- 19 Ocak 2010
- 743
- 153
- 123
Kızlar saçlarım şu anda böyle uçları çok açık sarı. Boyatalı baya oldu zaten zemini de sarı olduğu için kolayca aktı ve bu renk oldu . Şimdi ben bunun üstüne kaç numarayla boyarsam hadisenin saçı gibi olur ? Fikri olan var mı ? :26:
Şu andaki saçım.

Bu da istediğim saç rengi . Ne tam sarı ne kahverengi ikisi arasında çok hoş .

Şu andaki saçım.

Bu da istediğim saç rengi . Ne tam sarı ne kahverengi ikisi arasında çok hoş .

ne kadar güzel hem iddialı bir sarı hemde doğal duruyor hiçbir yapaylık yok ... istediğin renk bence bal köpüğü çünkü sarı ile kahve arası renk balköpüğüdür diye biliyorum ben ama senin şuan saçın çok açık bir renk o yüzden bence direk balköpüğü boyarsan açık bir renk olur istediğin olmaz bence
 ne kadar güzel hem iddialı bir sarı hemde doğal duruyor hiçbir yapaylık yok ... istediğin renk bence bal köpüğü çünkü sarı ile kahve arası renk balköpüğüdür diye biliyorum ben ama senin şuan saçın çok açık bir renk o yüzden bence direk balköpüğü boyarsan açık bir renk olur istediğin olmaz bence  bir arki demiş ya altın sarısı katıyorum içine diye işte bence sende öyle yapabilirsin altın sarısı veya biraz daha koyu bir renk katabilirsin
 bir arki demiş ya altın sarısı katıyorum içine diye işte bence sende öyle yapabilirsin altın sarısı veya biraz daha koyu bir renk katabilirsin  

başka bir renk düşünmene ve uygulamana gerek yok bence
 başka bir renk düşünmene ve uygulamana gerek yok bence 

Daha iyisi senin olsuun
 Daha iyisi senin olsuun  
   Ve aktı aktı böyle oldu. Zaten alttaki sarılar da çıt çıt
 Ve aktı aktı böyle oldu. Zaten alttaki sarılar da çıt çıt