen ay düsük yaptim ustune adet gordüm bitti bügün pembesi leke geldi adetim biteli 11 gün oldu acaba nedir açık pembe
Şaka mısın sen döngü ne demek bilmiyo musunDöngü ne oluyor
Hayır bilmiyorum bunun neyi tuaf yumurtlama ne oluyormus bunu bile yeni ohrendim nedemek oldugunu hamile kalma olasiligi yumsekmi neymisŞaka mısın sen döngü ne demek bilmiyo musun
Bilmemek ayıp değil de, bu zamana kadar öğrenmemen ayıp bir kadın olarak adet döngüsü yumurtlama döngüsü vs öğren bi zahmetHayır bilmiyorum bunun neyi tuaf yumurtlama ne oluyormus bunu bile yeni ohrendim nedemek oldugunu hamile kalma olasiligi yumsekmi neymis
Bilmemek ayıp değil de, bu zamana kadar öğrenmemen ayıp bir kadın olarak adet döngüsü yumurtlama döngüsü vs öğren
İnternetten baktığınla anlamıyosan burdan da anlamazsın burda da kimse sana karşılıklı sesli anlatmıyor burda da yazı şeklinde göreceksin tabi kafan alırsa bu yazdığımı anlarsın yanlış anlama kendin dedin kafam almıyo diyeAllah şifa versin akıl zor hastalıkBasima bir olay geldikten sonra unuttum analadinmi internetten bakip arastirma yapsamda almiyor kafam bir kisi bana anlatmasi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?