o kadar kötü ve çaresiz durumdayım ki anlatamam. 1.5 yıl çıktığım adam beni deli gibi seven her şeyime karışan kıyafetime arkadaşlarıma görüştüğüm herşeye iyice agresif hareketler göstermeye başlamıştı. en son olayda aramız kötüleşmişti ben çok yoğun çalışıyordum ve onunla ilgilenemiyordum. birgün ona sürpriz yapmak için evine gittim bana bağırdı sen beni basmaya geldin buraya dedi. bende gitmek istedim evden beni hırpaladı filan sonra ben kriz geçirdim. beni sustururken dudağımı patlattı bende bu olayın üstüne ertesi gün bastım gittim 2 ay görüşmedik yanlız arada konuşuyorduk ben dönmedim fakat zamanla onu iyice özlemeye başladım ve hayatına başka başka kadınlar girdiğini duydum. hep beni suçladı ama sen yaptın senin yüzünden dedi ben onlarla sadece takılıyorum dedi. bense hayatıma hiç kimseyi sokmamıştım. ve en son dayanamadım mesaj attım seni özlüyorum diye bana ben mutluyum saygı duyacağına inanıyorum dedim. bende beni sevmediğini duymak istiyorum dedim sevmiyorum dedi ağla zırla kendime gelemedim. günlerce yemek hiç yemedim sakinleştirici filan içtim ama yinede toparlanamıyorum ve bugün hala o kızla tatilde olduğunu öğrendim beynimden aşağı kaynar sular döküldü. neyse bu bana mesaj attı şehir dışındayım geldiğimde yüzyüze konuşuruz dedi ve hala o kızla tatilde ne yapacağımı bilmiyorum
aslında arada çok detay var konuştukça sizler soru sordukça onlarıda anlatırım. beynim resmen karıncalanmış durumda kendime gelemiyorum beni bu kadar sevdiğini söyleyen adam nasıl bu kadar kısa sürede bu kadarını yaptı bana bu kadar acı çektirebiliyor ben onun en zor anlarında hep yanındaydım
kabullenme tabıkı ne halı varsa gorsun pıslık bosversene nefeste alacaksın yasayacaksın da onsuz hatta yenı bırını bıle alacaksın hayatınabu yaptıklarını kabullenebilir miyim bilmiyorum ama onsuz da nefes alamıyorum
sakin olamıyorum içim yanıyor kızlar ölüyorum sanki hala benimlene konuşabilir ki anlamıyorum mesaj da atamıyorum bu sefer hiç konuşmaz diye bide yanında sevgilisi mi ne bokuysa o var diye facebook tan atıyor mesajonce sakın ol sen ıstemedgın zaman kımse bısey yapamaz sana sen buna o fırsatı verıyorsun
ya bırak sunu Allah askına bu kadar mı muhtacsın bosversene adam yanında sevgılısı varken msj atıyor sana bıde konuscaz dıyo sen durmus beklıyorsun bnm senle konuscak hocbıseyım olmaz deyıp postalasana sunu degermı ya yazık gunahsakin olamıyorum içim yanıyor kızlar ölüyorum sanki hala benimlene konuşabilir ki anlamıyorum mesaj da atamıyorum bu sefer hiç konuşmaz diye bide yanında sevgilisi mi ne bokuysa o var diye facebook tan atıyor mesaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?