• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Kizlar yardim edin tecrubeli bayanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Blackeyess

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
135
80
13
25
Kızlar geçen hafta gidip sonuçlarımızı aldık hastanedeki doktor yardımcısı hiç doğru düzgün bakmadan temiz dedi ve folikasit önerdi bizde de şüphelenme vardı güvenmedik çünkü doğru düzgün bile bakmadı dün başka bir hastaneden randevu alıp gittik doktor bize dogal yollarla olmayacağını sadece tüp bebekle olacağını söyledi benim tahlillerim temiz çıktı eşimin de sperm testi morfoloji %2 olduğu için olmayacağını söyledi eğer mucizeyle olursa da düşük olacağını söyledi bende eşimde öldük resmen çok kötü bir duygu doktorun odasından nasıl çıktığımizi bile anlayamadık ne yapalım bana bir fikir verin nolur :((((((

Benim eşimin de morfoloji %2 ama doktor asla olumsuz konuşmadı. Eğer sayı ve hız iyiyse o %2 bile kaç milyon sperm yapıyor ve unutma ki 1 tane yeterli döllenme için. Moralini bozma keçi boynuzu kürü yaptır eşine ve ayrıca yemesine içmesine dikkat etsin vitamin kullansın .

Diğer konularda Neofertil isimli bir takviyeden bahsediyorlar araştır bence çok kişide işe yaramış .

Back
X