Kizlar yardim edin lütfen.

gulbakisli34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
11
0
36
İstanbul
Simdi söle bisey oldu: Biz cok kisa süre ciktik, sonra o ayrilnak istemisti, kabul etmistim. Ayni okuldayiz hep karsilasiyoruz. Bakismalar falan derken bu sefer bu beni kiskandirmaya calismisti bende apacik belli ettim kiskandimi. Ardindan beni bir erkekle konusurken gôrdü, ama gercekten sadece arkadasiz, bunu da biliyor. Bu sefer o kiskanclik yapti, delirdi sanki. Sizce neden???

Kiskandığına emin misin? Öyleyse senden hoşlanıyordur apaçık. Ama ben böyle oyunlarla uğraşmayın derim, istiyorsan cesaretini topla git konuş, sevdiğin insan oyunlarla bekletilmemeli. İkiniz içinde geçerli tabi. :)

Cvp icin tsk :) evet eminim, kiskandi. Yanimdaki cocuk bile farketti. O ayrildigi icin, onun ilk adimi atmasi gerekiyor diye dusunuyorum, onun icin birsey yapamiyorum...

kaç yaşındasın bilmiyorum ama...aklıma lise yılları geldi...bence bu tür kıskandımı kıskanmadı mı mevzularına girme...belliki onun ayrılmak istemesi seni yıpratmış...ama buna izin verme seni gerçekten seviyorsa zaten bir süre sonra belli eder..bence kendini ağırdan sat...onunla ilgilenmiyormuş gibi yap...hani apaaçık kıskandıgımı belli ettim diosun ya...bundan sonra belli etme...karşılaştıgında bile takma onu sallama...nacizane fikirlerim bunlar...sevgiyle kal

Tsk ederim :)bundan sonra oyle yapmayi denicem.

eğer kıskandığından eminsen, sana karşı birşeyler hissediyordur.. sen de hissediyorsun çok belli :) bence msj at ona konuşmamız lazım diye. buluştuğunuzda da neydi o geçen günkü halin de ben seni anlamıyorum hem ayrılmak istiyosun hem de başka çocuklarla konuşmamdan rahatsız oluyosun falan de işte. ne düşünüyosun ne yapmaya çalışıyosun açıkça söyle bana ona göre davranalım de. açık açık söyle işte ne düşünüyorsan.. kaybedeceğin hiçbirşey olmaz ama kazanacağın birşeyler olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…