kizlar yardim edin lutfen :(

ellan17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
177
3
38
İsveç
selam kizlar k.bakmayin rahatsiz ediyorum ama sunu demem lazim benim yasim 17 ve buyuk bir depresyonun sonunda saclarimi koparmaya basladim gecen sene kis zamaniyi saclarimi yolardim ellerim kendi kendine yapoiyordu yani söyle deyim kafamdaki saclarin yarisi gitmisti kel olmustum resmen 2 ay sonra annem fark etti ama piskologa bu yasadigim ulkede asla ama asla gidemem avrupada yasiyorum neysem simdi sorunlarim yavas yavas gitmisti 2-3 ay hic oynamadim saclarim cikti duzeldi ama bu son iki gundur cok yoluyorum napacam ben ya geri geldi elimi tutamiyorum elim sacima gitti icin de daha kolay kopuyor piskologa gidemem annemgile de diyemem bana kizip duruyiorlar zaten elimi sacimda görunce yapma diyorlar ya sanki ben yapmak mi istiyorum tabiki istemiyorum ama elim bu son 2 gundur sacimda bugun 15--20 koparmisimdir napacam ben yaaaaa ((( saclarimi kaybetmek istemiyorum ne yapacam ya

geçmiş olsun. öncelikle neden orda psikoloğa ya da psikiyatriye gidemiyosun. bide Türkiye ye gelebilme imkanın varsa burda bi psikoloğa ya da psikiyatriye git

Canım, sana daha önce yazdığım için ne yapman gerektiğini şu yazdıklarını okumak beni çok üzdü. O kadar üzüldüm ki keşke elimde imkan olsa, ip adresinden bağlandığın yerin adresini bulsam da kapına dayansam, elimle seni doktora götürebilsem dedim. Daha başka ne diyeyim ki sana ben? Ancak annen gibi, yapma çocuğum, yapma evladım mı diyeyim. Ah be çocuk, Allah yardımcın olsun.

Tesekkur ederim dusuncelerin icin ama yapma etme demekle de olmuyor iste ufff 8

geçmiş olsun. öncelikle neden orda psikoloğa ya da psikiyatriye gidemiyosun. bide Türkiye ye gelebilme imkanın varsa burda bi psikoloğa ya da psikiyatriye git

turkiye ye gelebilirmiyim bilmiyorum lise ye gidiyorum burda gidemememin sebebi doktorlar iyi degil iyi ama burasi avrupa ya daha da resit olmadigim icin direk aileme suc atiyorlar :///

turkiye ye gelebilirmiyim bilmiyorum lise ye gidiyorum burda gidemememin sebebi doktorlar iyi degil iyi ama burasi avrupa ya daha da resit olmadigim icin direk aileme suc atiyorlar :///

anladım canım. saçlarını yolmaya başladığın anda daha fazla yolmamak için o anda resim yapabilirsin bişeyler örebilirsin. ya da küçük bi top al kendine sürekli onu sık. evde egzersizler yap egzersizleri yaparken burnundan derin nefes alıp yavaşça ağzından ver çok rahatlatıcı oluyo

hepsini denedim ama hic biri olmuyor ya sanki otomatikmen oluyor farkinda degilim oldugunun :/

çok geçmiş olsun cnm ama bian önce çözüm bulman lazım mutlaka orda yaşayan sana yakın bi türk psikolog veya psikiyatrist vardır internetten derin bi arsştırma yap kendine bi ugraş bul destek almadan çözebileceğin bir sorun değil bence mutlaka bilimin buna bi açıklaması vardır şimdi ulaşamıyorrum yapamam diye bişey yok tatlım

ailenle konuş sağlık herşeyden önemli okusun araştırsınlar öyle kızmayla yapma demekle olacak birşey değil bu

psıkolojık bır rahatsızlık...

kesınlıkle yardım alman lazım..

annenı babanı al karsına ben bu sekılde yasayamıyorum ya turkıyeye gıdelım benı doktora goturun yada burada dıyın tanıdık falan ne bılıyım anne baba değil mi bulsunlar çaresini..

netı de ver ellerıne bıraz baksınlar.. yapma etme demekle olmaz.. baskı kur aılene..

geçmiş olsun canım..öncelikle şunu diyim her şey irade ile ilgili eğer sen baştan kabullenirsen zaten ne yaparsan yap bu sorununu yenemezsiz..mutlaka bunun bir sebebi vardır şuna dikkat et neyi düşündüğün zaman ya da ne tür bi sıkıntı yaşadığın zaman saçını yolmaya başlıyosun? bunu fark ettikten sonra bu olumsuz düşüncelere daldığın gibi elinin saçına gideceğini biliyosun onu hissettiğin gibi ailenin yanına git onlarla zaman geçir en azından onların yanında yapamıyosun.demek ki korku olduğu zaman yapmıyosun kendini tutabiliyosun..dediğim gibi önce yapmama konusunda önce kendin kabul etmelisin her şey bize bağlı irade yani..tabi bunlar benim kişisel fikrim inş en yakın zamanda atlatırsın canım..

Dr a gidemezsin o olmuyo bu olmuyo biz napalım burdan sana yavrucum sevgili bul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…