dediğin gibi canları sağolsun napalım.artık emmezse sağıp vercez mecburen.yoksa az olan sütümüzde kesilir.sana üzülme diyemiyorum nasıl deyim ben bu kadar üzgünken.inan benimde gözlerim dolu dolu şuan.emip doymasa bile bebeğimle aramda duygusal bir bağ oluşuyordu.o meme emerken o kadar mutlu oluyordum ki bunu hiçbirşeye değişmem.canım sanki beni tarif etmişsin aynı durumdayız benim de sütüm hiçbir zaman fazla olmadı kızım da beni hep aperatif olarak kullandı zaten ama şu aralar abarttı emmemek için olan gücüyle uğraşıyor önceden ayakta emzirip kandırırdım artık o da kar etmiyor(( ve ne yaparsam yapayım sütüm artmıyor hatta artık daha da az emdiği için azalıyor günden güne.... ben de çok ama çok üzülüyorum hatta o emmedikçe kendimi daha az anne gibi hissediyorum aramızdaki o sıcak bağ yavaş yavaş kopuyor diye...çünkü onlara bizden başka kimsenin veremeyeceği tek şey olan anne sütü ve artık o da bitiyor...ama ne yapalım canları sağ olsun canları içinde olsun onların da nasipleri o kadarmış... bizde elimizden geldiğince beslenmelerine dikkat edeceğiz tabi ki anne sütünün yerini tutmayacak ama elimizden başka bişey gelmiyo...valla derdimi deştin yemin ederim gözlerim doldu şunları yazarken...senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?