oglumu sabah sekizde göz doktoruna götürmek için evden çıktık ama çıkana kadar 3 kere wc ye girdim.
yoldada çok sıkıştım minübüsten iner inmez alış veriş merkezin wc sine girdim çok idrarım geldi sarı degildi normal su rengiydi
neyse wc den çıktık hastaneye girerken pantolonuma kendiliginden idrar geldigini farkettim.
muaneyi olduk eve gelmek için taksi tuttum geldik eve gelir gelmez şimdi yine cok şekilde idrarımı yaptım
düşünün bide ac karna.acaba suyummu geliyorda ben bilmiyorum idrar gibi geliyorda farketemiyorum
ne olur bana bişey söyleyin kafam çok karıştı annemede sormak için ulaşamdım.:44:
kızlar hastaneden eve yeni geldik suyum geliyormuş biir sürü tahlil yaptılar.rahim duvarın cok incelmiş dedi.israrımla hep geliyomuş suyum zaten .çok azalmış.nt sye aldı sancı cıktı hep .erken dogum riskin var dedi sancıda var rahminde incelmiş dedi.2 tane hap verdi 6 saaat bir içip sadace hep yatacaksın dedi.biri sana baksın dedi.ayakta durma dedi :18:
çok kötüyüm şuan serum flanda yedim cok korkuyorum
annem bakmaya benim yanıma gelemiyor oglumu yanına istiyor kuzucugumdan ayrı 2 ay nasıl dayanırımki bu hafta sonu memlekete götürcek eşim
çokmu uzak memleketin oğlun dayanabilecekmi sensizliğe aman sen iyi olda önce onu düşün 2 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer yorma kafanı sen bebeğinle sağlıklı olmayı düşün oğlun ananesinin yanında güvende olur...
canım aynı korkuyla doktora gittim.. Yalnız benimki damla damla berrak su gibi geliyo.. Böyle suyu gelipte anlamayanlar oluyormus iş yerşinde şefimin aynısı oldu ve erken doğum yaptı... Ama doktorum az az ara ile gelmez su dedi... Az gelirsede hep gelir dedi... Benimki akıntı cıktı zaten vardı 2-3 ay önce mantarın var demişti dr fitil vermişti hala akıntın devam edıyor dedi yine verdi fitil ama yine geliyo geçmedi hala anladım ki hamileyken hep ıslak kalıcam :)ama seninki kadar değil di benim damla damala gibiydi.. Sen yine de dr uma sor suyunu kontrol etsin...beni alttan da muayene etmişti git muayene ol için rahat etsin.. Bide bi eczane de gördüm günlük ped gibi bi ped cıkarmışlar suyun mu gelio akıntımı ayrt ediyormus... Ben paranoyak olmayım dıye almadım ama sen alabilirsin istersen...
Tv karşısında hep yatar yuyrum heralde .dışarı çıkıp gezemiycegime göre
sana kim bakıcak demek istemiştim sonuç olarak kalkamıcaksan yemek temizlik yapıcak insan lazım...:2:
kendime bakarım ya sorun degil.oglum çok iştahsız onun yemesi için saatlerce ugraşırdım kendim bi tost meyve flan yerim.
Işlere gelince zaten 1 aydır boya badana yapıoruz yaz temizligim bitti.halılarda yıkamada.akşamda duyunca komşular geldi mutfak dolaplarımı temizlediler.ya oglum olmayınca evde kirlenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?