Tesekkur ederim dusuncelerin icin ama yapma etme demekle de olmuyor iste ufffCanım, sana daha önce yazdığım için ne yapman gerektiğini şu yazdıklarını okumak beni çok üzdü. O kadar üzüldüm ki keşke elimde imkan olsa, ip adresinden bağlandığın yerin adresini bulsam da kapına dayansam, elimle seni doktora götürebilsem dedim. Daha başka ne diyeyim ki sana ben? Ancak annen gibi, yapma çocuğum, yapma evladım mı diyeyim. Ah be çocuk, Allah yardımcın olsun.
geçmiş olsun. öncelikle neden orda psikoloğa ya da psikiyatriye gidemiyosun. bide Türkiye ye gelebilme imkanın varsa burda bi psikoloğa ya da psikiyatriye git
turkiye ye gelebilirmiyim bilmiyorum lise ye gidiyorum burda gidemememin sebebi doktorlar iyi degil iyi ama burasi avrupa ya daha da resit olmadigim icin direk aileme suc atiyorlar :///
anladım canım. saçlarını yolmaya başladığın anda daha fazla yolmamak için o anda resim yapabilirsin bişeyler örebilirsin. ya da küçük bi top al kendine sürekli onu sık. evde egzersizler yap egzersizleri yaparken burnundan derin nefes alıp yavaşça ağzından ver çok rahatlatıcı oluyo
hepsini denedim ama hic biri olmuyor ya sanki otomatikmen oluyor farkinda degilim oldugunun :/
Onların hiç biri ise yaramıyor şapkayı ne yapıp edip yirtip geri koparıyorum o şekil yani .sevdeyken saçına bone tak dışarı çıkarkende değişik aksessuarlar tak elin saçına gitse bile eline saç gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?