kızlar yardım edin nolur

sevdaelanur

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
183
119
47
Kizlar benim derdim 2 bucuk yaşındaki kızım.biz almanyada yaşıyoruz 2 bucuk ay önce kızım ilk defa türkiyeye geldi.2 ay kaldık.ama bu iki ay hep kabızdı.3 4 günde bir kakasını yapıyordz.2 hafta oldu geleli almanya ya ama hala kabızlığı gecmedi. Acı cekiyor yavrum kakasını yaparken ağlıyor .. doktor hava değişi dedi. Zamanla düzelir felan dedi. Bana evde kabızlığını gecirecek seyler yapabilecegim tarifleriniz varsa yardimci olun nolur..

Merhaba hemen etkili olacak en guzel yontem kayisi taze veya kuru taze bulamazsaniz kurusunu alin hemen kaynatin suyunu icirin kayisi suyu yani daha da acili hazir meyve suyu kayisili hemen etki eder gecmis olsun

Kayısı çayı acayip iyi geliyor bende ramazanlarda kabız olurum iki tane içtimmi düzeliyorum. Tabi o bebek olduğu için iki tane çok gelir. Yarım kayısı çayı çok iyi gelir.

Canim geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığina kavuşur.

Yedirebilirsen bolca üzüm yedir. Cocuklar sever genelde zaten. Mevsimindeyiz ama oralarda da vardır inşallah.

Kayisi cayi var evde yapayim hemenr. Uzumle arasi yok canim maalesefd. Birde cocugumun psikolojisi bozzldu.kakasi gelse dahi aciyacak diye yapkiyor yavrum. Annecim aciyor yapmiycam diyor

Siyahi daha iyi olur gun kurusu diye satilir dogal olani o oluyo hemde evinizde bulundurmus olursunuz tahminimce eder ama yinede etmez ise eczaneye gidin bisey veririler illaki opun benim yerime tatli kizinizi

Kayısı suyu veya çayı. Salatalık ver eline bolbol yesin . patates yedirme.

Arkadaşlarında dediği gibi kayısı iyi gelir.
Ve poposuna vazelin sürün kakasını yapmadan önce, daha rahat yapar en azından acımaz.
Sonrasında bepanten sürebilirsiniz orda oluşan tahrişe iyi gelir.
Geçmiş olsun.

1tatlı kaşığı zeytinyağı içir 2-3saat içinde söktürür..

Ben kızıma öyle yapıyordum..

X