İki gun once kahverengimsi kirmizimsi kan geldi dunde aynisi oldu.. Ve bugun kanama biraz daha fazlalasti .. Anlamiyorum bu adet kanamasi mi yoksa yerlesme kanamasi mi.. Adet kanamasi oldugunada inanasim gelmiyo cunku her adet gordugumde cok fena sancilarim olur ve kanama asiri derecede fazla olur bunda pek oyle bisey yok .. Simdi bu ne sizce ???
cnm eğer adetin fazla gelirse kadın doğuma gitmeni tavsiye ederim
Pazartesi gunu arayacam ev doktorunu.. Normalde adet gordugumde agridan sancidan duramazdim kanama cok olurdu ama bu tam tersi
bu kan beklediğiniz adet tarihinde mi geldi
Cocuk istegim var .. Adet mi yoksa yerlesme mi ben anlayamadim.. Ustune gorme ne oluyor?
Benim arkadaşım adet oldu, agrı sızı yok ama, hatta hastalandım diye üzülmüştü, 20 gün sonra gebe olduğunu öğrendi, meğersem bebek tutunma aşamasında kanama görmüş.. Buna toplum arasında üstüne adet görme deniyo canımmm, inş hakkında hayırlısı olur.... Güzel haberlerle gelirsin inşş
geçen ayda bana aynısı olmuştu..adetimden baya bi önce gelmişti..koyu renkte..bende acaba demiştim ama hiçbişey yokmuş..sadece adetimin erken geleceği tutmuş..umarım seninki tam tersidir..hakkımızda hayırlısı ..
doktora görün derim ne adet kanamasına nede yerleşme kanamasına benziyo benimde yerleşme kanaması oldu ama adetin ilk günü gibi bir akıntı oldu 1 kerelik inşallah hamilesindir ve kendinede çok dikkat et
Doktor ne dedi canımm?? İnş sorun yoktur
inşallah bebiş geliyodur :)
Doktor hamile olabilecegimi soyledi bi hafta sonra test yap dedi :) insaAllah hamileyimdir ..
Sizlerede cok tesekkur ederim <3
Senin adına çok sevindim, darısı başıma, demek üstüne gördün, inş tutunur bebişinn:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?