Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ebru hklisin ama yüz göz olmamayı nasl başarıcam
Fake yazdgin için resim koydum belki yaptıgn yorumdan utanrsn diye ayrıca o kapalı resmle suanki resmdeki
Nasl bagdastiramdin anlam vermedim dikkatli Baksan ikisinde aynı kişi olduğunu anlrdn
Fake yazdgin için resim koydum belki yaptıgn yorumdan utanrsn diye ayrıca o kapalı resmle suanki resmdeki
herkesin karakteri farklıdır burda herkes kendi yorumunu yazıyo kimsede kimseyi hesap sorar gibi fikrinden dolayı yargılayamaz sende öyle. Benim annem babam olmasa kaynanama giderdim, hiç mi arkadaşım yok bi arkadaşımın yanına giderdim bi akrabamın yanına giderdim, hiç mi olmadı adamı evden gönderirdim gerekirse sokakta yatardım ama yinede o adamın yüzüne bakmazdım. okumuyo musun adam üzerime yürüdü diyor üstelik hamileyken karakolu arardım o adam için uzaklaştırma alırdım. Artık devlet isteyen herkese avukat veriyor o adamın donuna kadar alırdım o mesajı belgeleyip. Ne kadar güçlü kadınlar var bu ülkede biliyo musun ne hikayeler biliyorum böyle maddi özgürlüğüm yok ben bu ne yapsa katlanmak zorundayım yoksa ekmek bulamam dersek bütün maddi özgürlüğü olmayan kadınlar aldatılma potansiyeli en yüksek kadınlar haline gelir. Evet güçlü olsun ani kararlar vermesin sakinleşsin ama bu sürede o adamın yüzüne nasıl bakıcak ben işin burasındayımMaddi imkanın olsun olmasın boşan diyen SİZsiniz.
Ben de diyorum ki maddi imkansızlıklar içinde boşanırsa ne yapacak?
Benim tavsiyem evden çıkmaması..
Kocasıyla bu süreçte yüz göz olmaması..
Yani affetmiş gibi yapıp pasif kalmaması ya da sürekli bu konuları tartışmaması..
Çünkü hemen çıkıp gidemez o evden.. Maddi imkanı olmadan..
gereksiz bir hamle olur ne diyeceksin kocamın yakasını bırak mı? peki ya o size düş artık yakasından derse, hiç gerekyok böyle hareketlere benceSizce kadını aryip konussam akşam vercegi tepkiden korkuyorum
"Crop"lamış demiş arkadaş. Yani kesilmiş demek oluyor, sanırım baş kısmınız fotoda gözükmüyordu.Başını coraplamis ne ya ? Dikkatli kelimeler seçmeyi dene
herkesin karakteri farklıdır burda herkes kendi yorumunu yazıyo kimsede kimseyi hesap sorar gibi fikrinden dolayı yargılayamaz sende öyle. Benim annem babam olmasa kaynanama giderdim, hiç mi arkadaşım yok bi arkadaşımın yanına giderdim bi akrabamın yanına giderdim, hiç mi olmadı adamı evden gönderirdim gerekirse sokakta yatardım ama yinede o adamın yüzüne bakmazdım. okumuyo musun adam üzerime yürüdü diyor üstelik hamileyken karakolu arardım o adam için uzaklaştırma alırdım. Artık devlet isteyen herkese avukat veriyor o adamın donuna kadar alırdım o mesajı belgeleyip. Ne kadar güçlü kadınlar var bu ülkede biliyo musun ne hikayeler biliyorum böyle maddi özgürlüğüm yok ben bu ne yapsa katlanmak zorundayım yoksa ekmek bulamam dersek bütün maddi özgürlüğü olmayan kadınlar aldatılma potansiyeli en yüksek kadınlar haline gelir. Evet güçlü olsun ani kararlar vermesin sakinleşsin ama bu sürede o adamın yüzüne nasıl bakıcak ben işin burasındayım
dışardan konuşması kolay diyosun ya bunları anlamak için evli olmak yetiyo biliyo musun bekar olsam maddi özgürlüğüm olsa o zaman bana diyebilirdin sana konuşması kolay yaşamamışsın diye ama bende evliyim benimde maddi özgürlüğüm yok onu yazarken annesinin ve babasının onun arkasında olmadığını kaynanasıyla arasının kötü olduğunu bilmeden yazdım ama emin ol kendimi gerçekten onun yerine koyabiliyorum yaşadığı acıyı hissedebiliyorum aynı durumda ben olsam - ki Allah kimseyi bu duruma düşürmesin ben bunu yapardım. Sen yapmazdın . bu kadar basit yani kişisel farklılıklar.Katlansın diye bir cümle kurdum mu ben..
O işler o kadar kolay değil onu anlatmaya çalışıyorum..
Dışarıdan konuşmak çok kolay..
Ben de yaşamasaydım tüm bunları belki sizin gibi ben de akıl verirdim..
Ben size hesap sormadım ayrıca..
Maddi imkan olsun olmasın boşan dediğiniz için napsın dedim..
Ben de boşandım hem de iki küçücük çocuğumla..
Çalışıyorum iyi gelirim var.. Ailem yanımda..
Ama o kararlar öyle kolay kolay verilemiyor..
Elbette ki boyun eğemeyecek.. Ben de eğmedim ve hiçbir kadının eğmesini istemem.
Sokakta yatarım demek te kolay..
Ben sadece evlatlarım için sokakta yatarım..
En son ihtimaldir o da..
Ama sırf şu durumda küçük çocuğumu alıp karnımda bebeyle gidip sokakta yatmam.
Kayınvalidesiyle de problemleri varmış baktım eski konularına..
Barodan ücretsiz vaukat talep edebiliyor evet doğru.. Peki mahkeme günü ne zaman olacak..
Adamın en fazla maaşının yüzde otuzunu nafaka olarak alabiliyorsunuz..Tedbir nafakası bağlanacak da ertesi gün bağlanmıyor o da..
Tazminat alsa ne olacak? Adamın parası yoksa verecek icraya parça parça alacak..
Öyle kolay değil..
Doğru adımlar atması gerekiyor..
Adamın yüzüne bakmayacak tabi..
Haklıyken haksız duruma da düşürmeyecek kendini ama bunları yaparken..
dışardan konuşması kolay diyosun ya bunları anlamak için evli olmak yetiyo biliyo musun bekar olsam maddi özgürlüğüm olsa o zaman bana diyebilirdin sana konuşması kolay yaşamamışsın diye ama bende evliyim benimde maddi özgürlüğüm yok onu yazarken annesinin ve babasının onun arkasında olmadığını kaynanasıyla arasının kötü olduğunu bilmeden yazdım ama emin ol kendimi gerçekten onun yerine koyabiliyorum yaşadığı acıyı hissedebiliyorum aynı durumda ben olsam - ki Allah kimseyi bu duruma düşürmesin ben bunu yapardım. Sen yapmazdın . bu kadar basit yani kişisel farklılıklar.
bak eminim çok zordur burda böyle şeyler okurken benim nefesim kesiliyo anlayabiliyorum seni takdir ediyorum belli güçlü bi kadınsın çocuklar insana ayrı bi güç verir bende böyle düşünüyorum ama bu konuda benim o erkekle bi evi ve evliliği paylaşabilecek bi karakterim yok büyük konuşmuyorumBiliyo musunuz ben de bir arkadaşım için tam bunu söylemiştim..
Daha önce burda da bahsetmiştim..
Hatta ona biraz onurlu ol.. Bu şekilde evlilik mi devam edermiş?
Kendine saygın yok mu demiştim..
Öyle deme.. Başına gelmeden anlaşamazsın demişti..
Ve ben bunu öğrendim çok çok acı bir şekilde..
Ve ben her sabah o arkadaşımı arayıp helallik istedim..
O da sen benim iyiliğimi düşünüyorsun sana hiç kırılmadım ki diye beni ikna etmeye çalıştı..
Siz de iyi niyetle söylüyorsunuz bunları ama yine de büyük konuşmayın..
Gerçekten de öyle kolay olmuyor..
Ayrıca ben yaptım..
İki minicik çocukla boşandım..
Bana da herkes ikinciyi neden yaptın dedi..
Şimdi diyorum ki ikinci de iyi ki olmuş..
İki kardeş ve aynı zamanda çok iyi iki arkadaş onlar...