kızlar yardım edin lütfenn

sarisin143

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
2
0
6
35
Adana
Ben lisede okuyorum ve bu sene öğretmenime aşık oldum. Hocam evli ve çocuğu var. Aramızda çok fazla yaş farkı var o yüzden Karşılık vermeyeceğini biliyorum. Yine de aklımdan çıkaramıyorum. Hislerimi belli edecek hiçbir şey yapmıyorum ama nedense anladı gibime geliyor. nöbetçi olduğu zaman karşılaşınca merhaba diyorum sonra diğer öğrenciler falan araya girince bana cevap vermiyor. sanki anlıyor ve umut vermemek için bana karşı hareketlerine dikkat ediyor gibi hissediyorum. Çok kötü durumdayım lütfen yardım edinn

bu aşk değilde hoşlantı olabilir mi ?
bi de anlamış olucağını zannetmiyorum merhaba demekle kimse kimseye aşkını ilan etmiş sayılmaz bende lisedeyken hocalarla konuşurdum merhaba günaydın vs derdim ve hocaların çoğu erkekti o zaman onların hepsi deselerdi ki aha bu kız bana aşık olmuş

bende lise 1 de böyle birşey yasamıstım ama ınan sımdı guluyorum. bılıyorum hep onu düşünüyosun seviyorum diyosun evli olduğu için ağlamak istiyosun acı çekıyosun onunla konusmak ıstıyosun.ama ınan bana bir süre sonra neymıs bu cocukluk dıyeceksın :) güleceksın hatta ılerde anlatabılecegın bı anı olarak kalacak. hoşalndıgını belli ettıgını o yuzden sana cevap vermediğini dusunuyorsan sende gerı cek kendını sakın bıle bıle lades deme. unutma bu bır gecıcı dönem ve bunun sevgı değilde hayranlık oldugunu anlayacaksın.

Adam yaş farkından değil öncelikle evli olduğu için karşılık vermez.

O yaşlarda olur böyle şeyler ki hocan emin ol anlamıştır bakışından vs. çünkü öğretmenlerin başına çok sık geliyo bu tür olaylar.

bende edebiyat hocama aşıktım ki bi ben değildim aşık olan ahh ahh ne hayaller oda biliodu iyice makaraya almıştı beni sonra o his sadece çoook sevdiğim öğretmen olduğu gerçeğini anlattı bana acayip anlaşıyoduk ki kaliteli öğretmendi ahh lise yılları geçer zaten yaa dert etme üniversiteli olunca çoktaan unutmş oliciksin

canım tamamen gecici hisler senin yaşlarındayken senin gibi duygular yasayan arkadaslarım olmuştu bence sakın duygularını acmak gibi bir hata yapma cünkü her ne kadar öğretmen de olsa karsıdakinin ne karakterde olduğunu bilemiyoruz ve ne tür karşılık vereceğini senin bu duygularından yararlanmak isteyip istemeyeceğini bilmiyoruz (ki bu şekilde yararlanmaya calışan bir oğretmen gormüştüm) yani bu durum gecici bunu bil ve lütfen bu sürecte icinde yaşa

Her insanın hayatında olmuştur böyle şeyler...

Gelip, geçici hisler ve insanlar sevgi, aşk, hoşlantı vs... hislerin bir çoğunu bir tutuyor oysa hepsi bir birinden farklı şeyler ayırt edemeyince aşk olur, seviyorum olur, olur da olur...

Okulun bütün kızlarının aşık olduğu bi öğretmenimiz vardı... Bi ben değildim... Bi gün derste keman çalarken benim karşımda durdu ...Ben dalmış gitmişim bakmıyorum bile... Teneffüs zili çaldığında bütün kızlar başıma gelip noluyor demişti
Ben de şaşırmıştım

Ahh canım, inan ki bi kaç yıl sonra kendine güleceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…