kızlar yardım edın lutfennn

yumurcek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
122
0
96
Afyon
kızlar yardım edın lutfenn adet tarıhını 4 gun gectı tes yaptım cıkmadı ama hanı c t var c altında cıkmadı ortada cıkdı bozukmu kılomen ve catlatma iğnedsı oldum normalde 15 gun cıkıyor dıyorlar yardım edın lutfen akıntım cok belım ağrıyor kasım ağrıyor belırtıler var:Saruboceq:

kızlar yardım edın lutfenn adet tarıhını 4 gun gectı tes yaptım cıkmadı ama hanı c t var c altında cıkmadı ortada cıkdı bozukmu kılomen ve catlatma iğnedsı oldum normalde 15 gun cıkıyor dıyorlar yardım edın lutfen akıntım cok belım ağrıyor kasım ağrıyor belırtıler var:Saruboceq:

Arkadaşım inşallah vardır diyorum :Saruboceq: ve bence testi tekrarla eğer varsa çıkar emin ol Bende bu gün öğrendim ikinci kez hamile kaldığımı Benimde ikinci çizgi çoook silik çıktı daha 1 gün geçti 2-3 gün sonra tekrar yapmalıyım Ama sana tavsiyem testi mutlaka tekrarla olmasaydı kesin tek çizgi çıkardı diyorum ben... hihoyyyt olabilir yani Merak ederim kız yaz yine sonucu....:1rolleyes:

Bazen testlerde kayma oluyor. Sen 2 çizgiyi hafif de olsa görüyorsan nerede olduğuna takılma. Bence hiç idrar testi ile uğraşma. Git kan testi yaptır. Kesin sonucu al.

selam inşallah hamilesindir bende böle gecikme olunca 2 günde bir test yaptım 8.ci gün pozitif çıktı bence bi test daha al ama bi hafta dolsun öle kan testi yaptırma bence onu ancak doktorlar isteyebilirmiş ban öle demişlerdi ama inşallah olur hiç stres yapma

sağ lun kız lar test yıne yaptım cıkmadı adet olmadım belırtıler devam edıyor hale

canım ya bana ilk hamileliğimde olmuştu Hamilelik psikolojisinden arındır kendini, psikolojik olarak zaten gelmez regl"in Allah korusun dış gebelik ihtimali bile olabiliyor... Bende bu psikolojiyle çok geciktirdim kendimi... Eğer yok çıkıyorsa yine de emin olmak için bi dr"a görün sadece kendine olur sıkıntın... :1hug:

Back
X