- 1 Temmuz 2016
- 49
- 25
- 3
- 31
- Konu Sahibi Nazli Aliyeva F
-
Kaliniyo canim. Bende adetkizlarrr bi shey sorucam adet bitiminden 2 gun sonra hamile kalinir mi?? kimde boyle shey oldu? 5 temmuzda adet oldum bu gun 13cu gunum ama ben kendimi hamileymishim gibi hiss ediyorum, karnimda acayip shishlik var, 2 gun once kahverengi akintim oldu, midem de bulaniyo
Bende adet bitiminden 3 gün sonra hamile kaldim. Şuan 6 aylik hamileyim. Demek ki oluyo. 10 yıl aradan sonra hic beklemiyodum ama takdiri ilahi işte.kizlarrr bi shey sorucam adet bitiminden 2 gun sonra hamile kalinir mi?? kimde boyle shey oldu? 5 temmuzda adet oldum bu gun 13cu gunum ama ben kendimi hamileymishim gibi hiss ediyorum, karnimda acayip shishlik var, 2 gun once kahverengi akintim oldu, midem de bulaniyo
inshAllah yanilmiyorum ama bence ben de hamileyim bakalim nolucakKaliniyo canim. Bende adet
Bende adet bitiminden 3 gün sonra hamile kaldim. Şuan 6 aylik hamileyim. Demek ki oluyo. 10 yıl aradan sonra hic beklemiyodum ama takdiri ilahi işte.
bende hic oyle shey olmamishdi lekelenme falan ilgilendigin icin teshekkur ederim canimŞu an yumurtlama dönemindesiniz. Bende de yumurtlama dönemi leke geliyor arada. Bugünleri iyi değerlendirin.
canim bakdim shimdilerde yumurtlama donemindeyimCanım internetten ovulasyon dönemini hesapla.
İmkansız değil ama zor...
Insallah sizde hamilesinizdir. Ben anlamamistim hamile kaldigimi. Sadece gece gec saatlerde canim salata istiyodu. Onun dışında baska bir belirtim yoktu. Tabi günüm gecene kadar anlamadim hamile oldugumu. Allah isteyen herkese nasip etsininshAllah yanilmiyorum ama bence ben de hamileyim bakalim nolucak
canimCanım internetten ovulasyon dönemini hesapla.
İmkansız değil ama zor...
inshAllah canim benim o kadar cok istiyorumki her sheyi kafama coo takiyorumInsallah sizde hamilesinizdir. Ben anlamamistim hamile kaldigimi. Sadece gece gec saatlerde canim salata istiyodu. Onun dışında baska bir belirtim yoktu. Tabi günüm gecene kadar anlamadim hamile oldugumu. Allah isteyen herkese nasip etsin
canim bakdim shimdilerde yumurtlama donemindeyim
Gecikme olmadan testte çıkmaz kiO kadar endiseliysen hemen bir nobetci eczane bul ve hamilelik testi al
Büyük ihtimalle psikolojik belirtilerin canım gecikme olmadan hamilelik belirtileri kendini pek belli etmez çünkü, kendimden biliyorum ilk beş ay sürekli kusmuş ve kokulara aşırı hassas biri olarak ilk belirtim adet gecikmesi idi.kizlarrr bi shey sorucam adet bitiminden 2 gun sonra hamile kalinir mi?? kimde boyle shey oldu? 5 temmuzda adet oldum bu gun 13cu gunum ama ben kendimi hamileymishim gibi hiss ediyorum, karnimda acayip shishlik var, 2 gun once kahverengi akintim oldu, midem de bulaniyo
Allah gönlüne göre versin. Fazla kafana takma belirtilerin strese bagli da olabilircanim
inshAllah canim benim o kadar cok istiyorumki her sheyi kafama coo takiyorum
inshAllah canim benim teshekkur ederimAyy heyecanlandım şimdi canım ya...
Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir
de zaten adetin 7ci gunu diyorum canim , hemin gun hamile kalinir mi?Zor canım daha çok adet bitimini takiben 7-14. Günler şanslı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?