kızlar yardım edin

enesibel

2 prens annesi
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
1.228
2
108
38
oglumu sabah sekizde göz doktoruna götürmek için evden çıktık ama çıkana kadar 3 kere wc ye girdim.
yoldada çok sıkıştım minübüsten iner inmez alış veriş merkezin wc sine girdim çok idrarım geldi sarı degildi normal su rengiydi
neyse wc den çıktık hastaneye girerken pantolonuma kendiliginden idrar geldigini farkettim.
muaneyi olduk eve gelmek için taksi tuttum geldik eve gelir gelmez şimdi yine cok şekilde idrarımı yaptım
düşünün bide ac karna.acaba suyummu geliyorda ben bilmiyorum idrar gibi geliyorda farketemiyorum
ne olur bana bişey söyleyin kafam çok karıştı annemede sormak için ulaşamdım.
:44:

suyun değildir cnm ya korkma bence akıntıdır su gibi bnmde oluyor bazen çamaşırımda günde 2,3 kere yinede bi görün doktora

canım haftan ilerledikçe böyle şeyler normal sıkma canını.bildiğim kadarıyla su parça parça gelmiyor ama için rahat etsin doktorunada sor istersen

canım aynı korkuyla doktora gittim.. yalnız benimki damla damla berrak su gibi geliyo.. böyle suyu gelipte anlamayanlar oluyormus iş yerşinde şefimin aynısı oldu ve erken doğum yaptı... ama doktorum az az ara ile gelmez su dedi... az gelirsede hep gelir dedi... benimki akıntı cıktı zaten vardı 2-3 ay önce mantarın var demişti dr fitil vermişti hala akıntın devam edıyor dedi yine verdi fitil ama yine geliyo geçmedi hala anladım ki hamileyken hep ıslak kalıcam :) ama seninki kadar değil di benim damla damala gibiydi.. sen yine de dr uma sor suyunu kontrol etsin...beni alttan da muayene etmişti git muayene ol için rahat etsin.. bide bi eczane de gördüm günlük ped gibi bi ped cıkarmışlar suyun mu gelio akıntımı ayrt ediyormus... ben paranoyak olmayım dıye almadım ama sen alabilirsin istersen...

sürekli idrar ihtiyacın varsa ve kaçırma durumun varsa hemen idrar kültürü olup antibiyotik başlamalısın bende de aynı durum var ve yüksek çıkıyor lökositlerim bebeğin suyu sanmıştım ben de mantar ve sistit çıktı

kızlar hastaneden eve yeni geldik suyum geliyormuş biir sürü tahlil yaptılar.rahim duvarın cok incelmiş dedi.israrımla hep geliyomuş suyum zaten .çok azalmış.nt sye aldı sancı cıktı hep .erken dogum riskin var dedi sancıda var rahminde incelmiş dedi.2 tane hap verdi 6 saaat bir içip sadace hep yatacaksın dedi.biri sana baksın dedi.ayakta durma dedi :18:
çok kötüyüm şuan serum flanda yedim cok korkuyorum

geçmiş olsun canım yat ve dinlen dilerim herşey yoluna girer bende çok korkuyorum anlamassam diye ya...

annem bakmaya benim yanıma gelemiyor oglumu yanına istiyor kuzucugumdan ayrı 2 ay nasıl dayanırımki bu hafta sonu memlekete götürcek eşim

Geçmis olsun
Keske annen gelseymis yanina hem çocugun yaninda olurdu hem de annen destek olurdu
Birde çocugundan ayrilinca ister istemez aklin onda kalacak ve stres yapacaksin !
Neyse bebegini karninda olabildigince tutmaya çalis simdilik, hepsi geçer..

annem gelemezki okula giden kardeşim var.bide kör dedem var kendi babasına bakıyor.bide 2 ay gibi zaman yani 2 gün degilki.
yanlız doktorun verdigi ilaçlar felaket çarçıntı yaptı kızlar NİDİLANT ADI KULLANNAN VARMI

annem bakmaya benim yanıma gelemiyor oglumu yanına istiyor kuzucugumdan ayrı 2 ay nasıl dayanırımki bu hafta sonu memlekete götürcek eşim

çokmu uzak memleketin oğlun dayanabilecekmi sensizliğe aman sen iyi olda önce onu düşün 2 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer yorma kafanı sen bebeğinle sağlıklı olmayı düşün oğlun ananesinin yanında güvende olur...

ben istanbuldayım memleketim konya.konyaya gitcek 15 saat mesafe var işte.
Sözde 2 eltimle 1 görümcemle aynı apartmandayız ama bana kimsenin faydası yok malesef herkes kendi kabugunda.evet bebegin ve kendi saglılıgım için göndermek zorundayım oda can karnımdaki can:26:

o pdi biliorum canım.dün ebe banada koydu 1 saat durdu içinde kırmızı bant var o mor rengi almıştı.eczanedende aldım

anlıyorum seni neyse hayırlısı olsun belki iki aya gerek kalmaz iyi olursun gelir oğlunda yanına aman boşver bu hayatta kimseden fayda yok....sen yalnız napıcaksın peki...

Tv karşısında hep yatar yuyrum heralde .dışarı çıkıp gezemiycegime göre

sana kim bakıcak demek istemiştim sonuç olarak kalkamıcaksan yemek temizlik yapıcak insan lazım...:2:

kendime bakarım ya sorun degil.oglum çok iştahsız onun yemesi için saatlerce ugraşırdım kendim bi tost meyve flan yerim.
Işlere gelince zaten 1 aydır boya badana yapıoruz yaz temizligim bitti.halılarda yıkamada.akşamda duyunca komşular geldi mutfak dolaplarımı temizlediler.ya oglum olmayınca evde kirlenmez

ne güzel yardım edenin varmış...

kızlar ogluşumun benden ayrı kalmasına gerek kalmadı taaa almanyalardan kaynanam geliyo bana bakmaya
uzanır yatarım valla hazırlasın yemegi flan işleri de yapsın ohhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…