Kizlar yardim edin !!

Ozlediimm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
16
0
16
Hollanda
İki gun once kahverengimsi kirmizimsi kan geldi dunde aynisi oldu.. Ve bugun kanama biraz daha fazlalasti .. Anlamiyorum bu adet kanamasi mi yoksa yerlesme kanamasi mi.. Adet kanamasi oldugunada inanasim gelmiyo cunku her adet gordugumde cok fena sancilarim olur ve kanama asiri derecede fazla olur bunda pek oyle bisey yok .. Simdi bu ne sizce ???

Yerleşme kanaması yoğun olmuyoo canım, gün içinde ara ara geliyo , iki günden sonra fazlalaştıysa adettir diye düşünüyorum, inş üstüne görmüssündür , bilmiyorum çocuk isteğiniz var mı?

Cocuk istegim var .. Adet mi yoksa yerlesme mi ben anlayamadim.. Ustune gorme ne oluyor?

Benim arkadaşım adet oldu, agrı sızı yok ama, hatta hastalandım diye üzülmüştü, 20 gün sonra gebe olduğunu öğrendi, meğersem bebek tutunma aşamasında kanama görmüş.. Buna toplum arasında üstüne adet görme deniyo canımmm, inş hakkında hayırlısı olur.... Güzel haberlerle gelirsin inşş😊😊😊

insaALLAH ustune gorme olur ya insaALLAH canimm yaa,, ama 4 gundur kanama devam ediyor hic anlayamiyorum adetmi yoksa degilmi cunku aci sanci yok koyu kahverengimsi kan ve kirmizi kan (sonradan kahverengilesiyo bi degisik) 4 gundur aklimdan cikmiyor.. bakalim doktor ne diyecek

geçen ayda bana aynısı olmuştu..adetimden baya bi önce gelmişti..koyu renkte..bende acaba demiştim ama hiçbişey yokmuş..sadece adetimin erken geleceği tutmuş..umarım seninki tam tersidir..hakkımızda hayırlısı ..

doktora görün derim ne adet kanamasına nede yerleşme kanamasına benziyo benimde yerleşme kanaması oldu ama adetin ilk günü gibi bir akıntı oldu 1 kerelik inşallah hamilesindir ve kendinede çok dikkat et

insaALLAH tam tersidir yaa simdide beyaz lekeler oluyo :S doktor yarina randevuyu verdi bi gun daha beklemek zorundayim.. insaALLAH umdugum cikar ..

doktora görün derim ne adet kanamasına nede yerleşme kanamasına benziyo benimde yerleşme kanaması oldu ama adetin ilk günü gibi bir akıntı oldu 1 kerelik inşallah hamilesindir ve kendinede çok dikkat et

Bugun doktorda randevum var anlatacam bakalim ne diyecek nereye basvurmam gerekecek..insaALLAH hamileyimdir canım ya bende onu istiyorum kendime dikkat ediyorum sağol canım

Kizlar o bitti simdide mide bulantisi ve kusma cikti 4 5 gundur mide bulantim var ve kusuyorum AMA hamilelik testi yaptim ve NEGATIF cikti ..biri bitiyo digeri basliyoo yardim edin lutfen !! normal kusmada degiill ben parmagimi bogazima sokmadanda kusamiyorum.. yok diyorum yapmicam gecer birazdan bekliyorum gecmiyo dahada fazlalasiyo bulantim sonrasinda kusuyorum zaten gunde 2 defa felan:S bu nedir anlayamadim yaa !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…